Tomislav Nikolic pobednik na proslim izborima!!!!

FataMorgen

Legenda
Poruka
64.174
Kako je Tadic dosao na vlast pokradenim izborima!!!

Politika
dinkic-v.jpg

Mlađan Dinkić našao alibi za lažno obećanje o akcijama od 1.000 evra
Lagao za akcije da bi Boris na izborima pobedio Tomu!

Utorak - 28.12.2010
Lider G17 plus i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić priznao je juče da je građanima obećavao 1.000 evra za besplatne akcije samo da bi predsednik Demokratske stranke Boris Tadić pobedio tadašnjeg radikala Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 2008. Dinkić bez blama poručuje da bi to ponovo uradio jer je, kako kaže u intervjuu za „Danas“, verovao u to.

Podsetimo da su građani do sada dobili svega 40 evra za besplatne akcije.
- Razlog zbog kojeg sam ušao u to političko obećanje je strah da bi Boris Tadić mogao da izgubi predsedničke izbore, raspisane za januar 2008, od Tome Nikolića. Ja to nisam uradio zbog svoje stranke, koja uopšte nije učestvovala na tim izborima, već je podržavala Tadića. Kasnije analize su pokazale da bukvalno tih 100.000 glasova, za koliko je pobedio u drugom krugu, dobrim delom potiču od zajedničkog obećanja, koje sam ja preuzeo lično na sebe, o besplatnim akcijama. Znači, preuzeo sam na sebe obećanje, a preusmerio svu političku korist Tadiću - otvorio je dušu Dinkić. On još kaže da se ne kaje zbog svega toga.
- Uradio bih to ponovo jer sam, ponavljam, verovao u to. Znao sam da je to politički neoprezno, ali sam se plašio da bi Srbiji bilo mnogo gore da je Nikolić pobedio - poručio je predsednik G17 plus i Ujedinjenih regiona Srbije.

Lider naprednjaka kaže za „Alo!“ da je Dinkić bezdušno priznao da je slagao građane zarad pobede na izborima.
- To vam je sistem vrednosti na kojem počiva ne samo Dinkić, nego cela ova vlast. Zar je to jedino što je Dinkić slagao? Pa gde mu je milion automobila u „Zastavi“ do kraja 2010? A gde je Tadiću 600.000 radnih mesta? Lako je slagati i pobediti. Drago mi je da meni tako nešto ne mogu da pronađu jer tako nečeg nije bilo - izjavio je Nikolić.
Ipak, Dinkić zaslužuje pohvalu, zbog toga što je prvi političar u Srbiji koji je javno priznao da je svesno davao obećanja za koja nije bio siguran da ih može ispuniti, a da je to radio samo zarad pobede na izborima. Šta li su nam tek drugi lagali?


Trivanova: Tadić ne može biti alibi!

Potpredsednica DS-a Jelena Trivan kaže da je neumesno da se bilo ko, pravdajući se zbog neispunjenih obećanja, krije iza imena predsednika Srbije.
- To što je Tadić danas političar sa najvećom podrškom u Srbiji, iz čega i vladajuća koalicija crpi kredibilitet, ne može biti alibi za pokušaje da pojedinci traže izgovor za sopstvene rezultate pozivajući se na njegovo ime. Da li to znači da će se svaki političar koji je preuzeo odgovornost za neku oblast ubuduće pozivati na predsednika svaki put kada neki od ciljeva ne ispuni - upitala je Trivanova.


Sedi u vladi, a kriva mu vlada

Osim što nije predvideo svetsku finansijsku krizu, Dinkić za svoje lažno obećanje traži opravdanje u odluci vlade da „pokloni NIS“ Rusima. Ovo bi moglo biti opravdanje da Dinkić ne sedi u toj vladi, i to na visokoj poziciji.
- Uostalom, građani će videti koliko će dobiti novca od akcija „Telekoma“, pa će moći da sude šta bi bilo da je NIS prodavan na transparentnom tenderu. Takođe, još nisu podeljene akcije EPS-a i drugih kompanija. Na kraju krajeva, znam da ću platiti političku cenu tog tada nesmotrenog političkog obećanja, ali sigurno je da će građani dobiti mnogo više novca od akcija javnih preduzeća nego što sada očekuju - obećava i dalje Dinkić.

I. Kljajić

Tako dobijaju izbore necasni ljudi. Kradja,obmana,bahatost....
:eek::eek::eek::eek::eek:
 
Drago mi je da meni tako nešto ne mogu da pronađu jer tako nečeg nije bilo - izjavio je Nikolić.

