Trajanje cuvanja nacrta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

hakim bej

Elita
Poruka
16.476
Čemu služi i zašto ne radi dugme sa desne strane "nacrti"?
Napišem post, kliknem na snimi nacrt, nadajući se da će me sutra sačekati tekst koji želim tek sutra da objavim.
A teksta nigde nema.
Ako moram da budem ulogovan 0-24 da se napisano ne bi izgubilo, onda opcija nema smisla.
Da podsetim:
Na starom forumu je besprekorno radila opcija "autosave" i kada nešto napišeš možeš i posle nedelju dana da se uloguješ, napisano stoji na temi i čeka da bude objavljeno.
Nemate prostora na hardu, ili je novi softver radio Vesić?

Da li su se žalili na starom forumu? Meni to zvuči neverovatno. Mada, kakvih ljudi ima... :roll:

Da zaključim:
Lakše je obrisati napisani tekst nego ga pisati ispočetka.
Brisanje je najjednostavnija opcija. Obrisati tekst ume baš svako. Uostalom, ako ga ne želi zašto ga piše?

Ponovno pisanje nečega što je u trenutku inspiracije napisano uopšte nije moguće.
Napišem nešto a ne želim da spamujem sopstvenu temu uzastopnim postovima, pa odložim objavljivanje za neki drugi dan tako što ostavim tekst na temi, baš tamo gde treba da bude, samo neobjavljen.

Automatsko brisanje posle 60 minuta je štetno, nekorisno i nepotrebno i treba ga ukinuti.

Poslednja izmena:
Aruena*:
Recimo, meni smeta kad počnem da pišem na nekoj temi pa se predomislim, taj tekst me stalno prati dok ga ne promenim i pustim poruku.

Pa kad se predomisliš onda jednim potezom lako obrišeš to što si napisala, a ne očekuješ da Ivan briše za tobom,
da ne bi usput obrisao i naše reči; ima nas koji se nešto ređe predomišljamo.

Poslednja izmena:
Ako umesto direktnog pisanja na forumu moram prvo da pišem u vordu, pa da napisano sejvujem na fleš, pa da onda taj fleš nosim na drugi računar i odatle kopiram napisan tekst u forumsku temu, postavlja se pitanje šta znači "snimi nacrt".
Snimi nacrt koji će biti izbrisan?
A šta ako se logujem telefonom, ne mogu da ubodem fleš u telefon pa da tražim dokument da bih ga kopirao.
Obesmislili ste dobru i korisnu funkciju. Predlažem da nam je, pošto ima tehničkih mogućnosti, vratite.

Ako umesto direktnog pisanja na forumu moram prvo da pišem u vordu, pa da napisano sejvujem na fleš, pa da onda taj fleš nosim na drugi računar i odatle kopiram napisan tekst u forumsku temu, postavlja se pitanje šta znači "snimi nacrt".
Snimi nacrt koji će biti izbrisan?
A šta ako se logujem telefonom, ne mogu da ubodem fleš u telefon pa da tražim dokument da bih ga kopirao.
Obesmislili ste dobru i korisnu funkciju. Predlažem da nam je, pošto ima tehničkih mogućnosti, vratite.
nisam bas najbolje razumeo sta zelis.

Kada cujes dve lose i pogresne ideje
i jednu dobru,
neces poslusati dve lose,
nego ces razmisliti i razlikovati dobro od loseg,
i zatim uciniti dobro.
A dobro je, ovog puta, ukljuciti opciju koju forum poseduje - autosave - opciju koja je na starom forumu besprekorno radila.
Jedan klik vas i nas deli do dobre i korisne opcije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back