mario80
Legenda
- Poruka
- 53.414
Što nebi bili skupi kada se golf sa trocilindričnim motorom uvaljuje za 24.000 evra najjeftiniji? Ispravite me ako je u međuvremenu poskupeo!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kakva jos jedna ortodoksna laz.Ne kačim dva puta isto i
Pobrkao si me sa tixijem moraš da uzimaš oligogal sa selenom ili da zapisuješ jbg godine.Kakva jos jedna ortodoksna laz.
Kacis video 16x o zagadjenju VW ili kacis jedan te isti racun ko zna koliko puta a koji si skinuo sa interneta i nije tvoj racun.
Vezano za temu,opet kazem da je nekada Radulovic koji je prvi otvorio ovlasceni BMW servis rekao da on nije stekao to sto je stekao na prodaji automobila nego na njihovom odrzavanju. Toyota je to sad shvatila i uvela tu garanciju a za svo to vreme neko postaje rob jer mora da odrzava tu auto a po tim nenormalnim cenama.
Kad stavis na papir koliko sve to kosta za taj perio ispostavi se da vecinu toga mozes da promenis sa tim novcem u neovlascenom servisu.
No do ljudi je jer neko voli da ga deru.
Pa to je onda qurac od garancije, barem 200 000 km.Toyota u Srbiji daje 10 godina ili 160 000 pa sta pre nastupi.
Inace morali su da daju ovakvu garanciju jer su prosle godine 2 puta korigovali cene i sada su medju najskupljim brendovima na trzistu.
Hybrid Rav4 je malo ispod 60K, Plug-in je malo manje od 80K sto su abnormalne cene za automobil koji ima materijale osrednjeg kvaliteta.
Dobro je, ja imam samo tri godine garancije, sad ću ga vozit samo da bi dogurao do 100tkm u tri godineKako qratz ti da otvoriš šampanjac i svako drugi ko dogura do 100tkm sa trocilindrašem.
Pa onda idem van ovlaštene mreže, to dobroSamo tri godine garancije? To je kod hyundaija bilo aktuelno pre 15 godina.
Verovatno kineski sobzirom da je riknulo sve što je moglo na 35 tkmA Mini je ciji?
Korejski?
10 година гаранције на шта? На мотор, на каросерију, на електронику?10 godina garancije uslov održabanje u ovlašćenom servisu i tako se produžava za narednih 12 meseci.
https://www.toyota.rs/owners/warranty/warranty
Obrati paznju na sitne detalje, garancija samo za hibridni sistem.10 godina garancije uslov održabanje u ovlašćenom servisu i tako se produžava za narednih 12 meseci.
https://www.toyota.rs/owners/warranty/warranty
Nadrkan sam bio jucer, a psihokauc je zauzet mladim programerimaDruže Menom, što reći da i ti završi na automobilima svađajući se s Lepim MariomDoduše sa njim se nije teško posvadjati
![]()
A znaš da sam ja trajno uklonjenNadrkan sam bio jucer, a psihokauc je zauzet mladim programerima![]()
Hehe ..znaju oni dobro kad dolaze kvarovi ..Nisu oni ludi evo ja na 180k ni jedan do sada a bit ce ih uskoroPa to je onda qurac od garancije, barem 200 000 km.