Slaven777
Legenda
- Poruka
- 56.262
Evo čitam Politiku, i ovaj je opet ... "fašistička propaganda Unije Roma Srbije protiv Srpske radikalne stranke". Mislim bože moj, zar ima IKO ko nije uz Nikolića a dobar je? Iskreno, recite mi, ima li iko??? 

A ima li iko ko nije uz DOS a da je vama dobar?
ДОС?A ima li iko ko nije uz DOS a da je vama dobar?
Evo čitam Politiku, i ovaj je opet ... "fašistička propaganda Unije Roma Srbije protiv Srpske radikalne stranke". Mislim bože moj, zar ima IKO ko nije uz Nikolića a dobar je? Iskreno, recite mi, ima li iko???![]()
A ima li iko ko nije uz DOS a da je vama dobar?
Има, 2 милиона Срба ;-);-);-)Evo čitam Politiku, i ovaj je opet ... "fašistička propaganda Unije Roma Srbije protiv Srpske radikalne stranke". Mislim bože moj, zar ima IKO ko nije uz Nikolića a dobar je? Iskreno, recite mi, ima li iko???![]()
Evo čitam Politiku, i ovaj je opet ... "fašistička propaganda Unije Roma Srbije protiv Srpske radikalne stranke". Mislim bože moj, zar ima IKO ko nije uz Nikolića a dobar je? Iskreno, recite mi, ima li iko???![]()
ajde kad smo tu........
da li je za radikale izdajnik svako ko glasa za tadica?
ajmo kontra pitanje. da li je za demokrate glup i neobrazovan svako ko glasa za nikolica?
ajde kad smo tu........
ajde kad smo tu........
Daj link do teksta. Ovako je besmisleno.
Besmisleno ili ne, ova tema sa ovakvim naslovom je ovde vec neko vreme.
Je l` to dozvoljeno pojedincima da pisu sta zele bez izvora informacija ili obaveza postavljanja linka do informacije vazi za sve?
Nije, objasnio sam ovde i zašto.ajmo kontra pitanje. da li je za demokrate glup i neobrazovan svako ko glasa za nikolica?
ajmo kontra pitanje. da li je za demokrate glup i neobrazovan svako ko glasa za nikolica?
Pitanje je retardirano, a posebno sam naslov. "Romi su fasisti"Ne znam zasto tema nije zakljucana.
![]()
Inace, Dragoljub Ackovic je podrzao Tomu Nikolica.
a sto izbegavas odgovor na pitanje?
Ја нисам радикал ако гласам за Николића. Једноставно нећу тадића и његово хоштаплерско понашање да више гледам. Урнисао је Српску војску, друг му је ратни злочинац (месић), хоће да хапси Србе који неће да угосте кандићку и њене приајтеље, пљунуо је на братуначке жртве, дрога, бело робље, убиства, корупција, судство на тарифи..... Ово и још шта је све радио сам написао пар пута. Али ви "демократе" стално постављате иста питања, ко је и зашто против тадића.