Traga se za nasilnikom Mladiću smrskao sve kosti na licu posle svađe oko parkinga u Beogradu

Napisali mi dnevni parking zbog parking mesta i sad ja odem u parking servis da platim ( i da im se n...majke) kad psristojna beogradjanka kaže, pa skupo je živeti u gradu....naravno da sam ih napušio slatko....a pošto će da me jure preko izvršitelja, još jedne demokratske krimi organizacije advokatske komore...platim pola kazne...

Znači svadja je rešenje? A da se recimo kriminalci zatvore zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, mahinacija sa parking mestima? Da se pozatvaraju krimosi u urbanizmu koji odobravaju da kafane zatvore trotoare i parkinge, za tri puta manje para nego što sam parking donese? ili za gradnju protiv odobrenih standarda i da se stanarima ne izdaju dve povlastice pored garaže u dvoristima?
ajde smiri loptu jbt?
gde ja podržavam fizički ili bilo koji drugi oblik nasilja?
A da se recimo kriminalci zatvore zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, mahinacija sa parking mestima? Da se pozatvaraju krimosi u urbanizmu koji odobravaju da kafane zatvore trotoare i parkinge, za tri puta manje para nego što sam parking donese? ili za gradnju protiv odobrenih standarda i da se stanarima ne izdaju dve povlastice pored garaže u dvoristima?
da to sam zaboravila da pomenem, bašte su odnele na stotine parking mesta…
a mesto u garaži parking servisa košta 5000
a nemaš nikakav prioritet parkiranja
ako je zauzeto čekaš redove….

ajde smiri loptu jbt?
gde ja podržavam fizički ili bilo koji drugi oblik nasilja?

da to sam zaboravila da pomenem, bašte su odnele na stotine parking mesta…
a mesto u garaži parking servisa košta 5000
a nemaš nikakav prioritet parkiranja
ako je zauzeto čekaš redove….
Nisi shvatila, već 20 godina ne može niko da gradi ništa u gradu ako ne ostavi 03 ukupne površine za korišćenje stanara, pa na zgradu sa dvadeset stanova mora da ostavi 500 metara kvadratnih površine parcele obično za parking...

Napisali mi dnevni parking zbog parking mesta i sad ja odem u parking servis da platim ( i da im se n...majke) kad psristojna beogradjanka kaže, pa skupo je živeti u gradu....naravno da sam ih napušio slatko....a pošto će da me jure preko izvršitelja, još jedne demokratske krimi organizacije advokatske komore...platim pola kazne...
meni su pretili zatvorom za neplaćenu kaznu.
začudjujuć je broj ljudi koji je čekao red u drugom sudu da plati odmah samo da neode u zatvor.

svi su dobili pred novu godinu iste koverte haha
i platila sam, šta ću

Народ је прсо одавно, а психопате су само пример пропасти друштва, то јест један од примера.
Udeo psihopata je konstanta svuda, oni se u bolesnom društvu samo ispolje.
Normalan čovek i da udari nekog u afektu neće da ga tuče dok mu ne razbije glavu.

Udeo psihopata je konstanta svuda, oni se u bolesnom društvu samo ispolje.
Normalan čovek i da udari nekog u afektu neće da ga tuče dok mu ne razbije glavu.

То се ради намерно. Ми ссмо у експерименту.

Све док неко не извуче утоку и не почне пуцати насумично.

Била је тема пре 15 год. Београд канцер Србије

Док је било мало слободе говора
Ja to stvarno mislim i svakim danom se ispravnost potvdjuje.Siromastvo,ratovi nisu izgovor jer i u drugim krajevima sveta ljudi mnogo gore zive pa nisam toliko nasilni.Meni jedini pada na pamet da se mnogo brdjana sjatilo tu

Ja to stvarno mislim i svakim danom se ispravnost potvdjuje.Siromastvo,ratovi nisu izgovor jer i u drugim krajevima sveta ljudi mnogo gore zive pa nisam toliko nasilni.Meni jedini pada na pamet da se mnogo brdjana sjatilo tu

Дијаболици нису из шуме. Дивљаци јесу, али и они имају нека правила.

