ckawos
Gost
- Poruka
- 19
Sva iskustva. Zadovoljni, nezadovoljni, programi...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedno pitanje,poshto sam skoro kupila stan u BG,u Krnjachi,program na TVu je izuzetno losh,pa me interesuje....kupila bih total Tv,ali nemam telefonsku liniju,da li mozhe ili ne.I koja je cena total TVa,i kolka je mesechna pretplata???
Hoce li mi neko reci,koja je cena Total TVa u Beogradu,i za koje vreme dodju monteri da je montiraju od kada se uplati?Unapred hvala
Nije mi jasno zasto ljudi ne kupe svoj digitalni risiver i sat tanjir s motorm i ne placaju nikom mesecne pretplate..mada pretpostavljam da je zbog shpanskih serija i prevoda
Imam ga jedno 3 god nezadovoljan sam ali nemam drugog izbora, nestanci tokom kiše, kad nestanu neki kanali treba im 3 meseca da ih poprave(ili da zovnete njihove servisere i da im platite 1000 din da bi pomerili antenenu za 5 cm) ,resiver živo sra*e moram da ga resetujem jednom dnevno(kontam da je ovaj novi hd resiver bolji ali ga nisam probao).
Kao što rekoh nemam izbora IPTV nije još uvek u mogućnosti kod mene ali ga ne bih ni uzeo nesviđa mi se ponuda ,ništa mi drugo ne preostaje nego da kupim lcd i uzem total HD valjda će onda biti boljeProbajte sa Open IPTV, ali se najpre upoznajte sa ovom kablovskom TV. Dajem Vam link koji ima sva objašnjenja u vezi Open IPTV:
http://www.telekom.nadlanu.com/iptv/
PS: Total TV koristio sam preko 2,5 godine i veruj mi nisam imao loša iskustva.U počerku imao sam neke nedoumice kada slika zamrzne i oko ubacivanja FTA kanala. I posle 2-3 poziva na njihov cool telefon , ljudi mi objasnili kako resetovanjem rešim problem zamrzavanja slike a nadalje sam sam rešavao ovaj problem.