zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.957
Znači, muškarac je impotentan ako brzo svrši?onda je sebican ili sto je jos gore impotentan, pitanje je koliko se cesto desava![]()

Znači, muškarac je impotentan ako brzo svrši?onda je sebican ili sto je jos gore impotentan, pitanje je koliko se cesto desava![]()
Znači, muškarac je impotentan ako brzo svrši?![]()
Znači, muškarac je impotentan ako brzo svrši?![]()
Ili je extra primljen ili mu potencija nije na zavidnom nivou.
za dobro medicine dajem ga na probu do 3 sata !
A ti si neki ''macho-frajer''?![]()
e, bas mi sd naletela pesma... ruben gonzales... pueblo nuevo... znaci... cela je melodija vr'... al', ima jedan deo na kraju... kad truba pocne da svira... i kad pocne, to je... savrsenstvo... i u tom trenutku mi vise nista ne treba da budem srecan... al' stvarno srecan... kako je to lep osecaj... i kako malo coveku treba...
Apsolutno mi nije namera da se hvalim, ali nikad ne svrsavam pre nje tj. ona mora prva. Valjda mi je nekako uslo u navikuPosle moze da se prska bez grize savesti
Oralno zadovoljavanje ne racunam >.>[/QUOTE
Jel ti riba svrsava za 2 minuta?![]()
Pitam muskarce,a nesmeta mi ni komentar zena.Znaci li da je muskarac primljen i to mnogo ako odnos(sam odnos, bez predigre)traje kratko tacnije od 3-5 min.?
Sve je moguce kad to decko i devojka precutno rade, kao, gde smo bili, nigde, sta smo radili, nista. Moguce je onda i da je primljen mnogo i da to traje od 3-5 minuta.
Čisto sumnjam. :-PКакве везе има потенција са дужином сексуалног односа?
Има ли овде лекара?
Daj.za dobro medicine dajem ga na probu do 3 sata !
...ма јок бре, него жели што пре утакмицу да заврши....Jeste,ali ako je to svaki put tako...onda baja ima problem..
...ма јок бре, него жели што пре утакмицу да заврши....
...досадила му...
da, da.Svašta se može na ovom forumu naučiti.![]()
Jeste,ali ako je to svaki put tako...onda baja ima problem..
Koliko sam ja citala o tome u tinejdz casopisima, ima takvih slicnih problema koliko mozes da zamislis, bezbroj, nekome fali ovo, nekome fali ono, i svima se savetuje da razgovaraju sa partnerom.
i da može da se zatrudni samo ako se svrši istovremenoda, da.
i zzene pishke na vaginu, ako nisi znala...
nishta te u toj tvojoj visokoj shkoli nisu nauchili...![]()