Mozda je pretuceni psovao majku ili bio nekulturan.
Nemojte odmah da osudjujemo.
Nasilje je apsolutno oblik i vid ponasanja u medjuljudskoj interakciji.

Da li je to bilo preterano, verovatno da jeste.
Ali ako je pretuceni kriv, a ne mora biti jednaka kategorizacija krivice po pravdi i pravu
onda je vrlo moguce odgovor ili nasilje kako ga u ovom slucaju nazivaju opravdano.

Sad o stepenu nasilja moze da se prica.
Za to je dovoljan samar ili dva, ali tuci nekog do neprepoznatljivosti zbog parking mesta ili psovanja majke nije normalno. Ili je lik poremecen ili je clan izvesne stranke pa misli da mu niko ne moze nista, sto mu dodje na isto.

Pod uslovom da clanak nije napumpan.

Pises gluposti.i ocito nisi imao nikad oruzje kod kuce
I onda u afektu napravis sranje. Meni se to skoro desilo davnih dana. Sva sreca pa mi je kuca bila malo dalje od dogadaja pa sam se sabrao. Od tog dogadaja gledam sasvim drugacije za oruzje.
Koliko znamo ti imas psihickih problema i svakako ne bi trebalo da posedujes oruzje.

Pa valjda je jasno da je ovde slucaj ja sam u mojoj avliji i moja teritorija moja pravila...

Stalno se zalazete za to pravilo animalnog dostojanstva, a to je upravo ovo , animalno su se sporeckali i animalno resili ko je alfa dogic a ko beta vozic do urgentnog...

Jel ja sanjam kad vidim moderatori da to obozavaju da naglase...
Jel sanjam kad vidim skoro sve forumasice imaju taj pristup , moze mi se, imam svoju grupu, ja vredim cim imam svoju grupu...
Jel sanjam kad vidim da i forumasi zakljucuju da ni biznis ne mogu da zadrze ako ne biju da ga zadrze....
I jel sanjam kad vidim da ako neko vidi nekog da ima dobar biznis i dobre pare a naizgled laganica, odmah krene da pipka da vidi da li ce da brani jako ili slabo daj biznis pa da mu se preotme..

Mozda je pretuceni psovao majku ili bio nekulturan.
Nemojte odmah da osudjujemo.
Nasilje je apsolutno oblik i vid ponasanja u medjuljudskoj interakciji.

Da li je to bilo preterano, verovatno da jeste.
Ali ako je pretuceni kriv, a ne mora biti jednaka kategorizacija krivice po pravdi i pravu
onda je vrlo moguce odgovor ili nasilje kako ga u ovom slucaju nazivaju opravdano.

Sad o stepenu nasilja moze da se prica.
ko što bi reko manijak, ona je prva počela da provocira u tesnim farmerkama

Ok je potući se, ali ići na uništenje protivnika ukazuje na velike frustracije nasilnika.

Nažalost, tako se ponaša i obezbeđenje splavova, šutiraju nekoga dok ga ne ubiju ...

Iskreno, ne sećam se da je ikad iko od strane obezbeđenja dobio batine da ništa nije uradio. Tako i na ulici, ne sećam se da me nekad neko napao iz čista mira.

Za to je dovoljan samar ili dva, ali tuci nekog do neprepoznatljivosti zbog parking mesta ili psovanja majke nije normalno. Ili je lik poremecen ili je clan izvesne stranke pa misli da mu niko ne moze nista, sto mu dodje na isto.

Pod uslovom da clanak nije napumpan.
zavisi kako kome
ti polazis od sebe

znam mnogo ljudi koji te nece taci ni primetiti ikad
al ako im opsujes majku bolje da si sa mosta skocio

u sustini ako je ovaj smrskani bio bezobrazan a jos pritom nije u pravu
dobio je sta je trazio
sad ce da se ponasa uljudnije i kulturnije

uvek mi je drago da cujem da je neki nekulturac prevaspitan na odgovarajuci nacin
uopste ne promovisem agresiju da se razumemo <3

Back