rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
Seljachina mala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[[Darko_91]]:smiri se da ne bi izbacio javno sta sam ti pisao na PP a nisi smela da mi uzvratis!

Maslachak:...ovaj.... izgleda da sam sama... tj... ono, mozzda je bolje reci slobodna.

Warden_Assasin:Hoooooooooooooooooocu plaaaaaaaatuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

Maslachak:...bem ti naviku....
...bem ti zzivot...
...znachi, kad nisam uspela sa njim koga stvarno volim i koji me stvarno voli, umrecu sama sa 100 machaka....
....kuku....

.........j.....bem ti sheficu ..................... :grin:Warden_Assasin:Koliko sam ti puta pomogla i pokrivala svojim radom tvoje protratjeno vreme na telefonu? I ti mi vracas tako sto shefici kazes da zabushavam? Mala, to ti je najgora greska koju si mogla u svom kratkom zivotu da ucinis.... Trudim se da pomognem koliko mogu, korektna sam prema tebi i drugima.... Nisi htela da radis, a meni ne pada na pamet da tebi zaradjujem platu i ti trcis i govoris sefici da ne radim dovoljno dobro?
To sto si ti isfrustrirana, nezadovoljna svojim zivotom i sexom, to sto te decko vara i ponizava... to nije moj problem.... ja svoje probleme ostavljam tamo gde im je mesto, pa ih resavam, a ne iskaljujem svoje nezadovoljstvo na drugima....
Danas sam mogla 'ladno da te skenjam, al' sam precutala... sledeci put si gotova, samnom nema zezanja!!! Zasto svi steknu utisak da mogu da se zayebavaju samnom koliko god hoce? Mogu se ja shaliti, na tudji i svoj racun, sve ima neku svoju meru, ali sto je mnogo, mnogo je...
I jos mi ova sefica preti otkazom!
Ti mislis da sam debil, pa da ne vidim da zelis mesto sefice, a znas da sam bolja od tebe, pa si se usrala.... a ja cu raditi jos neko kratko vreme i palim odatle i briga me za tebe, ostale i platu od tvojih nezasluzenih 500 eura.....