Ja bas danas zakljucih kako sam mnogo matora
Od kako sam pocela da raduckam nesto i da budem apsolvent mislim da sam vec mnogo stara. Nisam klinka, nemam slobodno vreme vise samo tri nedelje odmora cu imati leti

, pa onda peglanje kosulja, pa za neku godinu brak , deca, samo dosadne stavi me cekaju i ciklus pos'o - kuca- vikend. Mozda je to samo do promene u bioritmu i shoka sto radim

Imate li utisak da ste za nesto previse matore, da li vam nedostaje nesto iz perioda kad ste bile klinke, ili iz mladjih dana nebitno da li su za vas mladji dani od 16-22 ko meni ili od 30-37

?
Ne osecam se staro ni za sta, vec samo drugacije razmisljam
Promenile su mi se pogledi na neke stvari od kako sam 30+
Rewcimo, odlazak na Adu na kupanje mi je fuj, prljavbo, guzva, vrucina, sve mi je to postalo skroz odvratno
Pre sam za bazen
Izlasci u diskoteke su mi takodje prevazidjeni, ppokusala pa videla - sve sama deca, jos malo pa ce moja cera tu da izlazi, a oni pijani, smesni itd. prosto znam da tu ne pripadam
Od skora biram fina mesta za izlazak, sa starijom ekipom, sa dobrom klopom i muzikom, gde je opustena atmosfera.... to je takodje doslo spontano i samo po sebi
Sto se tice samih godina, ne mislim da sam matora da nosim minic ili otvoreniju garderobu ali sada pazljivo biram mesto i vreme za takav outfit
Ipak sebe dozivljavam dovoljno ozbiljno da ne zelim da ostavljam pogresan utisak
Zato pazljivo biram sta da obucem za svaku priliku
Rutina kuco - poso me nije ubnila iz razloga sto slobodno vreme koristim da nesto novo naucim, negde odem ili se druzim, ili napravim ugodjaj samo za sebe uz omiljnu muziku i djuskanje.
S godinama sam pocela da biram drustvo koje mi prija, zato se druzim samo s ljudima koji me opustaju i sa kojima mi je prijatno. Valjda kad si stalno u ritmu poso, obaveze, dete, muz, kuca itd. nemas bas mnogo volje da slusas tudje zalopojke i trazis ventil i odusak umesto da se gnjavis s teskim osobama....
Ima toga jos, samo da se setim
Ali zato se osecam mladom u dusi i dalje, a ne toliko po stilu zivota, koliko po pristupuu zivotu i zivotnim situacijama - razmisljam pozitivno, resavam probleme, preduzimljiva sam, stalno u akciji...