Pokusavam vec par sati da skinem torent na kompjuter ali mi konstantno avast odbija zbog virusa???
Sta da radim? Jel ima neko normalan link za skidanje torenta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blokira ga i pise TROJAN.exe nesto tako?Uradis disable avast-a na sat vremena ili manje i instaliras. Kapiram da sam torrent prepoznaje kao virus pa ga brise ili blokira.....
To je app koji instaliras na racunar tako ti je lakse. Torrent ima .torrent extenziju, dosta anitvirusa ce ti zabraniti/blokirati skidanje, ako zelis da skines takav file onda iskljucis antivirus, al nemoj da se zajebes i skines neki virus
evo ga dobro jeTo je app koji instaliras na racunar tako ti je lakse. Torrent ima .torrent extenziju, dosta anitvirusa ce ti zabraniti/blokirati skidanje, ako zelis da skines takav file onda iskljucis antivirus, al nemoj da se zajebes i skines neki virus![]()
Hvala tebrauTorrent klijent je odavno propao, već si zarazio kompjuter sranjima.
Pokušaj sve to da obrišeš što si danas instalirao i da očistiš kompjuter od malwarea i bloatwarea nekim Malwarebytesom, i stavi normalan klijent, recimo ovaj
https://www.qbittorrent.org/
(ista funkcionalnost kao uTorrent, samo bez virusa i malwarea)
Шта му фали?uTorrent klijent je odavno propao
Искључиш аваст и скинеш торент. Покренеш торент и видиш садржај. Одштиклираш све сувишно из садржаја и то је то.Pokusavam vec par sati da skinem torent na kompjuter ali mi konstantno avast odbija zbog virusa???
Искључиш аваст и скинеш торент. Покренеш торент и видиш садржај. Одштиклираш све сувишно из садржаја и то је то.
Иначе, аваст не подносим органски. Алергичан сам на њега и на курвински политику, где га умотају тако да мало слабији корисници и не виде да су га мимо своје жеље инсталирали.
Fali mu što packaguje bloatware, adware i reklame.Шта му фали?
Generalno, ne prave vise viruse. Virus mora da se replicira, i to je u vreme DOS-a bilo tako sto je modifikovao EXE fajlove,Znaci ti volis da ti uleti virus
Zato ti kroz trojanca ubace šta god požele, granica je samo maštaGeneralno, ne prave vise viruse. Virus mora da se replicira, i to je u vreme DOS-a bilo tako sto je modifikovao EXE fajlove,
sada su to samo trojanci.
Naravno da trojanac pravi vecu stetu. Virus nije imao za cilj nista stetno.Trojanci i ransomware danas često prave daleko veću štetu nego što su virusi nekad pravili...
За ових 15ак година колико га користим, још ниједном не видех иједан спамвер. Рекламе једино у самом интерфејсу апликације док је покренута, а то је одувек тако, ако се добро сећам. Како би уопште било могуће за једну глобално познату и репутабилну компанију да дистрибуира спамвер а да се о томе нигде не говори поред хиљаду сајтова и блогова који се баве технологијом, немам идеју. Осим тога, бар неки од постојећих антивируса би детектовао адвер.Fali mu što packaguje bloatware, adware i reklame.
ovo se i meni desavalo ali ga i dalje koristim ne znam ni sam zastoAvast mi je pre par godina zbog neke deep scan tehnologije ubijao program, i to tiho, da sam se satima mučio i tražio bag u programu. Dok se nisam uhvatio za poslednju slamku spasa, isključio antivirus, a ono radi. Od tada mi se zgadio, i više ga ne koristim
nije jasan sadržaj paketa a ne dal će windows ili linux torrentuTorrent klijent je odavno propao, već si zarazio kompjuter sranjima.
Pokušaj sve to da obrišeš što si danas instalirao i da očistiš kompjuter od malwarea i bloatwarea nekim Malwarebytesom, i stavi normalan klijent, recimo ovaj
https://www.qbittorrent.org/
(ista funkcionalnost kao uTorrent, samo bez virusa i malwarea)