- Poruka
- 34.284
hahahanacrtao sam parking mesto a sad ti pokazi na slici gde su tu dva parking mesta.
jao tabe
bila bi dva da se moron nije zalepio na sredinu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahanacrtao sam parking mesto a sad ti pokazi na slici gde su tu dva parking mesta.
Na prvu loptu, ovo je apsolutno neprihvatljivo i nenormalno, kakav god da je povod nekome smrskati facu je suludo.
Sa druge strane, ljudi nervozni, parking je trenutno mit u Beogradu, a oni samo štancuju zgrade, a ljudi nervozu prenose na druge, a ne na parking servis ili grad Beograd.
To što ih je*u Šapić, Vesić i Vučić ovi na kraju iskale jedni na drugima.
I jako bitna stvar, danas svako mafija, možda je tom što mu je smrskana faca manir srednji prst, psovanje svega živog, mafijanje iz zaključanog auta i povlačenje ručne kao dobar dan. To je ono što je i smešno, imam drugare iz JSO kojima isto tako mašu ručicama, nego je fora što momci znaju ko su i šta su pa se na to nasmeju, realno mogu da im otkinu te ručice i da ih biju njihovom rukom. Tako da, malo treba i razmisliti pre nego što se spomene majka ili šta već.
ne bi..ne moze da stane.. ali ja tebe volim iako ne znas da se parkirashahaha
jao tabe
bila bi dva da se moron nije zalepio na sredinu.
ja sam bila na licu mestatebi deluje da je zauzeo dva mesta posto je mali ali on regularno stoji na parking mestu po propisima i tako i treba da se parkira.
ne bi..ne moze da stane.. ali ja tebe volim iako ne znas da se parkiras
takvi su sad sviOk je potući se, ali ići na uništenje protivnika ukazuje na velike frustracije nasilnika.
Nažalost, tako se ponaša i obezbeđenje splavova, šutiraju nekoga dok ga ne ubiju ...
iscrtao sam ivice parking mesta, kazi da li sam tu pogresio?ja sam bila na licu mesta
ti samo gledaš fotku
veruj mi tu stoje dva auta. inače.
ko muskarac sa sve cigarom u ustima
al zato znam da menjam gumu hahaha
aj tjaoПрочитао, али ти не читаш шта ја пишем.
Написао си argumentum ad hominem, aли нисам хтео да ти кажем да се не би увредио.
Na tom zapadu je jedno 50x gore...Kriv je zapad i NATO, a nas narod je cestit, moralan i posten.
Народ је прсо одавно, а психопате су само пример пропасти друштва, то јест један од примера.Nije narod psro nego su se psihopate među njima osilile i otrgle kontroli.
Jadan dečko, valjda neće imati posledica. Platio je danak neiskustvu da pusti budalu.
Glupo parking mesto nije vredno ovoga.
To što ti vidiš dva mesta jer se dvojica naguraju od jedne do druge kapije, ne znači da tu stvarno ima dva mesta, samo je pitanje koga će kada da snimi svevideće oko. Pod tim uslovom svejedno je da li je pola na žutoj s preda ili s traga....često je bolje na žutoj trai gde je izmišljena kapija koja se ne koristi nego u zelenom ako nemaš povlasticu...kako je on ispoštovao prostor?
tako što se rasprostro na dva mesta za parking u delu grada gde jedva možeš da nađeš mesto.
vole?Тачно, једно је паркинг место, а то што људи воле да иду браник уз браник, то је нека друга прича.
Па наравно, то је онако БеограЏанскиvole?
hahaha
Да, само питање јел су из Београда или свуда осим Београда.beogradžani. Da. Pun ih je Beograd
Znači svadja je rešenje? A da se recimo kriminalci zatvore zbog zloupotrebe sluzbenog polozaja, mahinacija sa parking mestima? Da se pozatvaraju krimosi u urbanizmu koji odobravaju da kafane zatvore trotoare i parkinge, za tri puta manje para nego što sam parking donese? ili za gradnju protiv odobrenih standarda i da se stanarima ne izdaju dve povlastice pored garaže u dvoristima?jedino što ja primećujem na vračaru je da se broj parking mesta smanjuje zato što su na mestima za parking odjednom parkirani kontejneri za đubre, zato što ima po dva gradilišta u svakoj ulici koja uzmu po tri parking mesta za kamione i istovar
zato što imaš ovakve mentole na svakom koraku koji se parkiraju široko kao oslobodioci
zato što imaš opšte zagušenje u broju ljudi koji živi i ima kola u odnosu na broj mesta za parkiranje
Za parking servis situacije ne može biti idealnija. On uzima pare i ostvaruje dobit zavlačenjem svoje štrokave šape duboko u naš ojađeni džep