Трагедија на Охридском језеру

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ludishinter

Domaćin
Poruka
4.191
Најмање 17 људи погинуло, када је туристички бродић, који је превозио групу бугарских туриста, потонуо на Охридском језеру, потврдила македонска полиција. Медији јављају да су 53 особе спасене. Узрок несреће вероватно претовареност бродића.

Туристички бродић "Илинден", који је превозио групу од 70 бугарских туриста, потонуо је на Охридском језеру, а спасилачке екипе су до сада извукле тела 17 страдалих, потврдила је македонска полиција. Спасене су 53 особе.

Једна особа је реанимирана и пружена јој је адекватна медицинска нега.

Како извештава агенција МИА, брод се одједном преполовио на два дела и потонуо око 200 метара од обале, у близини аутокампа у месту Лагадин, десетак километара удаљеном од Охрида.

На броду је била група од педесетак бугарских туриста. Македонска полиција није могла са сигурношћу да каже да ли је на броду било других страних држављана, зато што путници нису са собом понели исправе.

Спасилачке екипе још увек извлаче тела страдалих туриста.

За сада се не зна узрок несреће, али се претпоставља се је бродић потонуо јер је на њему било превише путника.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/Регион/139141/Трагедија+на+Охридском+језеру.html
Jos jedna u nizu tragedija...opet strasno...
 
Јел нека политичка странка преузела одговорност за потапање бродића???

Није...***...читајте црне хронике шта давите форум са оваквим темама..

Hoces da se izrazim ?Necu da navodim teme ali prelistaj malo politiku pa pogledaj koliko tema nema veze sa zivotom neke zive gluposti i nikom nista..Mislim nemam ja nista protiv neka moderatori uklone temu ako zele meni je to totalno nebitno a i boli vas za druge ljude samo na svoje **** mislite..
 
Hoces da se izrazim ?Necu da navodim teme ali prelistaj malo politiku pa pogledaj koliko tema nema veze sa zivotom neke zive gluposti i nikom nista..

Па шта сада..ајде да ја окачим тему о месној заједници доња мрдавица и проблему узгајања купуса....јер се појавиле неке бубе..

де човече...оладите са тим темама..
 
Па шта сада..ајде да ја окачим тему о месној заједници доња мрдавица и проблему узгајања купуса....јер се појавиле неке бубе..

де човече...оладите са тим темама..

Sto se mene tice stavi takvu temu slobodno..i drugo necu da se raspravljam oko gluposti ako modovi misle da je tema neprimerena neka brisu i toliko..
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top