Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 94.971
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prvo hvališ šiptare mrzetelje Srba, a sad i hrvate mrzitelje Srba. Lako je zaključiti šta misliš o Srbima a za koga agitiraš.
Bravo za gospodina Piculu, razvaljuje mafijaske novinare jednog fasistickog rezima
Ima li još koji piculić da se javi i iskaže svoje oduševljenje
povodom ovoga?

Srbija je puna piculica.
povodom ovoga?
ima... evo!
povodom ovoga?
Malo sam skeptican u iskrenost te ocene. Nije Srbija na rubu Afrike pa nisu imali pristup istoj, vise mi deluje da nisu zeleli da vide sta se ovde vec godinama desava, a upravo zbog tog ingnorisanja vlast je postala jos vise osiona.Srđan Cvijić ispred Beogradskog centra za bezbednosnu politiku (BCPB), govoreći o sastanku misije evroparlamentaraca i civilnog društva, kazao je da se može opisati u jednoj rečenici koju mu je, kako navodi, kazao jedan poslanik EU - "mi smo znali da je situacija ovde loša, ali da je ovoliko loša nismo mogli ni da zamislimo".
Bravo za gospodina Piculu, razvaljuje mafijaske novinare jednog fasistickog rezima![]()
![]()
![]()

A šta je on ovde uništio?Nalupetao se za sve pare.Vi mu verujete da nije tražio alternativu za prolazak mimo postavke u holu skupštine zato što ON tako kaže?!
Opet lazes.A šta je on ovde uništio?Nalupetao se za sve pare.Vi mu verujete da nije tražio alternativu za prolazak mimo postavke u holu skupštine zato što ON tako kaže?!
Povukao paralelu između genocidne Hrvatske i naše Srbije.Inače je slagao u vezi ustaštva i Tompsonovih koncerata jer i sam ide na njih.Treba njemu,ne naknadna,nego mnogo pameti.Inače je dežurni pljuvač Srbije i samozvani posmatrač i izvestilac EU o napretku Srbije,sam se javio za tu poziciju.On,pripadnik Crnih Mambi,učesnik operacije Oluja.
Mafijasko-teroristicko-fasisticki botovi najneslobodnije drzave u Evropi posle Belorusije i Rusije, docekali predstavnike EU i pokusali nesto da poentirajuŠta kaže? Osuđuje Tompsona i 'za dom spremni' kao i
svi Hrvati
Pogledaj malo hrvatske podkaste.

Razvalio je ovog tvog fasisticko-mafijaskog placenika, koji se odaziva na kodno ime 'novinar'.A šta je on ovde uništio?Nalupetao se za sve pare.Vi mu verujete da nije tražio alternativu za prolazak mimo postavke u holu skupštine zato što ON tako kaže?!
Povukao paralelu između genocidne Hrvatske i naše Srbije.Inače je slagao u vezi ustaštva i Tompsonovih koncerata jer i sam ide na njih.Treba njemu,ne naknadna,nego mnogo pameti.Inače je dežurni pljuvač Srbije i samozvani posmatrač i izvestilac EU o napretku Srbije,sam se javio za tu poziciju.On,pripadnik Crnih Mambi,učesnik operacije Oluja.
...a jel'? Trebao je da bude pripadnik Belih Orlova pa bi bilo..ok.......On,pripadnik Crnih Mambi,učesnik operacije Oluja.
Koliko Srba je SNS rezim prebio i zatvorio u poslednjih godinu i po dana?Čuj lažovu,smiri strasti.Ja mogu da shvatim da nisi Srbin pa voliš Piculu i sve mu veruješ na reč,ali nemoj meni mudrovati ovde.
Dokaz da ne pišeš istinu se nalazi u činjenici da upravo u EU i UK ne smeš da pišeš ovako slobodno.Neko je pre par dana postavio sliku gde se vidi koliko je ljudi kažnjeno zbog kritike vlasti u pojedinim državama EU a ti ovde mudruješ.E moj udbaš...Mafijasko-teroristicko-fasisticki botovi najneslobodnije drzave u Evropi posle Belorusije i Rusije, docekali predstavnike EU i pokusali nesto da poentiraju![]()
![]()
Likovi koji su prebili, reketirali i zatvorili najvise Srba u poslednjih 10 godina, hoce nesto da poentiraju.
Koji paceri.
Pa sigurno ce ti udbaski narativi za prvi osnovne da im prolazi kod tamo ucenjenih i reketiranih tipova po Srbiji, ali ovo su bre Evropljani.
Taj neki udbas koji objavljuje neke slike moze da se javi na salteru drugi levo.Dokaz da ne pišeš istinu se nalazi u činjenici da upravo u EU i UK ne smeš da pišeš ovako slobodno.Neko je pre par dana postavio sliku gde se vidi koliko je ljudi kažnjeno zbog kritike vlasti u pojedinim državama EU a ti ovde mudruješ.E moj udbaš...