Ни он не може више никоме да дели лекције, јер није тачно да се не може њему "нешто тако" пронаћи. Узурпација посланичких места у Скупштини и крађа потписаних оставки. Вучића да не спомињем који је лажов. Па он постао највећи пример преваранта и лажова кад је ухваћен на радију Б92 у својим лажима којима се одрицао од онога што је радио и за шта се залагао. Тома и Вучић еуропљани...боље да ћуте,јер потурица је увек гори од Турчина.
 
Okršaj kabineta predsednika Srbije i lidera G17
Dinkiću, nemoj da se skrivaš iza Tadića

I. R. | 28. 12. 2010. - 00:02h | Komentara: 68

BEOGRAD - Posle Dinkićeve izjave da je zbog Tadića obećavao 1.000 evra, nema gluposti koja ne bi mogla da se pravda na isti način. Svaki političar može da pravda svaku svoju grešku time da je to uradio zbog Tadića. Ali, u demokratiji svako mora da bude odgovoran za svoje postupke. Ne može Tadić da odgovara umesto onih koji su odgovorni - komentariše izvor „Blica“ blizak predsedniku Srbije, tvdnju Mlađana Dinkića da je predsednik Tadić pobedio na prethodnim izborima dobrim delom zahvaljujući njegovom obećanju o 1.000 evra za besplatne akcije javnih preduzeća.
103633_0207-tadic-dinkic-foto-beta_f.jpg

- U to političko obećanje ušao sam iz straha da bi Boris Tadić mogao da izgubi predsedničke izbore 2008. od Tome Nikolića. Nisam to uradio zbog svoje stranke, koja uopšte nije učestvovala na tim izborima, već je podržavala Tadića. Kasnije analize su pokazale da bukvalno tih 100.000 glasova, za koliko je pobedio u drugom krugu, dobrim delom potiču od zajedničkog obećanja, koje sam preuzeo na sebe, a svu političku korist preusmerio sam Tadiću - rekao je Dinkić.Ova izjava je naišla na veoma negativnu reakciju u krugovima predsednika republike, u kojima se ceni da ovo nije ništa drugo do sakupljanje jeftinih političkih poena pokušajem ministra da prebaci odgovornost sa sebe na Tadića.U Ujedinjenim regionima, na čijem je Dinkić čelu, odbacuju optužbe i tvrde da cilj Dinkića nije bio da stvara veštački sukob u koaliciji, već da pokrene u javnosti pitanje “ko je odgovoran zato što građani nisu dobili obećanih 1.000 evra”. Oni tvrde da Dinkić uopšte nije imao nameru da loptu prebacuje u Tadićev teren.- Suština cele priče oko besplatnih akcija ne leži ni u Tadiću ni u Dinkiću, već u činjenici da je NIS prodat u bescenje. Ako se vratimo na 2008. prvo je išlo obećanje za akcije, zatim se krenulo u projekat koji je gromoglasno najavljivan, a Dinkić je kompletnu političku odgovornost preuzeo na sebe. Upravo tada se dogodilo da je NIS prodat pogodbom, odnosno poklonjen. Čim se krenulo u dogovornu prodaju NIS-a, Dinkić se povukao iz radne grupe. Kada poklonite preduzeće vredno nekoliko milijardi za nekoliko stotina miliona, onda je realno i da obećana vrednost akcija bude manja. I to nije Dinkićeva odgovornost - kažu iz URS.Politički analitičar Jovo Bakić ne smatra da bi ove Dinkićeve izjave mogle da prerastu u ozbiljniji sukob između G17 i DS.- To je već uobičajeno za Dinkića. Kada god je nešto loše, on to prebacuje na drugog, kad je dobro pokušava da svu čast pribavi sebi. U manje konvencionalnom smislu ovaj potez bi se mogao nazvati uobičajenim političkim hohštaplerajem. Dinkić je najveći bombaš na srpskoj političkoj sceni. Poenta je izazvati ekspoliziju na koju će se lakoveran svet primiti. Svi takvi nastupi traju dok ne prođu izbori. Mislim da je sada čak i za svoje standarde malo preterao jer ne verujem da će mu u ovo iko poverovati, iako, imajući u vidu njegov dosadašnji politički uspeh, lakovernosti građana očigledno nema kraja - zaključuje Bakić.I. R.Nismo hteli da prebacimo loptu na Tadićev teren, kažu u Ujedinjenim regionima SrbijeURS: Akcije „Telekoma“ će biti vrednije
U Uniji regiona Srbije poručuju da će građani kada bude bili u prilici da prodaju akcije “Telekoma” videti da se na akcijama preduzeća koje se privatizuje po tržišnim uslovima može daleko više zaraditi nego što je bio slučaj sa akcijama NIS-a. Ljudi će dobiti pristojnu sumu jer 15 odsto od prodajne cene po zakonu ide u fond za besplatne akcije. Mogu da se zapitaju koiko bi dobili da je NIS prodat tržišno, kažu iz URS.
 
