Toše Proeski ubistvo ili slučajana nesreća

Dark ja nisam načisto šta je tu bilo ali njihov makedonski glavni novinar navodno ima i dokaze da je sve namešteno.
Ja sam ga voleo slušati i sećam se te nesrece i da nije uviđaj rađen dobro i da od vozača kamiona u koji je udario taureg nije bilo ni traga ni glasa posle toga.
Pa helikopter sleteo u Novoj Gradišci expresno kao da su znali da će poginuti.
Neznam,mnogo je tu bilo svega.Možda mora tako?

zašto bi neko ubio Proeskog?
Iz ljubomore. Bio je previse dobar.
Dobro pitanje, suskalo se da je njegova menadzerka bila umesana, ali ne znam tacne detalje.
Pazi, ja ne krivim njegovu menadzerku osim sto ga je zatrpavala poslom i sto je ocigledno bila sklona nekim finansijskim mahinacijama. Ne mislim da je ona saucesnik u ubistvu niti ista slicno. Pa ta zena se povukla iz svega i zivi povucenim zivotom od tad, jedva da je psihicki prezivela. Mada se vidi da je "alava", mozda sada vise ne, ali tada...Trebala je da vodi racuna i o njegovom privatnom zivotu, a on je samo zeleo da se ozeni i da zivi u Krusevu, daleko od tih "nakaza" kako i sam rece u pesmi. Tamo je i provodio zadnje dane najvise, a sa devojkom/verenicom je tog leta bio na hodocasce u Jerusalim. Njemu kao da se vise nije ni pevalo ni zivelo otkad je saznao za taj dug, vidi se da je te zadnje godine bio zbog necega strasno umoran odjednom, i kao razocaran.
A nije, jadan, smeo ni da kaze da ima devjoku i verenicu, to mu je sigurno naredila ta menadzerka.

Ja krivim najpre Hrvate zasto nisu odradili adekvatni uvidjaj najpre, vozac kamiona je, interesantno, bio Srbin a od njega ni traga ni glasa i pustili su ga tek tako, to je propust. Sta ako je on namerno ukocio i poceo sporo da vozi? Zatim krivim makedonske vlasti sto nisu tada insistirale na obdukciji (mada tu porodica ima zadnju rec), sto nisu ubedile porodicu da pristanu, ali morali su vise i od Hrvata da traze neke detalje nesrece, morali su vise da se angazuju.

Jednostavno, mislim da se u to umesalo podzemlje, da li slucajno ili namerno, to ne znam, ali da su bili mnogi ljubomorni na Toseta, jesu.

Pre polaska na put Toše je povredio koleno a imali su zakazan koncert u Zagrebu.
Ako je sve bilo slučajno onda je vozač zaspao za volanom.
Na smrskanom vozilu se vidi da je desna strana vozila potpuno uništena tačno ona gde Toše navodno sedeo.

Prilozi

• IMG_20241016_082925.jpg
    IMG_20241016_082925.jpg
    106,8 KB · Pregleda: 11
Iz ljubomore. Bio je previse dobar.

Pazi, ja ne krivim njegovu menadzerku osim sto ga je zatrpavala poslom i sto je ocigledno bila sklona nekim finansijskim mahinacijama. Ne mislim da je ona saucesnik u ubistvu niti ista slicno. Pa ta zena se povukla iz svega i zivi povucenim zivotom od tad, jedva da je psihicki prezivela. Mada se vidi da je "alava", mozda sada vise ne, ali tada...Trebala je da vodi racuna i o njegovom privatnom zivotu, a on je samo zeleo da se ozeni i da zivi u Krusevu, daleko od tih "nakaza" kako i sam rece u pesmi. Tamo je i provodio zadnje dane najvise, a sa devojkom/verenicom je tog leta bio na hodocasce u Jerusalim. Njemu kao da se vise nije ni pevalo ni zivelo otkad je saznao za taj dug, vidi se da je te zadnje godine bio zbog necega strasno umoran odjednom, i kao razocaran.
A nije, jadan, smeo ni da kaze da ima devjoku i verenicu, to mu je sigurno naredila ta menadzerka.

