TorrentDay i slicni sajtovi!

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.007
Imam profil na ovom sajtu sa kojeg moze da se skida veoma brzo bilo sta i ima sve nove stvari i pre ulaska i mogucnosti citanja sajta moras da se ulogujes sa nikom i sve sto skidas ti se pise na tom accu i ako imas vise downloada od uploada obrisu ti profil. Ima naravno odredjeni minus koji ti tolerisu,ali ako ga prekoracis odmah si iskljucen sa sajta. E sad mene zanima posto imam mnogo spor upload i ne mogu to da postignem nikako kako da izigram sistem i kako sajt vodi evidenciju koliko sam skinuo? Da li bih mogao da se odlogujem ili da li kad bi bio banovan,da li bih mogao skidati i dalje ono sto sam zapoceo?

Imam profil na ovom sajtu sa kojeg moze da se skida veoma brzo bilo sta i ima sve nove stvari i pre ulaska i mogucnosti citanja sajta moras da se ulogujes sa nikom i sve sto skidas ti se pise na tom accu i ako imas vise downloada od uploada obrisu ti profil. Ima naravno odredjeni minus koji ti tolerisu,ali ako ga prekoracis odmah si iskljucen sa sajta. E sad mene zanima posto imam mnogo spor upload i ne mogu to da postignem nikako kako da izigram sistem i kako sajt vodi evidenciju koliko sam skinuo? Da li bih mogao da se odlogujem ili da li kad bi bio banovan,da li bih mogao skidati i dalje ono sto sam zapoceo?

Pokušaj to da središ sa Administracijom na navedenom sajtu, ja sam član kod nekih koji zahtevaju ratio odnos od 3.0 da ne bi bio banovan, pa sam objasnio u kojoj zemlji živim i da mi je upload problem i radio sam seeding kada sam mogao i nisu me banirali, iako su davno trebali po pravilima sajta.
Ovako postaješ samo leecher, što nije u redu, jer je cela poenta torrenta razmena onoga što neko ima sa drugima koji to nemaju.
Čak ni Demonoid nema toliko stroga pravila da bi radi lošeg uploada banirao korisnika, prema tome drži seeding i popričaj sa Adminima, ne bi trebao da imaš problema, ako su imalo normalni, a verujem da jesu i sigurno nisi jedini koji ima takav problem, a član je njihovog sajta.

Poslednja izmena:
Mislim da me ne bi saslusali jer ima opcija bonus poena i to se automatski banuje,izgleda da neki racunar to umesto njih ide i eliminise. Poeni su uradjeni na kvarnjaka,ja sam skinuo 50 gluposti koje uvek seedujem i po seedu bi trebao da dobijem 0.3 poena po satu i po jednom seedu,ali oni su ogranicili na 4 boda po satu maksimalno inace bih ja dobijao 12 poena po satu.
75 poena zamenjuje 1gb,
150 poena 2.5gb
250poena 5gb.
Ja sam u minusu 4 giga jer sam sikuo igru od 7gb,a uploadovao sa\m 3,3bg ,a trenutno za 16 sati seeda imam 77bodova,tako da mi treba komp da radi 3 dana bez prestanka ili 6 po 10 sati da bih mogao da razmenim onih 5 gb i izadjem iz minusa,pa jos toliko da dobijem 5gb slobodnih da skinem bez problema. Oni takodje imaju donacije novcane da kupis bodove ili gigabajte,ali odkud meni pare za to? da imam platu kupio bih na rapidu premium,a ne svirao q na torentu i jos bi me jeftinije izaslo.

Back