ljubota
Poznat
- Poruka
- 9.406
I umalo zaboravih, ja bih samo iskoristio ovu priliku da pozdravim sve dame sa velikim grudima i poželim im lep i uspešan dan...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Hvala!I umalo zaboravih, ja bih samo iskoristio ovu priliku da pozdravim sve dame sa velikim grudima i poželim im lep i uspešan dan...
Nema na čemu.Hvala!
Ne brinite, vidi se da ste obazriv gospodin, bitna je paznja.Nema na čemu.
Na žalost, zbog obaveza, ponekad ne stignem da vas pozdravim, a znam koliko vam to znači.
Molim vas da mi to ne zamerite.
Mora bude obazriv, cim su velike.Ne brinite, vidi se da ste obazriv gospodin, bitna je paznja.![]()
Eh, sad ispada da sam se javila da bih bila tagovana, ali nije mi to bila namera, zaista@La Bachata
@Serafim 00
@Soradze
@Zla Beba
@Sweeeet Girl
Prvi deo dama koje su mi drage,koje su divne žene,devojke i koje me znaju..![]()
Tvoje predhodno pisanje ovde nema veze sa mojim mišljenjem o tebi,znaš ti to..Eh, sad ispada da sam se javila da bih bila tagovana, ali nije mi to bila namera, zaistahtela sam da se nasalim
Hvala na komplimentu od![]()
Zahvaljujem odTvoje predhodno pisanje ovde nema veze sa mojim mišljenjem o tebi,znaš ti to..![]()
nicam niednu od ovih iepo5 najboljih, najomiljenijih, najljepsih, najpametnijih, najprijatnijih, najprirodnijihforumasa/ica, ne treba po redu.
Em
Bogomoljka
Letnjekise
Hrleci
Pikax
That's all folks.
Spisak postojinicam niednu od ovih iepo
kakav spisakSpisak postoji
Hvala Pilgrime <3Ne znam, od kolega volim kad nesto naucim i nesto zanimljivo procitam... tu su @pura moca @Pacho Herrera @fortes sigurno sam nekog zaboravio, ekipa moja sa politike naravno... @alexn96 @Bosonosorg ... od koleginica slabo bilo je par njih ali slabo zalaze na forumu a neke su i pokojne. Ove sada nesto i ne pratim.
Hvala, veoma sam počastvovan.Hvala Pilgrime <3
I ti si meni top 5 spremda ne idem van političkih tema haha
Ekipa sa CG teme ostatak, dakle @Brđanin @alexn96 @Branja m i @Casual Observer
Nema smislaDaj grudve komšinice![]()