torba

novcanik:
l.k., vozacka, pare, sica, neke kao vizit karte, pojma nemam, cekovna, zdravstvena...
naocare za sunce, maramice, gore pomenuti novcanik :), telefon, koji ni ne cujem ni ne mogu da nadjem, kljucevi, pernica, sa kompletom- obicne, hemijske, gumice, rezac... neka debela sveska za sve, labelo, opet pare i opet sica, cigare i ponekad upaljac i NAJVAZNIJE razbi papirici, iskoriscene karte, celofani sa cigara... sve sto moze da se baci na zemlju zavrsi u mojoj torbi.. inace je zovu sport bili jer sve moze da stane, al zato ne moze da se nadje...:)

Torba: (cesto pomislim, joj samo da me ne pretresu..)
Mora da bude ogromna da bi u nju stalo:
-neseser sa sminkom
-cetka za kosu
-3-4 snale (ne treba mi toliko, bezveze ubacim)
-dezodorans
-vlazne maramice
-obicne maramice
-1 ulozak za ne daj Boze
-mali kisobran
-bombone
-zvake
-hanzaplast i lek za glavu (zlu ne trebalo)
To je standardno, po potrebi dopnjujem..

A novcanik, isto ko espi (pomislih moj je), samo sto sam pre neki dan izbacila vizit karte da bih mogla da ga zatvorim.

Novčanik mi je pun fotki, propusnica sa mesta na kojima mi je bilo extra lepo, vizitki, nekih sićušnih gluposti koje sam dobila i koje iz x razloga stalno vučem sa sobom i tu je nekoliko kartica iz banke. Keš mi je uvek izgužvan po džepovima, najčešće zadnjim - ako ne nosim farmerke onda je u jakni ili mantiliću.

Nemam pojma zašto je aljkavo razbacan i evo - stidim se :wink:

U torbi imam dve... kako se kaže za to... one male torbice :wink.
u jednoj je šminka (i to je tu od pre mesec dana, ne bi je ni nosila da nije lep kompletić) i to:
dva sjaja za usne Christian Dior (jedan zlatno-smeđe boje, jedan roze)
maskara -II-
kreon -II-
senka -II-

U drugoj torbičici su dva uloška, kutija tampona, kafetin, aspirin, kapi za nos i vlažne maramice

Pored toga, tu je uvek i novčanik, jedna kao knjižica za dokumenta i ''ono'' za čekove - prazno :(

Tu je i dezodorans Lady speed stick 24/7 i plava četka za kosu.

Ključevi sa priveskom (na koji sam posebno ponosna, jer je poklon a i ručni rad - na pozlaćenom nečem izvezeno Maja)

Tu su cigare (od skoro Ronhill slims) i ili nekoliko ili ni jedan jedini upaljač.

Mobilni je uvek u torbi....

Joj bre, sad kad sam iz analizirala pred sobom šta je sve u njoj slošila sam se. Ako mi neko mazne torbu, nemam pojma šta ću da radim :(

Ja nemam novcanik:sad: .Imam samo ono sranje od vozacke,i licnu kartu tome.E sad poblem je sto to stalno gubim:cry: .pre neki dan sam izgubio na poslu i dva dana mi je trebalo da nadjem:x .
Moram da kupim novcanik i da ga ne vadim bez preke potrebe:| .

bacam pogled na torbu koja ceka spremna da idemo na posao:
novcanik(i u njemu pare,razne kartice sto kreditne sto clanske,dozvola,pasos i titre de sejour,detetov pasos,fotografija mog brata)
saobracajna
kljucevi
mesecna za voz
uniforma i bedz
flasa vode :shock:
tiketi za restoran
cosmo
jeeeeee ko ce to sve da vuce

Mene nervira kad vidim neku lepu tasnu i kad se setim svega ovog sto ste vec nabrojali (mrzi me da kucam) i zakljucim da ne moze da stane.:evil:
Onda se bas iznerviram.
I odlucim da vise sav taj krs necu da nosim, ali i posle revizije ostane gomila. Meni nije jasno kako svakodnevna tasna moze da bude mala.:???:

Moja torba i novčanik su u savršenom redu i skladu. U torbi nosim: vlažne maramice, obične maramice, novčanik, neseser za šminku, mob.telefone i knjigu za čitanje.
U novčaniku: novac, vizit karte, slike i dokumenta.

NatasaNatasa:
Moja torba i novčanik su u savršenom redu i skladu. U torbi nosim: vlažne maramice, obične maramice, novčanik, neseser za šminku, mob.telefone i knjigu za čitanje.
U novčaniku: novac, vizit karte, slike i dokumenta.

