Tramp i Putin puštaju Vučića niz vodu...

Rusija poručila Vučiću, izvinjenje nije dovoljno, nego da poništi glasanje u UN protiv Rusije.
Zaharova izjavljuje da je glas u UN moguće povući slanjem pisma u UN.
sto on nece uciniti, i kraj price... zaharova neka ceka aljek da dobije rafale, e onda ce da vidi, kada joj aljek da po... pa ce drugi put da se nauci pameti kada joj lepo kazemo da ne podrzava veleizdajnika

aljek uvodi srbiju u nafo, nemojte to da smetnete sa uma - mora da se rusi, to ne smemo da dozvolimo, treba rusi i srbiju da gadjaju, kao pariz i london,ste normalni da to dozvolimo? a njih ce da razbucaju, eu je osudjena vec, zato se mi ameri izvlacimo iz nafoa, peremo ruke od svega, lepo vas upozoravam, aljek ne sme da ostane na vlasti, neka trazi azil, ja cu da mu kazem gde da bezi

Nije bitno ko ga je doveo...(a to su Mi6, CIA i duboka drzava...), vec da ga ova dva pustaju niz vodu...
Znaci od njih ima mahanje...:bye::bye:

...
Baš tako Putin i Tramp puštaju Vučića niz vodu, i nema mu spasa bio je na pogrešnoj strani i precrtan je.

FPxu-J2WQAMah3s.jpgVolodimir-Zelenski-Edi-Rama-i-Aleksandar-Vucic-u-Tirani-Foto-Fonet-Instagram.jpg
1000013865.jpg

...

Autorski osvrt na ovaj proces...
Sada je to već jasno...
Tramp i Putin puštaju Vučića niz vodu...

Iako uz svu kurtoaziju se cestitaju dani drzavnosti i rodjendani...to je sve maskirovka...

1) RUSIJA:
Zaharovu smo vec culi u par navrata u poslednjih 7 dana...kako diskretno odvaja poimanje srpsko naroda od Vucica...
A sinoc se i zapitala - Da li je Vucic ispunio rec i povukao glasanje ili bar uputio pismo UN-u da zvanicno kaze da je greska...jer u suprotnom ne govori istinu...

2) AMERIKA:
Od svih zemalja koje je nabrojao govoreci o USAID belosvetskom mafijanju i kriminalu...a to su sigurno prakticno sve zemlje sveta...Tramp je pomenuo bas SRBIJU...i to neke nevladine organizacije vec VLADINE ORGANIZACIJE TJ VLADU SRBIJE !!!

Takodje je ukinuo LGBT agendu...
Dakle...lupio vuvuzelom o celo Brnabicke...koju je upravo Vucic ucinio najduze vladajucim Premijerom Srbije u istoriji iste...(na nasu sramotu kao naroda...),
a sad je prekvalifikovao na Skupstinu gde je izvrsila drzavni udar u Novembru..

I onda nije slucajno ni cudo da je Vucic u UN glasao protiv Amerike, Rusije, Kine, Izraela...
Jer ga ovi svi skupa pustaju niz vodu...a on se igra studiranja u parku...ma da...

Stvari su jasne...sto pre ih i on sam shvati...bolje cemo proci i kao narod i kao drzava...

...
U potvrdi svega sto si naveo procurila je i vest da se Vucic u stvari posle 9 Maja ni ne vraca iz Rusije vec produzava za Kinu gde ce da emigrira.
U tu svrhu je u Kinu prebacio sa Kipra oko 3 milijarde svojih para.

Back