TRAKA ZA TRCANJE

Kako te nije sramota da trčiš u kući po ovakvom vremenu?!?!!!!??!!!??!!!
smilies21.gif

Koliko imaš kila, leba ti?
100?
200?
Sramota te da izađeš među ljude?
Ima da te prijavim Pop-maretu, pa si onda na.ye.ba.la!!!
Izlazi napolje na livadu!!!
smilies35.gif

@obi
Bas gledam i razmisljam sta ce ova tema ovde i na ZK...:? I ko jos kupuje traku za trcanje...
Ako bas hoce da trcis na traci skokni do neke teretane... a opet kao sto kazu izadji malo na cist vazduh pa trci ;)

Imaš dve prodavnice sa sportskom opremom u Gavrila Principa, kod one bombondžijske radnje. Videla sam u obe prodavnice te trake za trčanje. Imaš i sprave za nordijsko skijanje, koje su, po meni, vrh, i toplo ti ih preporučujem. Mene traka smara.

Idi lepo u ExtremeGym ( Cvijiceva 1), oni mogu da ti nabave traku po zelji, spremi minimum dva soma za dobru traku. Bolje trcanje na traci, nego po betonu i sa kerovima lutalicama. Trake imaju i razne programe za rabijanje monotonije. Ja sad brzo hodam uzbrdo, povecavajuci nagib svaki minut, a ne smanjujem brzinu, mnogo je gotivno. :)

divlja:
Bolje trcanje na traci, nego po betonu.
:shock:
Evo ja idem na brzo hodanje skoro svaki dan...jes da me gledaju ko frika, da mi klinci dobacuju, da me onaj matorac što džogira čitav život pozdravlja sa: 'de si koleginice, al mene briga...bolje mi je napolju nego u sobi...naročito kad je ovako lepo vreme... :D

Back