Totalna rasprodaja: Američki investicioni fond Blekrok postao je vlasnik Srbije!

Znate sigurno zasto smo zavisni. Objasnjenje zasto smo zavisni bi uzelo mnogo vremena, prostora manje vise.

Zavisni smo od 5,10.2000

Tada smo pristali da postanemo potpuna kolonija Berlina ili ti tzv Evropske Unije

Zašto je Amerika pristala da za svoje podčinjene razvali Balkan i stavi ga pod komandu države koja je u svom divljanju pomlatila par desetina miliona ljudi možda jeste a možda i nije misterija

Moguće je da su budale iz Kremlja mislile da će da zeznu kauboje ako stvore IV rajh, a onda su kaoboji preuzeli ideju

Sumnjicava sam prema takvim firmama generalno, a mozda nista nije zaista lose uradjeno sada i sto se tice nas.

A sto se tice struje posle 5. oktobra i ukidanja jeftinih tarifa i preko dana, da to je tacno i deo je nezadovoljstva naroda koji je svrgnuo i tu vlast, ali nijedna vlast posle nikako opet da uvede te jeftinije tarife ni do dan danas.

Ako si simnjičava prema Bošu ili Mercedesu ili Lafaržu onda mogu da razumem tvoju sumnjičavost i prema navedenim firmama

Možda bi vlast i uvela kada bi mi imali suverenitet, ali kako da onaj u Beču i Ljubljani nema jeftinu struju od petka do ponedeljka?
Pa oni su pametniji, efikasniji od nas i zaslužuju, zar ne?

Ako si simnjičava prema Bošu ili Mercedesu ili Lafaržu onda mogu da razumem tvoju sumnjičavost i prema navedenim firmama

Možda bi vlast i uvela kada bi mi imali suverenitet, ali kako da onaj u Beču i Ljubljani nema jeftinu struju od petka do ponedeljka?
Ona je vise za firme Raketa, Moskvic.....

Jedna od najbednijih teorija zavere, ravna onoj o prskanju gradova iz aviona...Zao mi je sto je njoj podlegao i fini gospodin Jankovic...Inace kao i svaka teorija u osnovi ima zli zapad...Kao teorija nastala je upravo na zapadu, prilikom slobode na sopstveno misljenje pojedini ludaci istrazuju, malo oduzmuni pa malo dodaju i snimaju takve klipove na youtube, to zatim ide dalje, pa dospe i u medije, pravi soubiznis...Onda nasi ludaci to prevode, prica se siri i imamo ovo sto imamo...Uglavnom radi se o parekselans gluposti i zao mi je sto su neki ozbiljni ljudi pokazali da su glupostima skloni..

Znamo sta je robija bez US i Ruso učenja.
ja belosvetskim bankarima ne bih dao ni centa, nego vas vucic tera da robijate, da on uzima mito, %

dao bih im djoku i za autoputeve i za mostove, neka ih nose kuci, nego vucic razdava srbiju, jer je izdajnik, a vi idete u roblje, i vasi potomci, ja sam emigrirao
O tome se pričalo još pre godinu dana.

Ljudi ne razumeju šta ovo znači.

To je sada de facto okupacija.
duznicko ropstvo, naucice ljudi - polako...

Ma nemaju oni veze s nasom strujom, mi je uvozimo uglavnom od susednih zemalja, ali tacno, otkad smo potpali pod vlast MMF-a ne mozemo da dignemo glavu od troskova za tu struju i nema vise jeftinih tarifa popodne.

E takav i mnogo gori ti je taj Blekrok, to je hazardna igra u koju upadaju duznici, sve dublje i dublje. Kocka, ukratko.

Ma to je samo investicioni fond, na primer tvoja keva kaže: "Kud ću s penzijom," a onda neki fond kaže: "Uloži u Đenerali Fands (BlackRock ekvivalent)"

i onda taj fond gleda gde bi mogao da uloži etc.

Onda ovi šizofreničari misle da ih neko zaprašuje
Nije to isto sto i "Djenerali" to je nesto drugo, iako moze da funkcionise i kao obican fond. To je igrac na veliko, globalizator.

Back