Tramp i Putin u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Veoma poznat
Poruka
14.302
Naš se predsednik u stanju svog ludila dosetio da bi Tramp i Putin mogli da se sastanu u Beogradu!
On i dalje misli da smo mi tj da je on neki krac u svetu a eno dole na Kosmetu nas kozojb Kurti deset godina šamara i smeje nam se. Na nekom sastanku Tačija stavili u prvi red a njega u hodnik pored WC a da gleda! Kad se nekom primoča da ga pozdravi!
Kakv bre Beograd dovedi gi u Niš u Mrak na teleći repovi da gi vodiš !! Na uvce muzika da im zasvira!

Naš se predsednik u stanju svog ludila dosetio da bi Tramp i Putin mogli da se sastanu u Beogradu!
On i dalje misli da smo mi tj da je on neki krac u svetu a eno dole na Kosmetu nas kozojb Kurti deset godina šamara i smeje nam se. Na nekom sastanku Tačija stavili u prvi red a njega u hodnik pored WC a da gleda! Kad se nekom primoča da ga pozdravi!
Kakv bre Beograd dovedi gi u Niš u Mrak na teleći repovi da gi vodiš !! Na uvce muzika da im zasvira!
ne lupetaj gluposti.

ne lupetaj gluposti.
Hoćeš da kažeđ kako predsednik nije totalni ludak? 🤔

original.png

jeli

Zvučalo bi kul kada bi sporazum oko Ukrajine dobio naziv Beogradski sporazum.
Приведемо их све 3,да буду на паризеру једно 2 дана док се не договоре.
Кад се договоре,Ми добијемо светски Публицитет,опросте нам све Дугове и уживанција .

da da.rizično je trenutno..stalno se nešto ruši
да не заборавимо.да је стварно отпали аутобуски Точак убио једну бабу на Славији.
Баба на Тротоару педантно,точак се котрљао,звекне бабу,бабу прекрила зелена трава заборава..z:((
Јбт. то ни Холивуд нема шта се нама дешава у реалу

да не заборавимо.да је стварно отпали аутобуски Точак убио једну бабу на Славији.
Баба на Тротоару педантно,точак се котрљао,звекне бабу,бабу прекрила зелена трава заборава..z:((
Јбт. то ни Холивуд нема шта се нама дешава у реалу
samo kod Kustu

To nije ozbiljna ponuda za Putina i Trampa nego vest na Pinku za Milisava iz Donjeg Kolenovca Desnog, zbog koje ima utisak da je ovaj ašloh Evrope nešto bitan, i da "precednik" najmanje neko "mudo" ranga Broza, a ne predmet podsmeha i sprdnje i na istoku i na zapadu kojeg smeštaju na hoklice dok mu uvaljuj kredite kojima će da im plaća njihovu robu i usluge.

P.S. Gde ćeš Putina u Mrak...taj je kuvana noga.
Tramp bi se mislim lepo snašao ;)

Back