cy3a
Aktivan član
- Poruka
- 1.709
Хвала, а и укусна је, само да се знаBravo za Anu !![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала, а и укусна је, само да се знаBravo za Anu !![]()
Кад смо је питали "ко те научио да украшаваш торту" одговорила је мртва озбиљна "сама сам научила"!O curica mamina slatka, ne da ju je ukrasila, nego stvarno BRAVO BRAVO za malu ANU, kao med je![]()
![]()
evo linka FB.adrese jestive slike i porucis sta ti treba
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002029423855
Princeska, vidis kako te jestive slike pojednostave dekorisanje, meni je to puno pomoglo, onaj dvorac isto zasac gotovo. Kad bi ja to crtala, ili figurice, ma covjece... koliko je to vremena i onda kad ja kazem da je Winx figurica jos + 500din na cijenu tote, oni se nesto predomisljaju, a ja potrosila popodneva i veceri, noci dok to odradim sve... JOJ!!!
Nego, ovo kupujes kod Lakija kao sto je Fondan torte dala link, ja sam isto tamo princeze za dvorac. Onda zalijepis sa malo vode na fondan pa postavljas na tortu?! Ja sam pitala Unu, ona uzima od Sladjane iz Sapca, kaze da su njene slike na malo debljem papiru, pa su i lakse za zalijepiti, jer ove princeze se zacas pokvase i moras dobro paziti da se pocjepa
mogu stapici. koliko ce biti teska torta? mozes i da zabodes te stapice u visini torte u koju zabadas, onda premazes povrsinu gde ce ici torta, buterkremom i stavis onu kartonsku tacnu sa tortom....ili samo da povezes stapicima za raznjice, ako nemas tacnu. u tom slucaju ih ne skracujes na visinu torte nego da prodju i kroz onu iznad nje da bi fiksirala lepo
ja sam uzimala i od jednihi od drugih ,sve su slike bile na pirincanom papiru samo sto svetlanine nisam lepila na fondan komotno sam ih stavljala direktno na tortu i nisu se rastopile