Ja krivim najpre Hrvate zasto nisu odradili adekvatni uvidjaj najpre, vozac kamiona je, interesantno, bio Srbin a od njega ni traga ni glasa i pustili su ga tek tako, to je propust. Sta ako je on namerno ukocio i poceo sporo da vozi? Zatim krivim makedonske vlasti sto nisu tada insistirale na obdukciji (mada tu porodica ima zadnju rec), sto nisu ubedile porodicu da pristanu, ali morali su vise i od Hrvata da traze neke detalje nesrece, morali su vise da se angazuju.

Jednostavno, mislim da se u to umesalo podzemlje, da li slucajno ili namerno, to ne znam, ali da su bili mnogi ljubomorni na Toseta, jesu.
Pa previše je jednostavno objašnjenje da je zbog ljubomore ubijen?
Pretpostavljam da mu se zgadio taj satanistički svet muzičke industrije i da je hteo nekako da izadje iz toga.

Ljudi zašto od saobraćajnog udesa pravite teoriju zavjere? Ni prvi ni posljednji pjevač koji je poginuo u udesu.
Ne prave ljudi već novinar Božinovski sa dokazima.
Trebas njega pitati.
On tvrdi da je mnogo toga cudno vezano za tu nesrecu.
Zeljan paznje ili ne taj Božinovski i nije bitno!Jako je čudno kako su makedonske vlasti došle helikopterom i pokupile telo pokojnog pevača kao i smrskani taureg brze bolje prebacili vo Skopje.Ne čekajući proceduru oko smrti.
Mimo svih standardnih procedura kad stranac pogine u drugoj drzavi.
Jako je cudno kako su im hr vlasti sve to i dozvolile.Bez prepoznavanja tela od strane porodice itd itd i mnogo toga oko tog slučaja je bilo.
Pa vozača šlepera odmah pustili na izjavu "majke mi nemam veze sa tim".
A o Nikolovskoj menadjerki se moze roman napisati .

E sad sto pandurima ne odgovara da je tako bilo jbg i što nije bilo po zakonu šta ćemo.Treba pitati hr i Makedonskog premijera zasto je to tako bilo te 2007.
Oni su aminovali da bude tako.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da mu se zgadio taj satanistički svet muzičke industrije i da je hteo nekako da izadje iz toga.
Pa upravo to, hteo je da izadje iz toga, da vodi normalan zivot iako je voleo pesmu, ali ne do te mere da mu utice na privatan zivot, i kad se "pobunio" jednostavno su mu smestili nesrecu.
Ne prave ljudi već novinar Božinovski sa dokazima.
Trebas njega pitati.
On tvrdi da je mnogo toga cudno vezano za tu nesrecu.
Zeljan paznje ili ne taj Božinovski i nije bitno!Jako je čudno kako su makedonske vlasti došle helikopterom i pokupile telo pokojnog pevača kao i smrskani taureg brze bolje prebacili vo Skopje.Ne čekajući proceduru oko smrti.
Mimo svih standardnih procedura kad stranac pogine u drugoj drzavi.
Jako je cudno kako su im hr vlasti sve to i dozvolile.Bez prepoznavanja tela od strane porodice itd itd i mnogo toga oko tog slučaja je bilo.
Pa vozača šlepera odmah pustili na izjavu "majke mi nemam veze sa tim".
A o Nikolovskoj menadjerki se moze roman napisati .

E sad sto pandurima ne odgovara da je tako bilo jbg i što nije bilo po zakonu šta ćemo.Treba pitati hr i Makedonskog premijera zasto je to tako bilo te 2007.
Oni su aminovali da bude tako.
Taj Bozinovski mislim da zeli da skrene paznju na sebe samo, jednom sam ga slusala i vise nisam mogla.

Ali jeste postavio neka vazna i opravdana pitanja na koja i do dan danas nema odgovora.

