Toplo hladno

georgejune

Srebrna tastatura
Poruka
211.380
Ovo na sve strane svi prehladjeni,dnevne oscilacije temperature pogodne za razvoj virusa i bakterija,a mene zanima da li je rizicnije ziveti u toplim ili hladnijim krajevima?
ono neka teorija na moru se slabo razboljevaju sunce voda ishrana a na planini organizam se naviko opusteno odeveni na -10,nem pojma
 
Inace ako hoces i babe i zabe, onda temperatura stana negde oko 15 16, Temperatura kuhinje oko 12 13, bazen sa slanom vodom, i eto ti i planine i mora.
Naravno moras jos kupiti dva uredjaja od mene, oni menjaju kvalitet vazduha i kostaju po 1500e i onda ces 100% osetiti razliku u zivotu , zdravlje u tom dnevnom smislu.
Posto te donekle naslucujem, primaca soba bi ti bila na 19-20 za muske a 25-26 za zenske posetioce.
 
ima logike ali na selu su iste promene ali se retko razboljevaju,ladno u majici izlaze na minus i nista

Svojim očima sam gledao kad se ruski radnik u Moskvi, na jednom stovarištu,
na kraju radnog vremena na minus 32, go do pojasa zapirao na spoljnoj česmi.
Gledam iz kancelarije njegovog šefa i ne verujem onome što vidim....
A na meni dve majice, košulja, dva džempera, sako i "jaka" bunda, ruska šubara i duboke,
krznene čizme.
I smrzavam se k'o pi'čka !

Gde si nast'o na to si navik'o !
 
Ko jede mesa ima slabe odbrambene mehanizame, zbog anti-biotika koje konzumiraju kroz mleko i meso. Meso i mleko podizu nivo kiseline u telu, a ljudsko telo je po prirodi bazno, i onda se trosi vise energije da bi se netutralizovala kiselina iz mesa i mleka. To dovodi do cestih prehlade, gripa i upale sinusa, a kasnije i do hronicnih oboljenja.
Very simple !
 
mislim da sam negde procitala da virus ima omotac koji ga stiti i puca samo na visim temperaturama, kad dodje u dodir sa temperaturom tela ...ako je spoljna temperatura visoka pukne a ne stigne do domacina nego ugine...zato se ljudi vise razboljevaju zimi nego leti...sad se setih pisalo je da je taj omotac na niskoj temperaturi toliko cvrst da ga ni sapun ne moze unistiti
 
Poslednja izmena:

Back
Top