Za taj zakon o besplatnim akcijama du glasali DS, DSS,G17 i Velja tako da je kretenski samo optuzivati Dinkica za to.On jeste najodgovorniji posto je smislio tu prevaru , al su isto krivi i Tadic , Kostunica i Velja ciji su poslanici to izglasali , nije mogao to da donese Dinkic sam sa svojih 15-20 poslanika koliko je tada imao vec je cela koalicija stala iza toga .
 
Za taj zakon o besplatnim akcijama du glasali DS, DSS,G17 i Velja tako da je kretenski samo optuzivati Dinkica za to.On jeste najodgovorniji posto je smislio tu prevaru , al su isto krivi i Tadic , Kostunica i Velja ciji su poslanici to izglasali , nije mogao to da donese Dinkic sam sa svojih 15-20 poslanika koliko je tada imao vec je cela koalicija stala iza toga .

ti to nesto nisi dobro shvatio
podela akcija sama po sebi nije losa stvar, slicne je i Milosevic svojevremeno radio kroz radnicke privatizacije koje su se pokazale kao najbolje do danasnjeg dana.

ono sto nije dobro je obmanjivanje koje je Dinkic radio - pricajuci kako ce svako dobiti po 1000 evra, ali samo u slucaju da tadic pobedi - u suprotnom nista od toga
 

Na kraju je ipak bilo love od akcija, samo ne €1000 kako je procenjeno pre SEKE.

Ne mislite da je malo razmaženo žaliti se što nije ovaj, nego onaj iznos besplatnih para?

To stvarno deluje kao smešan problem, u poređenju sa ranijim vremenima.

Ranije vas lideri šalju u bombaške zbegove, a vi ih hvalite.
Danas ministri dele besplatnu gotovinu, vi ih gađate paradajzom.
 
Kako je Tadic dosao na vlast pokradenim izborima!!!

Politika
dinkic-v.jpg

Mlađan Dinkić našao alibi za lažno obećanje o akcijama od 1.000 evra
Lagao za akcije da bi Boris na izborima pobedio Tomu!

Utorak - 28.12.2010
Lider G17 plus i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić priznao je juče da je građanima obećavao 1.000 evra za besplatne akcije samo da bi predsednik Demokratske stranke Boris Tadić pobedio tadašnjeg radikala Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 2008. Dinkić bez blama poručuje da bi to ponovo uradio jer je, kako kaže u intervjuu za „Danas“, verovao u to.

Podsetimo da su građani do sada dobili svega 40 evra za besplatne akcije.
- Razlog zbog kojeg sam ušao u to političko obećanje je strah da bi Boris Tadić mogao da izgubi predsedničke izbore, raspisane za januar 2008, od Tome Nikolića. Ja to nisam uradio zbog svoje stranke, koja uopšte nije učestvovala na tim izborima, već je podržavala Tadića. Kasnije analize su pokazale da bukvalno tih 100.000 glasova, za koliko je pobedio u drugom krugu, dobrim delom potiču od zajedničkog obećanja, koje sam ja preuzeo lično na sebe, o besplatnim akcijama. Znači, preuzeo sam na sebe obećanje, a preusmerio svu političku korist Tadiću - otvorio je dušu Dinkić. On još kaže da se ne kaje zbog svega toga.
- Uradio bih to ponovo jer sam, ponavljam, verovao u to. Znao sam da je to politički neoprezno, ali sam se plašio da bi Srbiji bilo mnogo gore da je Nikolić pobedio - poručio je predsednik G17 plus i Ujedinjenih regiona Srbije.

