Tomislav Nikolić rekao da Kosovo dobija nezavisnost

Radikali opet tipuju na kvantitet, I stvarno ih ima puno, Ova nesrecna drzava već godinama, sistematski proizvodi tu *novu vrstu* koja u svetu već polako izumire, samo se ovde *umnožava.
A kako ćeš lakše otupeti narod nego medijima. Kurir, koji kroz mega intervju glorifikuje masovnog ubicu a RTS to još *ozvaniči* sa par *autoriteta* polupametna masa to gleda i upija. Kad se umore od *politike*okrenu PINK pa udri na veselje. Zvezde Granda ARLAUČU A BEZUBA PUBLIKA, u transu VELIKODUŠNO TOLERIŠE TURSKI MELOSM jer treba malo biti i tolerentan.
Hiljde ljudi gleda te gadosti. Hiljade ljudi GLEDA SLIKE U KURIRU I SKANDALU A NADJE SE NEKI DA NEŠTO I PROČITA
Pa tako hiljadu po hiljadu, lako se dodje do PROST(AČK)E VEĆINE
Odavno je ovde neko *na izlazu* ugasio svetlo.
Ako si ti KVALITET, ja onda pristajem da budem kvantitet:roll:

69389661846dad9aa9167a112908123_extreme.jpg

Tuga na licu jer predlog o novom imenu nije prošao.

Joj jel se sećate one njegove kampanje kad se "udvarao" beogradjankama:lol:

E, do suza me nasmeja : )) Vala baš, STRAŠNO! Dodala bih pod punom materijalnom odgovornošću, da strašnije biti , brate, NE MOŽE!

Imas li novca za maramicu, ili da sakupljamo dobrovoljn prilog:lol:
"Pod punom materijalnom odgovornoscu"- za pretpostaviti je da si kao crkveni mis, a nemade tri ciste da se zakunes u umne sposobonosti, tu si jos tanja:razz:

Da, od Srbije "demokrate" napravise lesinu, a krivi "lesinari":roll:

Dobro Biljče, razumem da moraš da braniš svoje stavove, ali baš ne moraš toliko daleko da ideš.

'Ajde da se setimo Srbije 1990 godine. Lepo beše, a o godinama pre toga da ne govorimo.

A onda da se setimo Srbije 1999 godine, kako beše? Lepo? Teško da je to pravi izraz.

A gde su tada bile "demokrate"? U vlasti? Ne bih rekla.

A ko je bio vlast? Ako se dobro sećam: socijalisti i radikali, uz malu, ali značajnu pomoć JUL-a, pa i Nove demokratije, da i njih ne zaboravimo.

Pa ko onda od Srbije napravi "lešinu"?

A "lešinu" je teško uspraviti i ponovo od nje napraviti čoveka.

Koliko ti vremena treba da srušiš kuću? Ne više od 1-2 dana. A da je ponovo digneš?

Ajoj, kako da ne!
On je vlast,samo da potpise i gotovo.
Doduse ja ne znam sta bi po potpisivanju, izbori nisu raspisani,ali, verovatno cete nas vi obavesiti na vreme:razz:

Ja sam čuo zlobnike kako teoretišu da će radikali da ignorišu izbore za svaki slučaj dok se ne sredi to sa zemljištem.
Zna se ko prodaje zemlju a ko je čuva i kako...

Back