Toni Parsons na sajmu knjiga u Beogradu

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
358.270
Međunarodni beogradski sajam knjiga biće održan od 19. do 27. oktobra na Beogradskom sajmu, pod sloganom "Reč je slobodna".
U halama 1, 1a, 2a i 4 okupiće se više od 400 izlagača iz zemlje i 15 gostiju iz inostranstva, a počasni gost 67. izdanja je Republika Kuba.
Najveća smotra knjige u ovom delu Evrope biće posvećena književnom stvaralaštvu, obrazovanju, promociji domaće književnosti,
kulturnoj razmeni sa inostranstvom i pokretanju aktuelnih književnih i društvenih pitanja, najavili su organizatori.

Po tradiciji, biće to prilika za susret sa domaćim autorima, a iz inostranstva dolaze Toni Parsons, Nataša Rogelja i David Unger.
Izdavačka kuća Laguna na Sajmu će predstaviti novi roman Tonija Parsonsa "Ubistvo za prezauzete"

Na policama će biti predstavljena domaća godišnja izdavačka produkcija, a kupce očekuju i značajni popusti. Biće dodeljene tradicionalne nagrade.
Školski dan je i ove godine četvrtak, a porodični dani ponedeljak i utorak.
Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, a radno vreme Sajma od 10 do 20 časova.

Idem na sajam knjiga jer mi je to veoma drag događaj, uvek kupim po nešto, ali nisu to neke velike količine. Ranijih godina sam voleo u onom »prstenu« gore, gde je polovna literatura, da tražim stripove koje sam čitao u detinjstvu a više ih nemam. Volim to i sada da radim, ali poslednjih godina većina toga ima da se nađe na netu, pa se broj stvari koje obično tražim znatno smanjio. Ipak, počeo sam svake godine da uzimam po jedan strip-album »Asteriksa«. Pretprošle godine sam uzeo »Trku kroz Italiju«, prošle »Vercingetoriksovu kći«, a ove ću verovatno »Beli iris«. A od knjiga, pa ne znam, jedino ako naletim na nešto dobro.

Da li idete na sajam knjiga i kupujete knjige po navodno nižim cenama

Ranije sam išla, sada ne idem. Radije idem ili naručim online knjige u Laguninoj "Noći knjige". Lagununa izdanja su 40 posto jeftinija ako kupite 4 i više knjiga, a knjige ostalih 20 posto.

U junu sam kupila 8 knjiga, u decembru..mislim da će biti manje knjiga, ali sigurno 4 ili možda 5.

Ranije sam sa porodicom išla na skoro sve sajmove, a pre desetak godina poslednji put sam išla na Sajam knjiga.

Parsons je divan pisac. Sad završavam "čovek i dečak"
Skroz je ubo život kakav jeste u srž!

Parsons je odličan pisac, ali..nisam čitala nijedan njegov triler. Staviću na spisak jedan njegov triler za NK u decembru.

Ranije sam išla, sada ne idem. Radije idem ili naručim online knjige u Laguninoj "Noći knjige". Lagununa izdanja su 40 posto jeftinija ako kupite 4 i više knjiga, a knjige ostalih 20 posto.

U junu sam kupila 8 knjiga, u decembru..mislim da će biti manje knjiga, ali sigurno 4 ili možda 5.

Ranije sam sa porodicom išla na skoro sve sajmove, a pre desetak godina poslednji put sam išla na Sajam knjiga.

Parsons je odličan pisac, ali..nisam čitala nijedan njegov triler. Staviću na spisak jedan njegov triler za NK u decembru.
Jedva čekam NK. Uveliko pravim spisak. Mada je sva prilika da ću morati da smanjim malo. 😁 😅

Jedva čekam NK. Uveliko pravim spisak. Mada je sva prilika da ću morati da smanjim malo. 😁 😅

Obavezno sa smanjis.Previse čitanja slabi duh i volju.Treba uskladiti umni i fizički rad,ali prvenstvo dati fizičkom

Back