- Poruka
- 20.959
DellBoy-011:
Ala mu ga dajem po nosu u skupštini...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DellBoy-011:
I miris i ukus
"Strani izaslanici ovih dana dolaze kod predsednika Srbije Borisa Tadića i premijera Vojislava Koštunice i samo ih interesuje da li smo u stanju da izvedemo 5. oktobar zbog njihovog rešenja o Kosovu, i mi kažemo – u stanju smo! Koliko je bilo demokratije 5. oktobra, toliko će biti i kada se bude branila sudbina Kosova. Političarima će tada biti mesto na ulicama s narodom." (Tomislav Nikolić, zamenik predsednika SRS-a, konferencija za novinare, 08. mart 2007, "Dnevnik")
Tuga na licu jer predlog o novom imenu nije prošao.
ma jok... prso na kladionici... pacer, ne sme da igra singlove
ma jok... prso na kladionici... pacer, ne sme da igra singlove
Pa zar je moguce da toliko mrzish ovu zemlju i narod u njoj?!!
Ili nisi svestan shta govorish?!!
AligrudicPa to i jeste osnovna ideja.........da u Srbiji ostanu krezavi radikali, i narodnjaci velje ilica, uz podrsku kostunicinih homoseksualaca, kao onaj nesrecni Aligrudic.......e , u takvoj Srbiji je Natasa Jovanovic najbolja riba, a Velja Ilic, profesor gradjanskog vaspitanja..........
Smešan si kao bioskop. Nikakvo odobrenje Srbije ne treba, nego samo da Rusija ne glasa protiv.ispravka tvojeg naslova. ksoovo nece dobiti nezavisnost jer da bi zakonski po pravilima UN dobilo nezavisnost treba da mu srbija prethodno to odobri.Naslov treba da glasi 10 decembra neke zemlje priznace jednostrano nezavisnost Kosova sto je ilegalan akt po povelji UN
A sta tebe muci parazit???
Nista se ti ne brini dobices pusku i mali ashov i na Kosovo ima da malo ratujes.
Samo polako...
Samo kad vam se vrati Seki jebace vas...
Imali smo temu o šabanizmu i tamo pored ostalog stoji da je zamena teza čist šabanizam.
Iznosim svoje mišljenje o nekom tekstu. Stoga, ako ima 50 tekstova o jednom te istom i 4 teksta o nečem drugom, naravno da će odnos mojih odgovora biti proporcionalan.
A ako sam izneo tekst objavljen u Večernjim Novostima od reči do reči i ne prepravljajući napisano, onda smatram da je tvoja opaska čist šabanizam.