Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.777
Pa ako se tako postaviš onda i nećeš i bićeš od onih što kad udju u brak i priču s decom smatraju da je sav provod, bilo šta zabavno, zanimljivo za njih prošlo.Znaš one matora sam ja za te stvari i sl.Ne znam onda šta podrazumevaš pod zabavu tj šta tebi nedostaje i to ali po toj logici 25,30 godina se zabavljaš u životu, ostalih 50 preživljavašŠto je prilično tužno po meni.
Pa sta je tu cudno to se svakom desava..niko se sa 25-30 nece dobro osecati po klubovima gde izlaze ni punoletni klinci..u tim godinama je ta faza neprespavanih noci kome to treba sa 30..nikom..onda kao tek sebi da pokazes kako si ziva pa izlazis na kulturnija urbanija mesta..neki mirniji kafic..onda te i to smori od obaveza i posla samo bi da odmoris mozak u prirodi sto dalje od buke..nemas vise ni kondicije da sebi dokazes kako jos uvek mozes..kao aj do kluba smoris se i osecas ko da si s marsa pala..nadjes satisfakciju u poslu i nekim zrelijim aktivnostima..sto pre shvatis da je sve proslo prevazidjeno vise ces uzivati u novim..ali ako ne kapiras da se i to ludovanje trebalo pre zavrsiti i utrositi to vreme blejanja u nesto na duze staze onda je ceo zivot smor
Što je prilično tužno po meni.

). Pa dobro ljudi, nije mi bas tooooliko nedostajala skola. S druge strane ako nisam matora za skolu, nisam matora nizasta drugo...
?
Ботокс, ''вечни дечаци'' и ''вечне цурице'' у шездесетој...а и на овој теми, као и на многим сличним до сада, људи се најчешће јављају да и себи и другима докажу како су ''још увек млади'' како су ''вечна деца'' (шта год то значило
....јер мисле да људи у годинама имају разлога да се стиде старости...
, pa onda peglanje kosulja, pa za neku godinu brak , deca, samo dosadne stavi me cekaju i ciklus pos'o - kuca- vikend. Mozda je to samo do promene u bioritmu i shoka sto radim
), да ми не приличи више да се облачим онако како сам се до тада облачила (сада, скоро 3 деценије касније - и даље се тако облачим
? Zasto se uvek licno iskustvo podvlaci kao pravilo...ne razumem. Ako govorimo o ozbiljnosti nisam ni tada bila neozbiljna, ako govorimo o radu nisam ni tada bila neradnik, ako govorimo o muskarcima ni tada ih nisam menjala kao carape...sta pali kod jedne osobe ne pali kod druge ali ako mi neko kaze da se zapitam nadjem se pogodjeno...