Total War

Koji vam je deo najbolji?

• Shogun

• Medieval

• Rome

• ili mod Warhammer

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
rome nema alternative
36_1_11.gif

salim se ali ubedljivo najbolji total war je rome a total war igram jos od shoguna.
Grafika, taktika sve je u romu dovedeno do savrsenstva. Sad sam nesto nacuo o nekom dodatku. Da li neko zna nesto o tome i sta uopste oni mogu da dodaju tako fantasticno uradjenoj strategiji.

mahinalno sam poslao pisamce a nisam zavrsio misao
36_1_42.gif

Jedina zamerka za rome su po mom misljenju mape koje su u shogunu bile ubedljivo bar po mom misljenju najbolje.
Sve je nekako ravno (verovatno da bi se izbegla velika nadmoc strelackih jedinica)
U shogunu ja se secam mapa sa klancima pa sa 300 vojnika raznesem 1500 njegovih vestim taktickim manervom navlacenjem u klanac a onda napad sa bokova.
Eh stari dobri shogun
36_6_7.gif

naravno, nesto posle originala izlazi expansion pack...
u pitanju je, kao i uvek, neka invazija...u ovom slucaju varvarska...Vizigoti, Ostrogoti, Huni...i tako...

управо тако - ехспанзија barbarian invasion ;)
дешавање је смештено у доба кад је римско царство било подељено на 2 дела. околна варварска племена су ојачала и представљају претњу западном римском царству, а источно римско царство (касније "византија") муку мучи са персијанцима...а онда на стари континен свраћа атила са својом омањом групо хуна...и прави дар мар ;)
- "расе" - 2 комада римљана, 7 варварских и персија
- наравно, неке нове јединице су убачене у игру
- постоји могућност борбе ноћу
- добар део лаких јединица може да плива

иначе гласам за "rome: total war" (јер сам само њега и играо ;) ...и још увек играм).
него, како се слажу ова старија издања типа "shogun" и "medieval" са win xp? мислим, нема неких проблема због компатибилности и тако то?...
barbados_flag.gif

је л` неко има воље да ми нареже ако не нађем? тражио сам до сад, остало још само код храма СС, овде нигде нисам нашао на другим местима...
наравно, даћу му кинту за games... ;)

фигхтер:
је л` неко има воље да ми нареже ако не нађем? тражио сам до сад, остало још само код храма СС, овде нигде нисам нашао на другим местима...
наравно, даћу му кинту за games... ;)
Ima kod hrama,u Ohridskoj.150din komad.

Back