- Poruka
- 45.232
Izvini, salim se zbog onih tableta...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumes sta sam rekao o asimetricnim vezama?Mislim duzina trajanja,a ne mrcvarenje u nastavcima
Pa jesam isekla.Posto ti ne mozes da seces hirurski....Uostalom tu su tablete ...
Ne.Razumes sta sam rekao o asimetricnim vezama?
Poenta je nemati vezu u kojoj ti ili onaj drugi ima prava veca nego drugi.
Ne znam sto meni to pricas,svakako necu uci u bez obaveza.Poenta je nemati vezu u kojoj ti ili onaj drugi ima prava veca nego drugi.
Imati sita prava, bez obzira kome veza vise znaci.
Jednostavno takve veze su neveze nego druzenje....o tome je i ova tema.
To je tema. A ....neces? Hoces....to je u trendu i najveca greska zena.Ne znam sto meni to pricas,svakako necu uci u bez obaveza.
Necu,al moram da ti kazem da znam kako se to postize i da otpadaju ko kruske sto dalje znaci necu se ni ja tu skoro leba najestiTo je tema. A ....neces? Hoces....to je u trendu i najveca greska zena.
I nije to bas tako.Zene bukvalno rade bas no sto muskarci hoce, sex bez obaveza, a obaveze ipak postoje i zakon tu nista ne moze osim pojedinacnih prevara zakonodavca.
Dva milenijuma pokusavanja da se muskarcima ubaci obaveza u glavu propada, voljom zene....
a kada to nije imala prava?I nije to bas tako.
Zena ima prava da se jeb.e ako joj se jeb.e
Uvek i jeste,samo jos da shvate da im ne treba izgovor.a kada to nije imala prava?
Da shvate, same, jer im niko ne brani osim njihove glave...i naravno, bajke o princu.Uvek i jeste,samo jos da shvate da im ne treba izgovor.
Svako ima pravo da SE j.be, za sex je ipak potrebno barem dvoje.I nije to bas tako.
Zena ima prava da se jeb.e ako joj se jeb.e
Tačno!Ti si čovek bez ikakvih dilema. Sam postaviš temu i odgovoriš.Ja bih na tvom mestu, samo tako konstovala i tražila 'odma "lock"!Zasto danas zene upadnu u pricu dinstanja i kao govore kako niste ni u kakvoj vezi, a onda ljubomorisu di stignu?
Vi odete negde ili nadjete se sa nekom poznanicom i ona odmah divlja. Pa ako niste s nekim u vezi, sta ta osoba ima da vas kontrolise.
Zasto danas zene upadnu u pricu dinstanja i kao govore kako niste ni u kakvoj vezi, a onda ljubomorisu di stignu?
Vi odete negde ili nadjete se sa nekom poznanicom i ona odmah divlja. Pa ako niste s nekim u vezi, sta ta osoba ima da vas kontrolise.
Stvar je u patrijarhalnom vaspitanju i zato to nikad nece shvatiti bar dok je takvog vaspitanja ovde kod nas.Uvek i jeste,samo jos da shvate da im ne treba izgovor.