Eto šta znači spremna žena..................................8)

Petka:
Mene nervira kad vidim neku lepu tasnu i kad se setim svega ovog sto ste vec nabrojali (mrzi me da kucam) i zakljucim da ne moze da stane.:evil:
Onda se bas iznerviram.
I odlucim da vise sav taj krs necu da nosim, ali i posle revizije ostane gomila. Meni nije jasno kako svakodnevna tasna moze da bude mala.:???:

e vala i mene... srećom pa polako ali sigurno prolazi trend malih tašni, u koje ovaj moj nabudženi novčanik ne može da stane - a kamoli ostalo :roll:

Jel vam se svidja smajli
smil41cb5726661ef.gif
?

esperanca137:
posto je ona tema bila,ajde odgovorite na ovo

1.Da li uredno slazete novcanice u novcanik ili ih samo trpate bez reda .

2.Sta sve cuvate u novcaniku

Ja imam slike od moje seke,kume,markicu,licnu,cekovnu,kalendar,desetak vizit karti,stotinu papirica sa telefonima,i glupostima za koje vise ne znam ni zasto ih drzim,clansku kartu plesne skole,krstic,ikonicu sv.Petke,i 10 eur koje nosim da imam za svaki slucaj,ali to nikad ne trosim.Valjda zato sto nisu dinari,inace bi nestali u vidu lastinog repa.
Evo sad sam povadila sve one glupave papirice i ima sve da leti:lol: :lol: :lol: :lol:

Vidis da sam promenila,al se devojkama i dalje svidja da pricaju o torbama.Ma to je uvek aktuelana tema.Dakle devojke,mozemo da pricamo o cemu god hocete:lol: :lol:

Posto imam prilicno veliki novcanik nema potrebe da trpam novcanice unutra vec ih fino lepo slozim. Pored love tu mi je licna, zdravstvena, eurocard, mastercard, clanska kartica biblioteke i ikonice slava.

Sad kad smo pretresle svoje torbe i novcanike ima da nas jure manijaci da nam otmu sve smrc:-? ,samo nek neko proba,8) hahaha pa kad ga klepi crni brus peti dan :-x zapamtice dan kad ga je snasla Espi:twisted: :lol: :lol: :lol:

ja nosim uglavnom male tasnice i mali novcanik

al zato u tu tasnicu stanu meni sve potrebne stvari stvari :lol:

novcanik : pare (nekad vise, nekad manje :( ), sve kartice i dokumenta, mamina slika
torba : maramice, orbit, jedna olovka, neseser (unutra : labello, sjaj, ogledalce), mobilni, jedan mali rokovnik , kutija sa cvikama, kljucevi i novcanik-----> sve sitne stvari u maloj torbi

To je to :D

Da krenem od ozbiljnih stvari... Novčanik (a u njemu... malo parica, malo kartica, vozačka, lična, Sv. Petka, gomilica vizitki), hemijska olovka, tehnička olovka, naočaLe za suntze, djozluci za rad, papirnate maramice, tic-tac, labello, ogledalce, češalj, ključevi, always, flash drive, phone. E, sad ono zbog čega bi svaki džeparoš odustao... Neki papirići, računčići, dva A3 formata sa situacijama nekih objekata, par tankih flomastera, CD AutoCAD 2004, kovertica sa plaćenim računima za struju i mobilni telefon, kalkulator, petometar. Mislim da je to sve. :lol:

teardrop:
Da krenem od ozbiljnih stvari... Novčanik (a u njemu... malo parica, malo kartica, vozačka, lična, Sv. Petka, gomilica vizitki), hemijska olovka, tehnička olovka, naočaLe za suntze, djozluci za rad, papirnate maramice, tic-tac, labello, ogledalce, češalj, ključevi, always, flash drive, phone. E, sad ono zbog čega bi svaki džeparoš odustao... Neki papirići, računčići, dva A3 formata sa situacijama nekih objekata, par tankih flomastera, CD AutoCAD 2004, kovertica sa plaćenim računima za struju i mobilni telefon, kalkulator, petometar. Mislim da je to sve. :lol:
Pitanje bese tasna, a ne kofer.;-) :D

Hm, mislila sam da je pitanje novcanik. :?
A torba, pa ovako..novcanik, sjaj za usne, hemijska, maramice, mobilni, naocare za sunce i obavezno mini-disc walkman sa jedno dva minidiskica omiljene muzike.

Back