Tomislav Nikolić rekao da Kosovo dobija nezavisnost

Moje mišljenje je da će nakon proglašenja nezavisnosti Kosova
doći do kraćeg perioda radikalizacije Srbije, MZ će gurnuti onako
ispod ruke neke nepovratne kredite za poboljšanje stanja, nakon
toga slijedi povratak demokrata i ide se dalje..
Znam da će me neki zbog ovog kritizirati, nemam ništa osobno
s tim ali mi se čini da je ovaj scenarij vrlo lako moguć

..moguce...a para vrti di burgija nece....

Nema niko ko ta te kritikuje dok si oszbiljan, a mislim svako ima pravo da kaze sta misli.

Tesko da ce radikali doci na vlast sumljam u tome.

Tadić: Trenutno nemam odgovor na pitanje kada će izbori
Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je večeras da ovoga trenutka nema odgovor na pitanje kada će biti predsednički izbori"Izbori se tiču zemlje i svih građana, a ja o tome želim dobro da razmislim kao i uvek", rekao je Tadić novinarima na 52. Sajmu knjiga u Beogradu.
On je istakao da to ne znači da neće poslušati svako mišljenje o tom izuzetnom važnom pitanju.

Predsednik Srbije obišao je večeras štandove izdavača na sajmu knjiga i prisustvovao promociji izabranih dela svog oca, akademika Ljubomira Tadića.

Više medija danas je prenelo mogućnost da predsednik parlamenta Oliver Dulić za 9. decembar raspiše izbore ako do 9. novembra ne bude doneta odluka o eventualnoj izmeni Ustavnog zakona.

* Kada očekujete predsedničke izbore?- Ubeđen sam da će predsednik Skupštine Oliver Dulić u četvrtak ili u petak raspisati predsedničke izbore za 9. decembar, zato što Boris Tadić hoće eventualnom pobedom, kao novoizabrani predsednik sa položenom zakletvom, mirno da sačeka proglašenje nezavisnosti KiM.
* Odakle vama ta informacija?
- To je dogovor Tadića sa EU i SAD da obavi izbore pre proglašenja nezavisnosti. Frenk Vizner je već poručio da će odluka o nezavisnosti biti doneta u januaru. A do sada je tvrdio u decembru.

* Šta ako Dulić ne raspiše izbore za 9. decembar?- Onda ja ne znam politiku. Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku."

Jedva čekam da vidim da li grobar opet laže

И, шта остаје да се закључи после овог?
Заправо, само да се потврди:

У ствари, радикали желе да КиМ постану независни.
Да би они, на основу тога, дошли на власт.

Власт је, дакле, важнија од свега.

А, пошто је поменуто да ништа није немогуће...

Онда, у складу с такође неким ранијим закључцима...

На власти - коалиција СРС - ЛДП.

Toma Nikolić:
JEDVA ČEKAM ŠEŠELJA
* Kada očekujete povratak Šešelja u Srbiju?
- To je teško pitanje

Evo, ne zna ni on :-D

tomaskupstinatm5.jpg

* Kada očekujete predsedničke izbore?- Ubeđen sam da će predsednik Skupštine Oliver Dulić u četvrtak ili u petak raspisati predsedničke izbore za 9. decembar, zato što Boris Tadić hoće eventualnom pobedom, kao novoizabrani predsednik sa položenom zakletvom, mirno da sačeka proglašenje nezavisnosti KiM.
* Odakle vama ta informacija?
- To je dogovor Tadića sa EU i SAD da obavi izbore pre proglašenja nezavisnosti. Frenk Vizner je već poručio da će odluka o nezavisnosti biti doneta u januaru. A do sada je tvrdio u decembru.

* Šta ako Dulić ne raspiše izbore za 9. decembar?- Onda ja ne znam politiku. Onda me slobodno zovite i recite: "Gospodine Nikoliću, vi se ne razumete u politiku."

Jedva čekam da vidim da li grobar opet laže
znaci danas,prosla ponoc,toma nastupa i ili cemo da ga zovemo da mu kazemo da se ne razume:confused::D

Back