MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 34.806
Ma ne to bre. Ocu zavrljaj brate.
Toplu rec na uvo.
Poruka je automatski spojena:
Toplu rec na uvo.
A vidi što su mladunci pobjegli, guglaju mukice koji se mišići stežusad ozbiljno pitanje za iskusne spenkere
A vidi što su mladunci pobjegli, guglaju mukice koji se mišići stežu![]()
vidiš, momčino, ja sam ubeđena da ti duboko u sebi osećaš tu svoju ispraznost i teško ti je, jer baš uvek mašiš temu, ljude, poentu, al si ambiciozan na taj neki svoj patetičan način, pritom si zloban -to jednostavno zrači, da je meni ispod časti da dalje komunicaram sa tobomkad ne budes kukala necu ni citati![]()
gerijatija je sprat nizevidiš, momčino, ja sam ubeđena da ti duboko u sebi osećaš tu svoju ispraznost i teško ti je, jer baš uvek mašiš temu, ljude, poentu, al si ambiciozan na taj neki svoj patetičan način, pritom si zloban -to jednostavno zrači, da je meni ispod časti da dalje komunicaram sa tobom
zasto ja ovo tek sada vidim3. zabica - deluje mi perverzno
nikad nije kasno da saznas o sebi sta drugi mislezasto ja ovo tek sada vidim![]()
sokirana samnikad nije kasno da saznas o sebi sta drugi misle![]()
Zeno, ljubav je ljubav, ali tab je tab.
u soku samZeno, ljubav je ljubav, ali tab je tab.![]()
To je samo jedna noc, a mozda i budes uzivala.u soku sam
joj fujTo je samo jedna noc, a mozda i budes uzivala.![]()
Ahahhahahahahah, crkohjoj fuj
sorry Tabe, nista licno![]()
a ti si nekakav profi spenker pa da se same javljajuNek se one same jave.![]()
24 / 7 servicea ti si nekakav profi spenker pa da se same javljaju![]()
Dobio sam poziv za pomoć, pazi, nemoj ti ograničim toalet papir na tri listića dnevno, znaš!3. zabica - deluje mi perverzno
2. macka zagrebacka - rekao bih da bi volela
1. neprilagodjena, zna ona zasto
Poruka je automatski spojena:
u stvari mozda ovo treba na ljis?![]()
sad ce tab da te istabajoj fuj
sorry Tabe, nista licno![]()
recikliran?Dobio sam poziv za pomoć, pazi, nemoj ti ograničim toalet papir na tri listića dnevno, znaš!Ali onaj tvrdo pakovani papir.
macka svima u top 3macko, ti si mi u top 3 uvek![]()
ako zelite mozemo je ugasiti laganica.dobro kad si ugasio kafanu na moljcu, pa sad možeš sam da budeš pristojan i smeran u svoja 4 zida