Toyota daje 10 godina garancije!

Juce citam na jednom forumu kako je lik kupio Hondu skuter i posto mora da odrzava u ovlascenom zbog garancije prvi servis ga je kostao "samo" 19000 dinara. 4L ulja,filter ulja i filter automatskog menjaca.
U privatnoj reziji bi ga kostalo 60€ tako da vidite sta je cilj te garancije.

Jeste ali imace debeo minus u novcaniku.
Pa ko voli nek izvoli.
Juce pricam sa likom koji prodaje ulja bajkerima i kaze da je kupio nov Kawasaki i da nije odrzavao u ovlascenom i da je namerno izgubio garanciju jer za tu sumu novca koliko ga kosta redovno odrzavanje do isteka garancije on moze da napravi sve zivo na motoru aposto nece crci jer je to Kawasaki a ne neki kinez ili koreanac onda je samo ustedeo fino para.
Zamislite ,biti rob ovlascenom servisu 10 godina i da te 10 godina neko dere konstantno?
Isto je i sa korenacima koji daju navodnih 7 godina garancije.
A evo inace juce sam bio sa Kumom koji je uzeo potpuno novu Toyotu u salonu i platio je 48k i koji je menjao soferku jer mu je kamen razbio i od tad krecu problemi i auto non stop pisti i izbacuje greske a isao je na reklamaciju jer je ugradio soferku u Toyoa ovlascenom servisu i onda su mu kao neki lici ispravili ali je na ekranu pocelo da izbacuje upozorenje da je neispravna kamera. i sad svi sistemi vezani za kameru ne rade a rekli su mu da je neispravna kamera i da moraju da naruce drugu i sad on ceka i vozi auto ovako dok sve pisti i izbacuje upozorenja.
Toliko o ovlascenim servisima u Srbiji i o novim kolima punim elektronike.

Једном другару је Фиат Пунто (Зунто) овлашћени сервис тражио 250 еура да поправи појас за везивање. И то је било још пре 5 година и више кад је евро био евро.

Ja za razliku od tebe sve dokazem a ti ?
Lazovcina na kvadrat.
Evo ti pa sad nesto reci o rodbini.
1cb12d30a5d03714d2812f6f156ada83.jpg

evo ti iz Amerike iz njihovog servisa ponuda a ti verovatno ne znas sta znaci kad ti kazu "from"

12 Months or 12,000 KM- From $194.95

• Replace engine oil and filter*
  • Inspect exterior lights, all drive belts, drive shafts and boots
  • Inspect vacuum, crankcase and ventilation hoses
  • Inspect and lubricate all latches, hinges and locks
  • Rotate tires and set tire pressure
  • Check/top up coolant, transmission, brake and power steering fluids
  • Test battery cold cranking amperage

Pa valjda znam koliko sam plaćao u garanciji i posle garancije vi preprodavci se bavite samo i isključivo lažima i obmanama. Najskuplji mi je bio treći servis kada su menjali i filter klime (polenski) i taj servis je bio papreno skup 100 evra. Uvrk popijemo kafu i naravno auto usisaju i operu besplatno.

Ima nemci još puno da uče od koreanaca kako da naprave dobar auto i da poštuju kupca kroz servisnu mrežu.

Pa valjda znam koliko sam plaćao u garanciji i posle garancije vi preprodavci se bavite samo i isključivo lažima i obmanama. Najskuplji mi je bio treći servis kada su menjali i filter klime (polenski) i taj servis je bio papreno skup 100 evra. Uvrk popijemo kafu i naravno auto usisaju i operu besplatno.

Ima nemci još puno da uče od koreanaca kako da naprave dobar auto i da poštuju kupca kroz servisnu mrežu.
I uzmu od tebe 100€ minus delovi od kojih moraju sve da plate sve ..Znam da si duduk za posao ali ovo je smesno ..

Back