Lider naprednjaka kaže za „Alo!“ da je Dinkić bezdušno priznao da je slagao građane zarad pobede na izborima.
- To vam je sistem vrednosti na kojem počiva ne samo Dinkić, nego cela ova vlast. Zar je to jedino što je Dinkić slagao? Pa gde mu je milion automobila u „Zastavi“ do kraja 2010? A gde je Tadiću 600.000 radnih mesta? Lako je slagati i pobediti. Drago mi je da meni tako nešto ne mogu da pronađu jer tako nečeg nije bilo - izjavio je Nikolić.
Ipak, Dinkić zaslužuje pohvalu, zbog toga što je prvi političar u Srbiji koji je javno priznao da je svesno davao obećanja za koja nije bio siguran da ih može ispuniti, a da je to radio samo zarad pobede na izborima. Šta li su nam tek drugi lagali?


Trivanova: Tadić ne može biti alibi!

Potpredsednica DS-a Jelena Trivan kaže da je neumesno da se bilo ko, pravdajući se zbog neispunjenih obećanja, krije iza imena predsednika Srbije.
- To što je Tadić danas političar sa najvećom podrškom u Srbiji, iz čega i vladajuća koalicija crpi kredibilitet, ne može biti alibi za pokušaje da pojedinci traže izgovor za sopstvene rezultate pozivajući se na njegovo ime. Da li to znači da će se svaki političar koji je preuzeo odgovornost za neku oblast ubuduće pozivati na predsednika svaki put kada neki od ciljeva ne ispuni - upitala je Trivanova.


Sedi u vladi, a kriva mu vlada

Osim što nije predvideo svetsku finansijsku krizu, Dinkić za svoje lažno obećanje traži opravdanje u odluci vlade da „pokloni NIS“ Rusima. Ovo bi moglo biti opravdanje da Dinkić ne sedi u toj vladi, i to na visokoj poziciji.
- Uostalom, građani će videti koliko će dobiti novca od akcija „Telekoma“, pa će moći da sude šta bi bilo da je NIS prodavan na transparentnom tenderu. Takođe, još nisu podeljene akcije EPS-a i drugih kompanija. Na kraju krajeva, znam da ću platiti političku cenu tog tada nesmotrenog političkog obećanja, ali sigurno je da će građani dobiti mnogo više novca od akcija javnih preduzeća nego što sada očekuju - obećava i dalje Dinkić.

I. Kljajić


Tako dobijaju izbore necasni ljudi. Kradja,obmana,bahatost....
:eek::eek::eek::eek::eek:

Vidi ovako ... IZBORE JE DOBIO BORIS TADIĆ ... to je fakat ..... fakat je i da ih je dobio lažima i obmanom ali ih je dobio .....

Zakon nigde ne kaže da se u kampanji NE SME LAGATI ......

Demokratske vrednosti , moral i čast kažu da ne sme ....ali Tadić niti je DEMOKRATA , NITI JE MORALAN , NITI JE ČASTAN .......ali je dobio podršku građana , preveo ih žedne preko vode ..... ISPALI SU GLUPI ........

PITANJE JE SAMO HOĆE LI OPET ISPASTI GLUPI GRAĐANI SRBIJE????
 
Kako je Tadic dosao na vlast pokradenim izborima!!!

Politika
dinkic-v.jpg

Mlađan Dinkić našao alibi za lažno obećanje o akcijama od 1.000 evra
Lagao za akcije da bi Boris na izborima pobedio Tomu!

Utorak - 28.12.2010
Lider G17 plus i ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić priznao je juče da je građanima obećavao 1.000 evra za besplatne akcije samo da bi predsednik Demokratske stranke Boris Tadić pobedio tadašnjeg radikala Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima 2008. Dinkić bez blama poručuje da bi to ponovo uradio jer je, kako kaže u intervjuu za „Danas“, verovao u to.

Podsetimo da su građani do sada dobili svega 40 evra za besplatne akcije.
- Razlog zbog kojeg sam ušao u to političko obećanje je strah da bi Boris Tadić mogao da izgubi predsedničke izbore, raspisane za januar 2008, od Tome Nikolića. Ja to nisam uradio zbog svoje stranke, koja uopšte nije učestvovala na tim izborima, već je podržavala Tadića. Kasnije analize su pokazale da bukvalno tih 100.000 glasova, za koliko je pobedio u drugom krugu, dobrim delom potiču od zajedničkog obećanja, koje sam ja preuzeo lično na sebe, o besplatnim akcijama. Znači, preuzeo sam na sebe obećanje, a preusmerio svu političku korist Tadiću - otvorio je dušu Dinkić. On još kaže da se ne kaje zbog svega toga.
- Uradio bih to ponovo jer sam, ponavljam, verovao u to. Znao sam da je to politički neoprezno, ali sam se plašio da bi Srbiji bilo mnogo gore da je Nikolić pobedio - poručio je predsednik G17 plus i Ujedinjenih regiona Srbije.

