Toše Proeski ubistvo ili slučajana nesreća

Svako može da traži sam šta ga zanima.
StvarnoO !? :lol:
Uostalom, šta fali utvrđivanju uverenja?
Fali što uverenja ne treba da se utvrđuju jer je skoro svako uverenje koje imamo je bazirano na poluistinama i željama da verujemo.
Ali i to je tvoj izbor- da li želiš da čuješ nešto što ti sebe sviđa ali je istina (ili bar bliže istini) ili da ostaneš uljuljkan u "svom" uverenju.

Normalno da je ubijen. Zaista je bio andjeo (u svetu demona, pokvarenjaka..).

Mada, po mom dugogodisnjem razmisljanju o tome, i prikupljanju informacija, verovatno je to trebalo da bude "upozorenje" i da ne pogine, jer je dugovao veliki porez drzavi u koju ga je uvalila menadzerka, tj, ona je dugovala, ali je on morao da peva iako mu ejebilo dosta svega i bio je umoran, da bi to vratio....sto je i rekao u svom poslednjem intervjuju na TV nekih 6 sati pred smrt.

Poslusajte samo jednu od njegovih zadnjih pesama" Jos i danas zamirise tresnja"...zaista ima neke autobiografije ili llicne price u tome, kao i u pesmi "Igra bez granica".

"Da se bar mogu probuditi
u svetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza,
sto su me stalno pratile
..."...Dakle, pratio ga je verovatno DB, ne znam ciji, ucenjivao ga.

Ili u gornjepomenutoj pesmi "Tresnja""

"Nije nebo ono sto vam nude,
nije Sunce od zlata i moci,
kad bi mogli, prodali bi Boga,
njima niko ne moze pomoci
".

Kome "njima"? Dakle, to je to, nije hteo da se proda nekom podzemlju.

Normalno da je ubijen. Zaista je bio andjeo (u svetu demona, pokvarenjaka..).

Mada, po mom dugogodisnjem razmisljanju o tome, i prikupljanju informacija, verovatno je to trebalo da bude "upozorenje" i da ne pogine, jer je dugovao veliki porez drzavi u koju ga je uvalila menadzerka, tj, ona je dugovala, ali je on morao da peva iako mu ejebilo dosta svega i bio je umoran, da bi to vratio....sto je i rekao u svom poslednjem intervjuju na TV nekih 6 sati pred smrt.

Poslusajte samo jednu od njegovih zadnjih pesama" Jos i danas zamirise tresnja"...zaista ima neke autobiografije ili llicne price u tome, kao i u pesmi "Igra bez granica".

"Da se bar mogu probuditi
u svetu ljubavi
bez starih dugova
i ovih nakaza,
sto su me stalno pratile
..."...Dakle, pratio ga je verovatno DB, ne znam ciji, ucenjivao ga.

Ili u gornjepomenutoj pesmi "Tresnja""

"Nije nebo ono sto vam nude,
nije Sunce od zlata i moci,
kad bi mogli, prodali bi Boga,
njima niko ne moze pomoci
".

Kome "njima"? Dakle, to je to, nije hteo da se proda nekom podzemlju.
Satanistima kojima svako na vrhu mora da proda dusu za slavu,mozda se neko pojavi talentovan ali ga nece pustiti da uspe sam,imaju samo sablone nesrece,droga i samoubistvo

Back