Traga se za nasilnikom Mladiću smrskao sve kosti na licu posle svađe oko parkinga u Beogradu

gocpodine da bi mene citirali u na taj nacin usli u raspravu morate prvo da procitate sta sam napisao
i da imate bar elementarno znanje

velikki pozdr za vass
Да ли је Америка смањила број масовних пуцњава због либерализације оружја ? Није. Од 1999. нон стоп се дешавају масовна убиства.

ne postoji elementarna vozačka kultura u ,,beograđana,,
ako dolaziš iz pravca koji nema prioritet prolaza a kolona je kilometarska iz glavne trake niko neće da te pusti.
ako uletiš trubiće ti kao mahniti jer zaboga oni imaju prednost
ako prelaziš ulicu na pešačkom niko neće da te pusti svi se užasno žure da stignu negde.
ako nađu parking mesto nije važno da li su zauzeli dva ili jedno
kao da niko drugi sem njih ne postoji.
evo ilustracije zauzeta dva mesta za ovo govance od auta.
Pogledajte prilog 1581084
prvo auto je parkiran kako i treba, po sredini parking mesta
drugo ne znam o cemu pricas.. ljudi voze ok i pustaju te i ne trube i uvek imas tu i tamo kretene ali vecinski su ok..
sta znaci da uleces odakle nema prioriteta?
recimo dva puta koja se spajaju u jedan i znas da se spajaju ali ti ides tim jer je prazan i pametan si i neces da ides u koloni..brate takve ja nikad ne pustam ispred sebe... dobar primer je prikljucenje na pancevacki most iz pravca borce ili panceva.. nema sanse da ih pustim.. ti si sad pametan a ja gloop jer idem putem kojim se ide...kako da ne.

Да ли је Америка смањила број масовних пуцњава због либерализације оружја ? Није. Од 1999. нон стоп се дешавају масовна убиства.
alo
procitaj dva puta sta sam napisao
ili pet ili pedeset
ja mogu da ti objasnim ali za tebe ne mogu da razumem
ignorisacu te ako nastavis da smaras

drugo ne znam o cemu pricas.. ljudi voze ok i pustaju te i ne trube i uvek imas tu i tamo kretene ali vecinski su ok..
recimo dva puta koja se spajaju u jedan i znas da se spajaju ali ti ides tim jer je prazan i pametan si i neces da ides u koloni..brate takve ja nikad ne pustam ispred sebe... dobar primer je prikljucenje na pancevacki most iz pravca borce ili panceva.. nema sanse da ih pustim.. ti si sad pametan a ja gloop jer idem putem kojim se ide...kako da ne.
već smo pričalio tome.
nije parkiran kako treba zauzeo je dva mesta

ne bre regularno se uključuješ sa sporedne ulice na ulicu sa prvenstvom prolaza

alo
procitaj dva puta sta sam napisao
ili pet ili pedeset
ja mogu da ti objasnim ali za tebe ne mogu da razumem
ignorisacu te ako nastavis da smaras
Прочитао, али ти не читаш шта ја пишем.
Написао си argumentum ad hominem, aли нисам хтео да ти кажем да се не би увредио.

Podržavam perfi i nestorovića da je država dužna da reši probleme oko parkiranja u Beogradu. Kratkoročno je rešavano zoniranjem, medjutim, problem koji postoji je izvor zarade mafije u koju računamo i parking servis, znači potrebno je obezbediti opšta mesta parkiranja prema broju vozila koje cirkuliše gradom, a smanjiti prioritetne parkinge, ako je potrebno zatvoriti mesta koja bespravno zauzimaju prostore za parkiranje vozila.

nisi bio na terenu. parking je obeležen za dva mesta i na tom mestu mogu da stanu dva džipa.
on je zauzeo lošim parkiranjem oba mesta i više nema mesta ni za jedan auto.
Grešiš perfi, ja ne vidim da je išta zauzeo....dva vozila mogu da se parkiraju ispred i iza ovog auta i da budu u zelenom pojasu :)

nisi bio na terenu. parking je obeležen za dva mesta i na tom mestu mogu da stanu dva džipa.
on je zauzeo lošim parkiranjem oba mesta i više nema mesta ni za jedan auto.
IMG_2202 copy.jpg

ne razumem potrebu da se svađate na taj način.
ovde je jedini divljak vlasnik ove noše od auta, i zauzeo je dva parking mesta što govori o tome da ne poseduje vozačku niti bilo kakvu drugu kulturu
i prestanite da me ubeđujete kako je na ovoj slici sve kako treba.

ljudi parkiraju na qjurcu svoj auto zbog ovakvih bahatih mentola

ne razumem potrebu da se svađate na taj način.
ovde je jedini divljak vlasnik ove noše od auta, i zauzeo je dva parking mesta što govori o tome da ne poseduje vozačku niti bilo kakvu drugu kulturu
i prestanite da me ubeđujete kako je na ovoj slici sve kako treba.

ljudi parkiraju na qjurcu svoj auto zbog ovakvih bahatih mentola
kako je zazeo dva mesta kad je parkiran po sredini jednog parking mesta

slika u prilogu :D
IMG_2202 copy.jpg

Podržavam perfi i nestorovića da je država dužna da reši probleme oko parkiranja u Beogradu. Kratkoročno je rešavano zoniranjem, medjutim, problem koji postoji je izvor zarade mafije u koju računamo i parking servis, znači potrebno je obezbediti opšta mesta parkiranja prema broju vozila koje cirkuliše gradom, a smanjiti prioritetne parkinge, ako je potrebno zatvoriti mesta koja bespravno zauzimaju prostore za parkiranje vozila.
jedino što ja primećujem na vračaru je da se broj parking mesta smanjuje zato što su na mestima za parking odjednom parkirani kontejneri za đubre, zato što ima po dva gradilišta u svakoj ulici koja uzmu po tri parking mesta za kamione i istovar
zato što imaš ovakve mentole na svakom koraku koji se parkiraju široko kao oslobodioci
zato što imaš opšte zagušenje u broju ljudi koji živi i ima kola u odnosu na broj mesta za parkiranje

Za parking servis situacije ne može biti idealnija. On uzima pare i ostvaruje dobit zavlačenjem svoje štrokave šape duboko u naš ojađeni džep

Grešiš perfi, ja ne vidim da je išta zauzeo....dva vozila mogu da se parkiraju ispred i iza ovog auta i da budu u zelenom pojasu :)
ispred njega metar i po
iza njega dva i po
ne može da stane ni napred ni nazad nijedno vozilo normnalne veličine.
čak ovakva se vozila parkiraju i bočno da bi više mesta ostalo za druge
ali ne
osvojio je dva mesta bahatošću i nekulturom.

ispred njega metar i po
iza njega dva i po
ne može da stane ni napred ni nazad nijedno vozilo normnalne veličine.
čak ovakva se vozila parkiraju i bočno da bi više mesta ostalo za druge
ali ne
osvojio je dva mesta bahatošću i nekulturom.
u stvari ispred njega ne moze niko jer je zuta linija, znaci tu je izlaz iz garaze i tu NE SME DA SE PARKIRA

nekad me zabrinjavas oko znanja voznje :mrgreen:
iza njega je trecina parking mesta.. cak i da se pomerio skroz do zute linije iza njega nema mesta za jos jedan auto a da ne udje u parking mesto iza.

tako da nisi u pravu.sorry.

Back