- Poruka
- 14.151
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Da je Srbija zavisna, jeste! A da je drzava, tesko!
Geografski da a sve ostalo je diskutabilno i bolje nemojmo o tome.Kako god ipak mnogo veća država od svih ex yu tvorevina koje se nazivaju državama, uključujući i alpske konjušare
Znate sigurno zasto smo zavisni. Objasnjenje zasto smo zavisni bi uzelo mnogo vremena, prostora manje vise.
Geografski da a sve ostalo je diskutabilno i bolje nemojmo o tome.
A sta je sada moderno? Pardon, In u danasnjem vremenu.
Sumnjicava sam prema takvim firmama generalno, a mozda nista nije zaista lose uradjeno sada i sto se tice nas.
A sto se tice struje posle 5. oktobra i ukidanja jeftinih tarifa i preko dana, da to je tacno i deo je nezadovoljstva naroda koji je svrgnuo i tu vlast, ali nijedna vlast posle nikako opet da uvede te jeftinije tarife ni do dan danas.
e, dzeg, ako neces crvenu pilulu. evo ti dragane trifkovic, bar je lepsa od tebeNe verujem u ruske teorije zavere
Seti se šta ste lupetali o brodu Moskva, "potopio ga Volođa namerno, da začepi odvod slivnika."
Vidis na Singapurskom aerodromskom fri sopu Omega Planet Ocean 6000m sat kosta $5000 dok na "jedinstvenom trzistu pojaseva i puteva" kosta $12000.Jedinstveno tržište pojasa i puta
Nema ograženih torova za povlašćenje
Ona je vise za firme Raketa, Moskvic.....Ako si simnjičava prema Bošu ili Mercedesu ili Lafaržu onda mogu da razumem tvoju sumnjičavost i prema navedenim firmama
Možda bi vlast i uvela kada bi mi imali suverenitet, ali kako da onaj u Beču i Ljubljani nema jeftinu struju od petka do ponedeljka?
Pa oni su pametniji, efikasniji od nas i zaslužuju, zar ne?
nema rusa ni od korova, sve je nase americko... sa'cemo vas naucimo sta je robijaŠta bi sa Rusima?
Znamo sta je robija bez US i Ruso učenja.nema rusa ni od korova, sve je nase americko... sa'cemo vas naucimo sta je robija
ja belosvetskim bankarima ne bih dao ni centa, nego vas vucic tera da robijate, da on uzima mito, %Znamo sta je robija bez US i Ruso učenja.
duznicko ropstvo, naucice ljudi - polako...O tome se pričalo još pre godinu dana.
Ljudi ne razumeju šta ovo znači.
To je sada de facto okupacija.
duznicko ropstvo, naucice ljudi - polako...
Naravno da nije,podaci su javni oko duga,ne bi moglo tri Black Rocka da nas kupi,a nej edan,ovakve stvari ne idu kako mali perica zamislja
Znači ostaješ pri strategiji lupanja glupostiNista nije javno sve je tajno.
Ma nemaju oni veze s nasom strujom, mi je uvozimo uglavnom od susednih zemalja, ali tacno, otkad smo potpali pod vlast MMF-a ne mozemo da dignemo glavu od troskova za tu struju i nema vise jeftinih tarifa popodne.Ako si simnjičava prema Bošu ili Mercedesu ili Lafaržu onda mogu da razumem tvoju sumnjičavost i prema navedenim firmama
Možda bi vlast i uvela kada bi mi imali suverenitet, ali kako da onaj u Beču i Ljubljani nema jeftinu struju od petka do ponedeljka?
Pa oni su pametniji, efikasniji od nas i zaslužuju, zar ne?
Ma to je samo investicioni fond, na primer tvoja keva kaže: "Kud ću s penzijom," a onda neki fond kaže: "Uloži u Đenerali Fands (BlackRock ekvivalent)"to je hazadna igra
Nije to isto sto i "Djenerali" to je nesto drugo, iako moze da funkcionise i kao obican fond. To je igrac na veliko, globalizator.Ma to je samo investicioni fond, na primer tvoja keva kaže: "Kud ću s penzijom," a onda neki fond kaže: "Uloži u Đenerali Fands (BlackRock ekvivalent)"
i onda taj fond gleda gde bi mogao da uloži etc.
Onda ovi šizofreničari misle da ih neko zaprašuje
Popravlja utisakglobalizator.
Ti budi rob ako volis, takvi fondovi su (ekonomski) porobljivaci, i bez ispaljenog metka ti si zarobljen.Popravlja utisak
Sloboda izbora potrošačaTi budi rob ako volis, takvi fondovi su (ekonomski) porobljivaci, i bez ispaljenog metka ti si zarobljen.