TOPIC ZA KUKAVICE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, da, jednom liku: Nemoj glumeti nekog frajera, dobar si u sustini, samo malo vishe kakish.... "te ovakav sam, te onakav sam"... prenagljujes i preterujesh..... a u ocima ti se vidi - nisi losa osoba.... znala sam te cim sam te videla... imas nesto lose u sebi, ali i dovoljno dobrog da ne bi bio mali zlotja..... :)

Seeeeeeeeeeeekiceeeeeeeeeeeeeeee, moja best drugarice, hvala ti, hvala ti, hvala sto ides sa mnom na Guardiane... iako cemo blejati napolju, potrudicu se da non-stop serem, kako se ne bi smorila.... THAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANK YOOOOOUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volim te!

Koliko sam ti puta pomogla i pokrivala svojim radom tvoje protratjeno vreme na telefonu? I ti mi vracas tako sto shefici kazes da zabushavam? Mala, to ti je najgora greska koju si mogla u svom kratkom zivotu da ucinis.... Trudim se da pomognem koliko mogu, korektna sam prema tebi i drugima.... Nisi htela da radis, a meni ne pada na pamet da tebi zaradjujem platu i ti trcis i govoris sefici da ne radim dovoljno dobro?
To sto si ti isfrustrirana, nezadovoljna svojim zivotom i sexom, to sto te decko vara i ponizava... to nije moj problem.... ja svoje probleme ostavljam tamo gde im je mesto, pa ih resavam, a ne iskaljujem svoje nezadovoljstvo na drugima....
Danas sam mogla 'ladno da te skenjam, al' sam precutala... sledeci put si gotova, samnom nema zezanja!!! Zasto svi steknu utisak da mogu da se zayebavaju samnom koliko god hoce? Mogu se ja shaliti, na tudji i svoj racun, sve ima neku svoju meru, ali sto je mnogo, mnogo je...
I jos mi ova sefica preti otkazom!
Ti mislis da sam debil, pa da ne vidim da zelis mesto sefice, a znas da sam bolja od tebe, pa si se usrala.... a ja cu raditi jos neko kratko vreme i palim odatle i briga me za tebe, ostale i platu od tvojih nezasluzenih 500 eura.....

Warden_Assasin:
Koliko sam ti puta pomogla i pokrivala svojim radom tvoje protratjeno vreme na telefonu? I ti mi vracas tako sto shefici kazes da zabushavam? Mala, to ti je najgora greska koju si mogla u svom kratkom zivotu da ucinis.... Trudim se da pomognem koliko mogu, korektna sam prema tebi i drugima.... Nisi htela da radis, a meni ne pada na pamet da tebi zaradjujem platu i ti trcis i govoris sefici da ne radim dovoljno dobro?
To sto si ti isfrustrirana, nezadovoljna svojim zivotom i sexom, to sto te decko vara i ponizava... to nije moj problem.... ja svoje probleme ostavljam tamo gde im je mesto, pa ih resavam, a ne iskaljujem svoje nezadovoljstvo na drugima....
Danas sam mogla 'ladno da te skenjam, al' sam precutala... sledeci put si gotova, samnom nema zezanja!!! Zasto svi steknu utisak da mogu da se zayebavaju samnom koliko god hoce? Mogu se ja shaliti, na tudji i svoj racun, sve ima neku svoju meru, ali sto je mnogo, mnogo je...
I jos mi ova sefica preti otkazom!
Ti mislis da sam debil, pa da ne vidim da zelis mesto sefice, a znas da sam bolja od tebe, pa si se usrala.... a ja cu raditi jos neko kratko vreme i palim odatle i briga me za tebe, ostale i platu od tvojih nezasluzenih 500 eura.....
.........j.....bem ti sheficu ..................... :grin:

Slobodno... extra izgleda, ali je fina qcka.... zayebava tamo, al' onako - na finjaka, ako se svadjam sa njom ili bilo kim, ispascu debil i nezahvalna.... pa moram i ja njih na finjaka... snaci cu se nekako.... ala je zivot zeznut, 'bem ga... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back