Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
jel za zoju kore treba da budu lepe mekane ili tvrdje, pekla sam na 200 stepeni 10 min i bas je lepa mekana, korica se odvojila od strana...ja mislim da je dobra a opet me nekako strah da mozda treba tvrdje? i svaka mi se pred kraj u sredini naduva al kad je izvadim lepo se spusti
napravila sam zoju, ima 9 cm bez dekoracije, moskva i ima 12 cm, kako cu to jedno na drugo, ne ide mi, bas je velika razlika...da skinem moskvi jedan sprat, onda bi bilo taman, sta da radim?
Napokon i ja da pokažem da nešto radim . Moskva šnit. Za jednu tek rodjenu bebicu, naručila njena baka. Torta uradjena za nekoliko sati, bukvalno. Poečla u 22,30, završila u 02,30.Isporučena u 10,00, jer je baka imala let u 12,00. Tajming je bio sulud ,ali uspeli smo!
Torta koju sam pravila za vladiku Atanasija Rakitu...mozete misliti kolika mi je bila cast da je urucim licno njemu...Drugarica mi je rekla da napravim sto skromniju tortu i ja sam je napravila ovako...vladika je bio iznenadjen!
Imamo li recept na Ana tortu i na kojoj str., i kakva je torta, da li je kremasta i moze li da bude dole ako je torta na sprat? Deci ce mi uskoro rodjendan pa bih probala neku novu, a da bude lagana, kremasta za decu. Negde sam cula da je slicna coko musu.
ja imala za danas narucenu tortu.nisam bas zadovoljna bojama.nekako su previse pastelne.i ne razumem zasto mi slike budu kontra kad ih ovde postavim,a u kompu su normalne