Quantcast

Tragedija na NBGD: umro na stepenicama jer lift nije radio!

Dremač

Aktivan član
Poruka
1.835


Кад би сви становали у природи, у шумским колибама, уместо овим бетонским вавилонским индустријалистичким вишеспратницама, где нас сабијају да се угушимо док нам отимају комаде предивне шумске земље, древног српског тла, свет би био лепше место и живело би се дуже, здравије, уз чист ваздух свеже боровине и остале флоре.

Један матори комшијски смор из зграде је тако једном цркао код неке трафике, чекајући аутобус.. врв срчка, услед погледа на наслове штампе.
 

Dremač

Aktivan član
Poruka
1.835
Тај Тихи форумаш мора да је добар човек.... ал не пратим његове постове ни форум пажљиво..

У суштини, јутрос сам размишљао и пре ове вести, о томе како нас намерно израбљују и убијају као коње, од школског доба. Како обданиште, па школа, основна, средња, факс су ми биле лоциране између аутобуских станица, односно у улицама где нема градског превоза. Па сам мртав уморан морао да пешачим 300 метара сваког дана ка школи и назад, Због чега ме стигао умор на часовима, па ми попуштала пажња и тако сам постајао све лошији ученик, од одликаша у првим разредима.
Слично од респектабилног фудбалског талента трансформисао сам се у анти физичко васпитање ученика, и прешао у навијачки сектор, и сад одрастао сам веома успешан (интернет) хулиган. Можда и због тога што код стадиона Црвене Звезде постоје бус станице, са обе стране.
Сад замислите ако би у неком Сурчину где прете ове грађевинско мафијашке усташе из власти и земунских кланова да изграде наци стадион и то би Мали хтео да буде већи од нашег највећег Звездиног стадиона,, ко би од Београђана ишао тамо далеко, а не издахнуо од замора... Осим ових амиш јехова сендвичара из унутрашњости који би пошли и Папи на мису тамо ако Вучић, Тадић или било ко на власти изгебелсује као -будућност- Србије, на тв, ртс и пинк.

Сад не знам колико је то неко стратешки смишљено и процентуално заступљено правило у вези школских објеката у Београду, али мислим да би требало да постоји бус станица преко пута капија сваке школе! па у Америци они жути аутобуси возе децу, а наша деца се гужвају по гсп превозу, све носећи претешке торбе са безвезним књигама бивају деформисана и исцрпљена, само да би их још злостављали професори са непотребним научним издркавањима и претворили у роботе система, који ће некад градити зграде и фалусне торњеве. А могу фино здраво да живе негде у шумама, природи, трчкарају цветним рајским пољима без да читају. уче разноразне едукативне глупости других продаваца магле. И ово што пишем нема везе са идејама Тихог нити оног.. Мирољуба... Већ је мој лични логичко еколошки став до кога сам дошао у стању дубоке медитације.
 

DekiYU

Buduća legenda
Poruka
26.738
Брт, какве везе капитализам има са тим што лифт у стамбеној згради не ради?
Kako nema ... pa skupo odrzavanje ...

Dodje majstor da namesti pa rikne za mesec dana, dodje opet pa isto ... stanari ne znaju vise sta da rade ...

Da kupe novi lift ... zlatno doba , sta je to ... sica.
 

krinka5

Veoma poznat
Poruka
10.102
Nije pošten, pročitaj kako se hvali da krade i vara. Ali to nije tema.
Tihi samo ima malo drugačije poimanje slobode pa ne pita kada pozajmljuje softvere.

- - - - - - - - - -

Ma ne verujem ti, dede umiru samo zbog liftova. I oni u selu kad umru, to je zbog nekog lifta.
Čovek ima 60 godina , u poštenom svetu takve još uvek ne nazivaju dedama a daleko od toga da je za umiranje.
 

Reefer

Stara legenda
Poruka
99.829
Tihi samo ima malo drugačije poimanje slobode pa ne pita kada pozajmljuje softvere.

- - - - - - - - - -Čovek ima 60 godina , u poštenom svetu takve još uvek ne nazivaju dedama a daleko od toga da je za umiranje.
MNogi su umrli i sa deset, dvadeset... a daleko od toga da su bili za umiranje. :(

- - - - - - - - - -

Плати па клати... половина Београда не плаћа Инфостан. Значи ова половина која плаћа, издржава и своје и лифтове а и лифтове ових који не плаћају.
Deki je samoupravljač, on bi da i dalje ima "besplatno" i zajedničko, da nema odgovornosti i da je krađa softvera na netu legalna. Kakav lift, kakvo plaćanje?
 

DekiYU

Buduća legenda
Poruka
26.738
Плати па клати... половина Београда не плаћа Инфостан. Значи ова половина која плаћа, издржава и своје и лифтове а и лифтове ових који не плаћају.
Zlatno doba takav i stav pojedinaca ...

Mozda i nemaju od cega da plate ,,, a penzosi su inace najredovniji kada je u pitanju placanje racuna.

- - - - - - - - - -

da su ostali u svojoj selendri umesto da se dojebbu za bg ne bi crko na stepenistu nego pored svinjca
U Beogradu imas najvise prevaranata ... postenom svi se naebu milosne majke jer je naivan ...

Sta ti j e kriv deda , mozda je i rodjen u BGu ... sta onda , gde on da ode ... svakako je lakse kada zivis u kuci ili u prizemlju stambene zgrade.

- - - - - - - - - -

MNogi su umrli i sa deset, dvadeset... a daleko od toga da su bili za umiranje. :(

- - - - - - - - - -Deki je samoupravljač, on bi da i dalje ima "besplatno" i zajedničko, da nema odgovornosti i da je krađa softvera na netu legalna. Kakav lift, kakvo plaćanje?
Tako je ... Deki sam svoje odrzava ...

A ti placaj kada ne znas ili od grbe ne mozes ... godine :(
 
Top