Трамп јавно прозвао Србију

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
86.862
Дакле, у набрајању примера бацања пара америчких пореских обвезника, Доналд Трамп помиње СРбију и

14 милиона долара за унапређење поступка јавних набавки.

јавне набавке раде државни органи, дакле, паре пореских обвезника трошила Брнаба и њена екипа!!!

Молим послушати видео са друштвене мреже Илона Маска (Х).

Дакле, у набрајању примера бацања пара америчких пореских обвезника, Доналд Трамп помиње СРбију и

јавне набавке раде државни органи, дакле, паре пореских обвезника трошила Брнаба и њена екипа!!!

Trump misli da su to neke pare za ove lopove, mogu i njega da kupe zajedno sa Maskom koliko su pokrali.

Trump misli da su to neke pare za ove lopove, mogu i njega da kupe zajedno sa Maskom koliko su pokrali.

Вучић ће дупе своје да поједе од муке.

Хтео је да се прикачи трамповом возу,

због бирачког тела.

Али...никако му не иде. Прво гаф јуче на Генералној скупштини УН, а затим ово прозивање Србије, лично од Трампа. Толико се уср'о да је послао полицију у неке небитне НВО, а његови трошили УСАИД лову.

због бирачког тела.

Али...никако му не иде. Прво гаф јуче на Генералној скупштини УН, а затим ово прозивање Србије, лично од Трампа. Толико се уср'о да је послао полицију у неке небитне НВО, а његови трошили УСАИД лову.
Samoubistvo iz zasede

Ta finansiranja su bila temelj meke moći Amerike u svetu.

Kako su oni odličili da se toga odreknu, za logično je pretpostaviti da će se dominacija u budućnosti uspostavljati silom.

Iskreno, ako može da se bira, smatram da je prvi način bolji i humaniji, ali dosta je bilo mirno i opušteno, vreme je za malo tenzija i ratova ;)

kako gaf svesno su se izjasnili za rezoluciju

ДА, свесно ус се изјаснили за резолуцију,

али,

нису знали да ће Амери и Руси бити на истој страни.

Увек су бирали страну Америке и ЕУ, а јуче Амери и Руси на једној, а ЕУ на другој. А његовом бирачком телу треба баш то, да он као буде (у изгласавању небитне резолуције) на страни Америке и Русије против ЕУ,

и да је било такво гласање, он би нам наредних десет дана пробијао уши са ТВ + Информер како су Трамп Путин и Вучић велика коалиција одбране света од обојених револуција,

али, како нису знали да ће Америка да гласа као Русија,

испустили зицер, и сад не могу да серу по телевизијама како су на истој страни са Трампом и Путином.

Dobro mi imamo i struje i vode koliko je ovu drzavu pokrala SNSekta..

...

Dobro mi imamo i struje i vode koliko je ovu drzavu pokrala SNSekta..

...
Ne prizivaj ebem li ti.........
Probali su da prave perpetum sa glinom, nije proslo , a tako dobro prolazi u pecenjari.....
Letos su zbog jednog korisnika mog komsije bosanca, koji ima neispravnu klimu , dolazili 2 nedelje, covek dodje u 15, iako se smuca i pre podne sa posla, ali to na kratko nesto dovozi odvozi , mulja....ali od 15.30 ukljuci svoju klimu i vec do 16h cela ulica bez struje....polizao 20 licni i stavio umesto osiguraca glavnog i onda izbije trafo stanicu....jednom dva puta, pet puta, nece ni oni elektricari da rizikuju da dignu u vazduh staru trafo stanicu...

Dok budala nije rekla budali sta je problem, ali ne licno to ne pali kod srba nego dok je mogao da cuje....a da se ne vidi da se o njemu prica...mora tako , ebiga..

I bila klima na akciji i covek kupio i od tada nema izbijanja trafoa...

Nije sve do SNS nesto je i do naroda...

због бирачког тела.

Za Trampa su sve pare koje su otišle iz SAD bačene pare.

јавне набавке раде државни органи, дакле, паре пореских обвезника трошила Брнаба

Ne vidim problem, 14M USA para da se unapredi postupak javnih nabavki, da bi mogli davati velike državne projekte Kinezima, bez tendera, što za posledicu ima mrtve građane.

Sve sto se da Srbiji to je baceno.....to su videli i nasi u inostranstvu kad salju humanitarnu pomoc....to ustvari i ne cudi svakog..

Meni cesto kazu , ovi gastosi , ebote, sto ne postanes kvaran kao i svi ostali u Srbiji da mi gastosi lakse racunamo na tebe...ej...
Nije njima krivo sto sam ja od reci nego sto sam od reci svuda a ne samo onde gde im to godi....
A krivo im sto vise pomazu bas ove sto su ljigavi , a ne mogu da pomognu iz raznih razloga onima koje bi radije da pomognu...

To je kad cenis svoje vreme pa pomazes ko ti iskoci u okruzenju sa kukumavkama...a ne onog ko je sakriven u okruzenju jer i ne pripada takvom mediokrietu...

Krajnje zlonameran da ne kazem glup naslov. Nije prozvao Srbiju nego proslu administraciju koja je trosila pare na razne gluposti.

Trampe Srbine

Prikladno je i za ovu temu, lol :D

1000018474.jpg

Krajnje zlonameran da ne kazem glup naslov. Nije prozvao Srbiju nego proslu administraciju koja je trosila pare na razne gluposti.
Дакле, трошила је паре на Владу Србије и то спада у "разне глупости", је ли тако?

Па, ја чух да помиње Србију да су на Србију бацане паре. Шта? Ми треба да се правимо овде да није помињао 14 милиона за Србију?

Back