Bila sam prisutna jednom tragicnom dogadjaju,tuznom i smesnom u isto vreme.Imam potrebu da to pdelim sa vama u virtuelnom svetu jer `napolju` ne volim da otkrivam svoje boljke jer ima zlih dusa koje bi sve upotrebile da me povrede.Ucesnicima su lazna imena.
Majka Rabija je bila sama kod kuce cekajuci svoju cerku Dusicu i zeta Bubeta,dok joj je muz Svetozar bio kod prijatelja koji mu je popravljao automobil.Naime,Svetozar ima dva sina iz braka pre Rabije sa kojima nije u kontaktu.Igrom slucaja,kuca u kojoj su ziveli Dusicin deda je prepisao svojoj unuci bez icijeg znanja.Elem,dok je cekala Dusicu na vratima njihove kuce pojavio se Rabijin posinak Zoran,posle godinu dana od zadnje posete,u pripitom stanju ali nije pokazivao znake nasilnistva,kako inace ume.Trazio je Dusicu i Svetozara.Posto nisu bili tu,pomajka je Zoranu dala ocev br telefona i on je otisao.Umedjuvremenu Dusica i Bube su stigli.Dok su vecerali neka kola su se parkirala ispred kuce.Bube je krenuo do svog automobila po cigarete i u dvoristu zatekao brata svoje zene.Zoran ga je docekao recima:`Ko si ti?Sta ces u mojoj kuci?`Poceo je da ga gura i zamalo da ga udari.Bube iz sazaljenja nije hteo da mu vrati,ipak je bio najblaze receno toliko pijan da nije mogao da stoji na nogama,rekao mu je da saceka.Zoran je nekako na silu usao u kucu i napao pomajku:`Gde je on??Kazi mi,zgazicu ga??!!!Prosli put si ga spasila jedva ali ovaj put neces!!Kazi gde je, ubicu ga??!!!`Njegova sestra je izasla u hodnik i videvsi njegove krvave ruke pitala:`U cemu je problem?Koga ti trazis sada?`-`Seko reci mi gde je,da ga ubijem??!!Zgazicu ga nemojte ga kriti!!Svetozare,izdaji da te izgazim!!`-`Nema ga ovde,pretrazi sve sobe Zorane,idi,mi ga ne krijemo!!`-`Lazete,ova kuca se deli na tri dela,gde je da ga ubijem?`-`Ova kuca je moja a ti od danas vise nisi dobrodosao u nju!Nema ovde nikog koga ti trazis!!`-`Pusti me da ga ubijem,nemoj ga kriti sekoooooooo!!!`Videvsi da napolju ima jos tri momka Dusica je istrcala drzeci telefon u rukama:`Kakav je to nacin??!!Odakle vam pravo??!!Doveli ste mi manijaka u kucu?!?!?!?`Jedan od mladica je odgovorio:`Gospodjo...`-`Ma nisam ja gospodja bre!!Imam unutra majku jel treba nesto da joj uradi?Hocete muriju da zovem pa da vas ona vodi?!!?!?!?!?-`Nemojte muriju molim vas,on nam je rekao da ga dovedemo ovde kod caleta da ga ostavimo,mi nismo nista..`-`Ma da ste odveli kao sto ste ga i doveli popalicu vas bre sve!!!!!-urlala je devojka.Mladic je potrcao ka ulazu i povukao Zorana napolje.`Svetozare,gde si da te ubijem,izadji ****** ti sve sto imas` urlao je Zoran dok ga je drug vukao do auta.Dusica je pozvala svog oca a on je bio nedostupan.Majka se tresla a kroz Dusicino telo je prolazila jeza.Kada je napokon dobila oca pozurila ga je kuci uz reci da nikud ne svraca..Veliki kamen je pao sa njenog srca kada ga je cula preko telefona...Pitala se kada ce taj pakao da prestane,hoce li uopste i prestati.
Veoma traumatican dogadjaj kome sam prisustvovala,stavise,bila sam jedna od ucesnika...