момоа
Stara legenda
- Poruka
- 75.142
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti kao znaš da misliš?Šta veliš Stoiko, zavera protiv pop pevača... Kola na autoputu udare u kamion....
Iebiga, mislio sam da si pametniji.
Garant su ljudi gusteriSutra navrsava 17 godina od "nesreće " u kojoj je poginuo pevač Toše Proeski na autoputu ka Zagrebu.
Da li je u pitanju teorija zavere,spontana nesreća ili po tvrdnjama Makedonskog novinara Božinovskog nešto treće.
U svakom slučaju ostao je žal za vrhunskim pevačem.
...sjecam se komentara na ARD.
kad je Tose nastupao za Evroviziju,
- to je Pjevac trenutno najvisih glasovnih mogucnosti u Evropi..."
CIA, snajka, CIA.A ti kao znaš da misliš?
Koliko puta si bezuspešno pokušao?
Pa jel su mene hapsili samo zato što sam vikao:CIA, snajka, CIA.
Upropastili su pola sveta.
Šaban je inače živ, uselio se kod Elvisa na gajbu.Garant su ljudi gusteri
Smetalo im sto ima predugacke siske
Jer ljudi, pa i pevaci, nema teorije da i oni poginu u saobracajnoj. Ne, mora biti nesto vise, neka paranoicna prica.
nisam u toku..........po cemu je on bio previse dobra osoba ?Previse dobra osoba u previse prljavom svijetu je bio
nisam u toku..........po cemu je on bio previse dobra osoba ?
Šaban je inače živ, uselio se kod Elvisa na gajbu.
Mozda je postavljac teme tome naklonjen (nije nikakav "otvarac", otvarac je za flasu), nisam citala temu o toj pevacici, ali to ne znaci da Tose Proeski nije ubijen, i tu je nebitno samo misljenje postavljaca.Inace otvarac ove teme je godinama visio na temi one ubijene pevaljke sad kako se zvala seticu se
Pa posto je svima dosadila ta tema mora da nadje nesto drugo da hrani svoju napacenu dusu
To je neki psiho poremecaj, samo ne znam koji tacno
A ima svakakvih ljudi po ovom forumu ,svakakvog pandurskog sljama,nedojebanih likova,pacenika,mucenika,provokatora sto zene ne mogu zadovoljiti pa bi da se izdrkavaju.A sta cete.Moderatori su pa ih niko i ne brise.Mozda je postavljac teme tome naklonjen (nije nikakav "otvarac", otvarac je za flasu), nisam citala temu o toj pevacici, ali to ne znaci da Tose Proeski nije ubijen, i tu je nebitno samo misljenje postavljaca.
Ne kazem da obavezno jeste, ali je zaista u svemu odskakao, i kroz glas i kroz skolu, i kroz pesmu i kroz kulturno i vedro ophodjenje i ponasanje (bio je pri UN-u ambasador dobre volje za pomoc deci), da bi bilo lako prihvatljivo da je tek tako samo on od troje u kolima poginuo.
Likvidiran i zataskano.ŠOK
IZAŠLA ISTINA O OBDUKCIJI TOŠETA PROESKOG! Cela nacija će biti u šoku
- Nema obdukcije tela, nema ničega, nisu dali da se to odradi-
Ko nije dao ubice uz pomoc vlastiŠOK
IZAŠLA ISTINA O OBDUKCIJI TOŠETA PROESKOG! Cela nacija će biti u šoku
- Nema obdukcije tela, nema ničega, nisu dali da se to odradi-
Dobro pitanje, suskalo se da je njegova menadzerka bila umesana, ali ne znam tacne detalje.zašto bi neko ubio Proeskog?
Nisu poginuli, samo je Tose navodno stradao u saobracajci.a šta da su svi poginuli u autu? i ta menadžerka?