Toyota daje 10 godina garancije!

Jeste kada bi se zezali u EU po tvojim cenama posle isteka garancije vlasnici više ni ulje ne menjaju. Slika i prilika A i B segmenta iz uvoza.

Evo ja se ovih dana razmišljam da sam promenim ulje i filtere na dva automobila i uštedim 15 evra koliko su ruke majstora :sad2:

Nije po mojim nego po cenama verifikovanih servisa ..Menjaju naravno da menjaju ..Nisu ovde neke pare 300-400€ zato ih i lupaju po usima ..cena sata rada mehaničara koje oni placaju u tim servisima je od 30€ na sat tako da ljudi lepo zarađuju da ne idem u ove sa višom školom..

Za razliku osoba koja ne sere i laze po forumu kao ti. Da li ti je sad jasno tko sam?
Ja imam te račune za razliku od tebe koji sereš govna. Ovde sam kačio račune ovlašćenih i neovlašćenih servisa dakle jako dobro sam upoznat sa materijom.

Jel ti smeta? Imam pristup skoro svim računima redovnog održavanja ovlašćenih i neovlašćenih servisa.

Ti si obična nula.

Ja imam te račune za razliku od tebe koji sereš govna. Ovde sam kačio račune ovlašćenih i neovlašćenih servisa dakle jako dobro sam upoznat sa materijom.

Jel ti smeta? Imam pristup skoro svim računima redovnog održavanja ovlašćenih i neovlašćenih servisa.

Ti si obična nula.
Wow. Da li ti ponekad procitas svoje lazi? Ima samo 2 stranice i koliko sam vidio @Dule 021 je prilozio kako se inace radi.
Meni nista ne smeta, a ti u nedostatku argumenata klasicno vrijedas. Ne brini se jer nisi ni prvi ni zadnji forumas koji to radi.

To je tvoj problem što očekuješ odgovor na sva pitanja u ove dve strane. Ne kačim dva puta isto izvoli pa traži po temama i forumu.
Imam ja drugih problema i ovo uopce ne smatram problemom. Ustvari ti imas problem sa svojom nedosljednoscu samo nisam siguran da li si svjestan toga.
Koliko god puta da se kaci se kaci tj. argumentira. Jednostavno.

Sta se tice teme trebalo bi detaljno prouciti tu 10 godisnju garanciju. Toyota je kvalitetna marka, ali 10 godina je ipak dug vremenski period.

Pa da te to interesije otišao bi na zvanični sajt i video da je za yaris potrebno izdvojiti samo za redovne servise 1300 evra za 8 godina plus potrošni materijal umesto što mene napadaš.

Ja kada sam kupovao nov auto itekako sam se interesovao za cenu redovnih servisa koje su tada bile 60-70-80 evra.

Ne ti si lenj hoćeš ja da ti kačim račune po forumu. Hoću kada platiš. Nema ništa besplatno.

Toyote su dobri automobili, poznati su po hibridima, to je njihov forte. Toyotin hibridi su najbolji ali bome koštaju. Košta dobro i Toyotin servis, recimo kupiš hibrida i 10 godina ga održavaš u ovlaštenom. Zbroj njegove cijene i cijene održavanja kroz 10 godina će dati prilično solidnu brojku novčanih jedinica. Baterije imaju svoj vijek trajanja, ovisi i o kilometražu kao i starosti. Ako ne zamijeniš baterije u tih 10 godina, promjenit ćeš ih uskoro a to je popriličan trošak. Nakon tih 10-12 godina možda promisli vlasnik jeli možda se mogao još malo protegnuti i kupiti jednosobni stan, dignuti kat ili krov s potkrovljem🤔🤔

Imam ja drugih problema i ovo uopce ne smatram problemom. Ustvari ti imas problem sa svojom nedosljednoscu samo nisam siguran da li si svjestan toga.
Koliko god puta da se kaci se kaci tj. argumentira. Jednostavno.

Sta se tice teme trebalo bi detaljno prouciti tu 10 godisnju garanciju. Toyota je kvalitetna marka, ali 10 godina je ipak dug vremenski period.
Druže Menom, što reći da i ti završi na automobilima svađajući se s Lepim Mariom🤔 Doduše sa njim se nije teško posvadjati😂🤣

Pa da te to interesije otišao bi na zvanični sajt i video da je za yaris potrebno izdvojiti samo za redovne servise 1300 evra za 8 godina plus potrošni materijal umesto što mene napadaš.

Ja kada sam kupovao nov auto itekako sam se interesovao za cenu redovnih servisa koje su tada bile 60-70-80 evra.

Ne ti si lenj hoćeš ja da ti kačim račune po forumu. Hoću kada platiš. Nema ništa besplatno.
Tih 60- 70 evropskih novčanih jedinica se odnosi na? Meni je prvi servis na mom novom automobilu iz prijateljske socijalističke Rumunije izašlo 70 eura ali praktično ništa nisu napravili. Sljedeće godine će biti skuplje jer će promijeniti ulje.

Tih 60- 70 evropskih novčanih jedinica se odnosi na? Meni je prvi servis na mom novom automobilu iz prijateljske socijalističke Rumunije izašlo 70 eura ali praktično ništa nisu napravili. Sljedeće godine će biti skuplje jer će promijeniti ulje.
Ulje i filteri i kompletna kontrola vozila, pranje usisavanje gratis u garanciji. Treba nemci još puno da uče od koreanaca i japanaca kako se poštuje kupac.

Svi znamo šta je kultura a nemce smo videli kroz istoriju.

Toyota u Srbiji daje 10 godina ili 160 000 pa sta pre nastupi.
Inace morali su da daju ovakvu garanciju jer su prosle godine 2 puta korigovali cene i sada su medju najskupljim brendovima na trzistu.
Hybrid Rav4 je malo ispod 60K, Plug-in je malo manje od 80K sto su abnormalne cene za automobil koji ima materijale osrednjeg kvaliteta.

Back