Traga se za nasilnikom Mladiću smrskao sve kosti na licu posle svađe oko parkinga u Beogradu

Koliko znamo ti imas psihickih problema i svakako ne bi trebalo da posedujes oruzje.
To sta pises je tocno. Pisem za ratno vrijeme dok smo s oruzjem isli doma i kada nisam imao psihickih problema. Psihicki problemi su nastali kasnije. Bas radi prozivljenog iskustva sam protivnik oruzja. Najlakse je izvaditi i pucati, a sta kasnije??

To sta pises je tocno. Pisem za ratno vrijeme dok smo s oruzjem isli doma i kada nisam imao psihickih problema. Psihicki problemi su nastali kasnije. Bas radi prozivljenog iskustva sam protivnik oruzja. Najlakse je izvaditi i pucati, a sta kasnije??
Ako i sad imas probleme mozda bi bilo pametno da ostavis oruzje kod nekog koga dobro znas.

Sta kasnije? Pa ne razmisljaju takvi, bas kao ovaj iz price, da je imao oruzje mozda bi ga potegao. Oruzje je potrebno normalnim ljudima da se zastite od takvih.

Poslednja izmena:
zavisi kako kome
ti polazis od sebe

znam mnogo ljudi koji te nece taci ni primetiti ikad
al ako im opsujes majku bolje da si sa mosta skocio

u sustini ako je ovaj smrskani bio bezobrazan a jos pritom nije u pravu
dobio je sta je trazio
sad ce da se ponasa uljudnije i kulturnije

uvek mi je drago da cujem da je neki nekulturac prevaspitan na odgovarajuci nacin
uopste ne promovisem agresiju da se razumemo <3
Malo zvuci kao da opravdavas.

U svakom slucaju akter price je kratak fitilj i ne razmislja o posledicama, da li ce sutra ovaj ili neko njegov da ga negde saceka, da mu saceka dete itd.

Malo zvuci kao da opravdavas.

U svakom slucaju akter price je kratak fitilj i ne razmislja o posledicama, da li ce sutra ovaj ili neko njegov da ga negde saceka, da mu saceka dete itd.
pa ne opravdavam konkretno tog pocinioca
nego revolt ispoljen na takav nacin protiv bahatih i bezobraznih indijanaca

a da se ne lazemo
da te neko tako isprebija tesko da moze bez razloga..

Odavno je manir svađa tuča ili grebanje auta šrafcigerom, odvrtanje šrafova na točku, bušenje gume....kao da su ljudi individualno krivi za situaciju na ulicama

ljudi usmeravaju bes jedni na druge umesto da usmere bes na parking servis koji im svakodnevno ukida parking mesta .
od trenutka od kada živim na vračarau do danas
broj parking mesta se drastično smanjio dok se broj stanovnika i broj novih stambenih objekata drastično povećao.
i jednog dana ćemo početi da ubijamo jedni druge za parking mesto zato što smo goveda koja neće da uključe svoj mozak.

treba porazbijati sva sokolova okca kao i baciti molotovljeve koktele na poslovnice parking servisa, svakodnevno dok ne odluče da naprave infarstrukturu shodno potrebama življenja u velikim gradovima.
ovde imamo seoske uslove u megapolisu i drakonske kazne za nepoštovanje nečega što ne postoji.
objaviti rat parking servisu kolektivno
a ne ubijati se međusobno.
Треба спречити нелегалну градњу и градњу објеката који немају регулисана паркинг места за посетиоце и власнике простора. Поред тога, треба спречити постављање разних башти које узурпирају места.

Ako i sad imas probleme mozda bi bilo pametno da ostavis oruzje kod nekog koga dobro znas.

Sta kasnije? Pa ne razmisljaju takvi, bas kao ovaj iz price, da je imao oruzje mozda bi ga potegao. Oruzje je potrebno normalnim ljudima da se zastite od takvih.
Ma kakvo oruzje. To je bio kratki period dok sam ga nosio doma. Proslo je od toga vise od 30 godina i svijest se mijenja po mnogocemu. Neko uci i nauci, a neko uci i ne nauci, razumijes?

Davno prosla vremena. Dobar poznanik je iskrvario usred Rijeke davnih dana Vecina nas koji smo se tukli smo se tukli normalno bez icega. Ne razumijem one koji idu s nozem van ili pistoljem.
Imao sam buran zivot, a i na poslu sam se nagledao svacega.
stono kazu vodio si tjivot buran i ostao nekulturan

sad u redu na kasi jedna tu u aljinama
ja nesto razmisljam ala bie prebio
i onda stanem i krenem da razmisljam o svom razmisljanju
i tako razmisljajuci skapiram da od svih tih ljudi ispred i iza mene svako o necemu razmislja

baba vrv razmislja o piti koju ce da pravi
neki covek gleda na parking kapiram da razmislja gde treba da bude posle
ona na kasi vrv razmislja o nekom problemu kod kuce
i tako svi nesto razmisljaju
a ja razmisljam kako bi ovu ispred haljinastu odvalio od hurca

vrutjina a njoj se malo kosa slepila na vratu
i sad ja tako razmisljam

i tu okrenem glavu da ne ispadnem bas blentav jer bas blenem
i vidim jednog nekog degenerisanog degenerika
da me gleda
i kontam da bi mu slomio nogu krstastim kljucem
i sad razmisljam zasto je to tako kao sto jeste u razmisljanju

Odavno je manir svađa tuča ili grebanje auta šrafcigerom, odvrtanje šrafova na točku, bušenje gume....kao da su ljudi individualno krivi za situaciju na ulicama

ljudi usmeravaju bes jedni na druge umesto da usmere bes na parking servis koji im svakodnevno ukida parking mesta .
od trenutka od kada živim na vračarau do danas
broj parking mesta se drastično smanjio dok se broj stanovnika i broj novih stambenih objekata drastično povećao.
i jednog dana ćemo početi da ubijamo jedni druge za parking mesto zato što smo goveda koja neće da uključe svoj mozak.

treba porazbijati sva sokolova okca kao i baciti molotovljeve koktele na poslovnice parking servisa, svakodnevno dok ne odluče da naprave infarstrukturu shodno potrebama življenja u velikim gradovima.
ovde imamo seoske uslove u megapolisu i drakonske kazne za nepoštovanje nečega što ne postoji.
objaviti rat parking servisu kolektivno
a ne ubijati se međusobno.
da vidis , kako je u Krusevcu, da se smejes

Back