Verovatno skrece pažnju na sebe da se reklamira i sve to, ali zastrašujuči podatak je da su nedugo zatim nakon što su Tošetovo telo prebacili helikopterom u Makedoniju isti taj helikopter i uništili.Ali ok možda i slučajno pao negde.
Istina je i da daš 1 paru da uđeš u kolo,a kad hoćeš da izađeš iz tog kola reketiraju te da im vratiš sve pare.Nešto kao sekte.
Po njegovoj priči i po protoku novca preko slovenackih banki da je ekipa prala novac a Toše to nije znao.
Bio je upleten i morao je da izadje iz tog biznisa.
E sada malo je čudno sve to što bi baš njega ubili a svi učesnici biznisa preživeše.
Ako je ubijen verovatno zato što mnogo znao a mafija ne prašta.
Šta njih briga što Toše bio vrhunski pevač gledaju samo lovu.
Ta Nikolovska menadjerka je bila opasan igrač.
U svakom slučaju možda je sve to iluzija što Božinovski priča.
Po drugoj strani jasno se vidi taureg da je bio njihov i da je najviše stradao na desnoj strani gde navodno Toše sedeo.
Ovaj kaže da nema zapisnika sa mesta nesrece i da vozač italijanskog kamiona gde su udarili neki Kuzmanović uopšte ne postoji.
Pa posle Nikolovska tuzila njegovu curu Andrijanu Budimir na sudu da dokazuje da nisu bili zajedno.
A bili su.I tako može nastati roman o ovoj pogibiji i ostavili su dosta prostora da se sumnja ali nikada se nece saznati tačna istina.

Pre polaska na put Toše je povredio koleno a imali su zakazan koncert u Zagrebu.
Ako je sve bilo slučajno onda je vozač zaspao za volanom.
Na smrskanom vozilu se vidi da je desna strana vozila potpuno uništena tačno ona gde Toše navodno sedeo.
A vozilo u koje je udarilo gde je?pa nema,nema tu potrebe za istragom ,saobracajka kao svaka druga,nece se tretirari kao ubistvo, pa neka placena sirotinja kao sto je sabana ubila izadje na slobodu za mesec dana,naravno kad se planira tako nesto ne moraju da stradaju ubice i ostali ucesnici,sve se to izrezira ko na filmu

Novinar koji istražuje to ubistvo godinama kaze da šofer kamiona koji je navodno bio za volanom ne postoji.Tada je rečeno italijanski kamion šofer Kuzmanović.Ovi proveravali tog lika nigde niti postoji.Nema ga na mapi.
Zanimljivo je i vreme udesa 6 i 20 ujutro i nema neke guzve u to vreme.Ali ako su se vozili iz Skoplja umor je to 10 sati isti čovek da vozi.
A nezam pozadinu istrage makedonskog novinara.
On 17 god tvrdi jedno te isto .

Novinar koji istražuje to ubistvo godinama kaze da šofer kamiona koji je navodno bio za volanom ne postoji.Tada je rečeno italijanski kamion šofer Kuzmanović.Ovi proveravali tog lika nigde niti postoji.Nema ga na mapi.
Zanimljivo je i vreme udesa 6 i 20 ujutro i nema neke guzve u to vreme.Ali ako su se vozili iz Skoplja umor je to 10 sati isti čovek da vozi.
Ubijen ko zna gde,prazno vozilo bace na put,murija,lekari sve njihovo

:eek: Nisam znala za ovo. Nemoguce da ne mogu da ga pronadju? Gde je on danas?

Samo treba reci i to da je bila magla, bas kao sto se sada ovih dana najavljuje. U oktobru, kad je lepo vreme preko dana, ujutru je hladno i magle su cesta pojava. A bio je bas ovako lep dan kao juce.

Najverovatnija je teroija da je vozac zaspao, ali ne treba iskljuciti ni druge a to je da je kamion ispred naglo zakocio ili namerno usporio.

Navodno taj kamiondjija koji ne postoji izjavio da je šofer Georgijevski vozio 180 km na sat.A i logično ipak je vozio taurega terenca to ide ko ludo.Menađžerica Nikolovska je izjavila da su uglavnom putovali ona i Toše.Sad im se priključio taj Georgijevski.
Po rekonstrukciji nesreće prekasno je skrenuo levo i udario u ćošak kamiona.I onda se odbio u ogradu u to je koštalo života Tošeta jer je desna strana vozila bila totalno smrskana.
Verovatno zaspao za volanom.Obično ako nema guzve skrece se ranije u levu traku a ne u zadnjem momentu.Mislim da kamionđžija nije bio kriv.
Ali je čudno kako ga nigde nema godinama.
Malo je i čudno da je makedonski vojni helikopter došao isti dan po njega u Gradišku.I odma sahrana.
Verovatno pevač poznat pa po kratkom postupku odradili postupak.

Sada bi član Grom potvrdio da je sekta u pitanju i dobili bi zanimljiv komentar.Grome da li je pogibija Proeskog satanistički čin ili slučajna pogibija?
Grome pojavi se.

Back