nebanesc
Ističe se
- Poruka
- 2.968
Ti si ovde izgleda najpametnijni. Ok. Mozes li mi ti onda reci zasto je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu?Nemoguće, pa to nikada USA i EU nisu radile![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ovde izgleda najpametnijni. Ok. Mozes li mi ti onda reci zasto je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu?Nemoguće, pa to nikada USA i EU nisu radile![]()
Zato što je Ukrajina spremala ofanzivu i etničko čišćenje Donbasa ruskog stanovništva uz pomoć NATO pakta.Ti si ovde izgleda najpametnijni. Ok. Mozes li mi ti onda reci zasto je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu?
ti pravis amere budalama koji su ga izglasali na bazi obecanja da ce uspostaviti mir, tj da rata ne bi ni bilo da je ostao predsednik umesto bajdenaOno sto ja tvrdim je da ili je Trump ispao teska budala izazivajuci krizu zapadne bezbednosti, ili se radi i velikoj igri gde Trump glumi dobrog policajca a Evropa loseg.
od koga je sta dobio? samo starmer je obecao, niko drugi, makron se izvukao, trazi prvo mir, a ko ce da mu ga da? racun bez krcmara praviteA sta ako sad Zelenski kad je dobio vecu pomoc i sigurnosne garancije od Evrope, potpise sporazum sa Amerikom i dobije i vecu pomoc i sigurnosne garancije i od Amerike?
kako moze da se rudari pod bombama, ajde jel si ti normalan?
Šta sam netačno napisao?Da li si ti normalan?
Ne deluje kao da će dobiti pomoć od USA, jasno su rekli da ne žele da se rat nastavi.A sta ako sad Zelenski kad je dobio vecu pomoc i sigurnosne garancije od Evrope, potpise sporazum sa Amerikom i dobije i vecu pomoc i sigurnosne garancije i od Amerike?
oni bi sada da otpuste trampa i nastave rat...zamisljaju da je hillary predsednik ili pedo biden i dalje, deluzija
A sta ako sad Zelenski kad je dobio vecu pomoc i sigurnosne garancije od Evrope, potpise sporazum sa Amerikom i dobije i vecu pomoc i sigurnosne garancije i od Amerike?
18%, od čega su pola kontrolirali od 2014. Znači očajna performansa Rusije u Ukrajini.a to je sad pravdanje za pusagiju i gubitak trecine ukrajine
a vidim citav nato je uspeo da nanese poraz rusiji pre trampa
boli boli neka boli samo neka boliiiiiiiii
![]()
![]()
Rusija nek se povuče u svoje granice i nema opasnosti od poraza Rusije ili njenog nestanka u nuklearnoj apokalipsi.Ти стварно мислиш да су пријатељи Европе они који хушкају да се настави рат између 2 најмногољудније словенске земље , који разарају гасовод којим се напаја јефтиним гасом немачка индустрија, и који желе да започну нуклеарни рат са Русијом?
Шта ако ово буде и код вас?Rusija nek se povuče u svoje granice i nema opasnosti od poraza Rusije ili njenog nestanka u nuklearnoj apokalipsi.
If by Zelensky you mean PutinZelensky is stupid and really plays
Garaža je već namagarčen 2015, kada je PutIer izveo Brexit u pripremi za tenkovski nasrtaj na evropske klincezeФараж: Зеленски пред уништењем
Према мишљењу британског политичара, председник Украјине је брзо схватио да се “заиграо” током свађе са Трампом у Овалној соби
![]()
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
Лидер британске Реформске странке Најџел Фараж изјавио је да украјински председник Володимир Зеленски треба да потпише мировни споразум, иначе му од Русије прети уништење.
Фараж је за радио ЛБЦ казао да је Украјина сада ближе потписивању споразума него што је то била пре вербалног сукоба у Овалном кабинету Беле куће у петак, додајући да Зеленски треба "да се пробуди".
Ti si ovde izgleda najpametnijni. Ok. Mozes li mi ti onda reci zasto je Rusija izvrsila agresiju na Ukrajinu?
Dobro kaže genijalni Zelenski, rat će trajati još neverovatan niz decenija.
Dobro kaže genijalni Zelenski, rat će trajati još neverovatan niz decenija.
E sad zamislite koje ruske žrtve su tu planirane
If by Zelensky you mean Putin