- Poruka
- 6.984
Ako fudbaler u prva 3-5 minuta utakmice da go, jel to znači da je dobar ili loš igrač? (Svaka sličnost sa temom je slučajna.)
svako poredjenje je suvisno...fudbal i sex...Drogba i Cicolina...pre sam za madjaricu...
Ako fudbaler u prva 3-5 minuta utakmice da go, jel to znači da je dobar ili loš igrač? (Svaka sličnost sa temom je slučajna.)
Ne moras da citas,videces vec sama...
Necu videti. Na celebatu sam.I svidja mi se.
Duzina odnosa se produzuje svrsavanjem. Naime, kad muskarcu dodje da svrsi neka svrsi. Kroz 3-5 minuta moze se lagano nastaviti odnos koji posle tog svrsavanja moze da traje i do sat vremena. Jes da ne prija kao prvi put ali je mnogo dobro, kad kazem mnogo dobro pre svega mislim na zene.
Dodao bih jos da je za dobar seks neophodna vrela predigra![]()
ali ne mora da bude
Slazem se sa tobom,moze ponekad i tako da se desi...
moze uvek da se desi ako muskarac to zeli
Naravno da moze,ali koliko ce to ''uvek'' zenska da trpi?
Pa to sto si rekao da moze "uvek" da se desi ako muskarac hoce...
Ma kad te do'vati pravi baja neces ti ubedjivati sebe da ti se svidja celibat!![]()
to i mislim..ako muskarac zeli,moze da da uziva u sexu satima sa zenom...
Kroz 3-5 minuta moze se lagano nastaviti odnos koji posle tog svrsavanja moze da traje i do sat vremena. Jes da ne prija kao prvi put ali je mnogo dobro, kad kazem mnogo dobro pre svega mislim na zene.
Какве везе има потенција са дужином сексуалног односа?
Има ли овде лекара?
moze da traje zavisi samo kolko si pijan
moj rekord u pijanom stanju je oko 4sata bez pauze,ne hvalim se-ali toliko je potrajalo![]()
moj rekord u pijanom stanju je oko 4sata bez pauze,ne hvalim se-ali toliko je potrajalo![]()