Lider naprednjaka kaže za „Alo!“ da je Dinkić bezdušno priznao da je slagao građane zarad pobede na izborima.
- To vam je sistem vrednosti na kojem počiva ne samo Dinkić, nego cela ova vlast. Zar je to jedino što je Dinkić slagao? Pa gde mu je milion automobila u „Zastavi“ do kraja 2010? A gde je Tadiću 600.000 radnih mesta? Lako je slagati i pobediti. Drago mi je da meni tako nešto ne mogu da pronađu jer tako nečeg nije bilo - izjavio je Nikolić.
Ipak, Dinkić zaslužuje pohvalu, zbog toga što je prvi političar u Srbiji koji je javno priznao da je svesno davao obećanja za koja nije bio siguran da ih može ispuniti, a da je to radio samo zarad pobede na izborima. Šta li su nam tek drugi lagali?


Trivanova: Tadić ne može biti alibi!

Potpredsednica DS-a Jelena Trivan kaže da je neumesno da se bilo ko, pravdajući se zbog neispunjenih obećanja, krije iza imena predsednika Srbije.
- To što je Tadić danas političar sa najvećom podrškom u Srbiji, iz čega i vladajuća koalicija crpi kredibilitet, ne može biti alibi za pokušaje da pojedinci traže izgovor za sopstvene rezultate pozivajući se na njegovo ime. Da li to znači da će se svaki političar koji je preuzeo odgovornost za neku oblast ubuduće pozivati na predsednika svaki put kada neki od ciljeva ne ispuni - upitala je Trivanova.


Sedi u vladi, a kriva mu vlada

Osim što nije predvideo svetsku finansijsku krizu, Dinkić za svoje lažno obećanje traži opravdanje u odluci vlade da „pokloni NIS“ Rusima. Ovo bi moglo biti opravdanje da Dinkić ne sedi u toj vladi, i to na visokoj poziciji.
- Uostalom, građani će videti koliko će dobiti novca od akcija „Telekoma“, pa će moći da sude šta bi bilo da je NIS prodavan na transparentnom tenderu. Takođe, još nisu podeljene akcije EPS-a i drugih kompanija. Na kraju krajeva, znam da ću platiti političku cenu tog tada nesmotrenog političkog obećanja, ali sigurno je da će građani dobiti mnogo više novca od akcija javnih preduzeća nego što sada očekuju - obećava i dalje Dinkić.

I. Kljajić


Tako dobijaju izbore necasni ljudi. Kradja,obmana,bahatost....
:eek::eek::eek::eek::eek:

А ти измислио рупу на саксији са стране ....

Шта мислиш,
зашто се Тома упиње за ванредне изборе ????
 

Na kraju je ipak bilo love od akcija, samo ne €1000 kako je procenjeno pre SEKE.

Ne mislite da je malo razmaženo žaliti se što nije ovaj, nego onaj iznos besplatnih para?

To stvarno deluje kao smešan problem, u poređenju sa ranijim vremenima.

Ranije vas lideri šalju u bombaške zbegove, a vi ih hvalite.
Danas ministri dele besplatnu gotovinu, vi ih gađate paradajzom.
Da,zuti dele svoju ocevinu i dedovinu.U pravu si,privatizovali su Srbiju sve u svoje dzepove,a sada narod treba da ljubi zemlju kuda oni gaze zato sto ce dobiti neku crkavicu od imovine koju su njihovi roditelji decenijama mukotrpno gradili. z:((
 
Poslednja izmena:

Na kraju je ipak bilo love od akcija, samo ne €1000 kako je procenjeno pre SEKE.

Ne mislite da je malo razmaženo žaliti se što nije ovaj, nego onaj iznos besplatnih para?

To stvarno deluje kao smešan problem, u poređenju sa ranijim vremenima.

Ranije vas lideri šalju u bombaške zbegove, a vi ih hvalite.
Danas ministri dele besplatnu gotovinu, vi ih gađate paradajzom.
Sta znaci "iznos besplatnih para" Aj' budi fina pa to prevedi onima koji nisu dovoljno pismeni i tako briljantno uceni kao na pr.ti.!!! :worth:
 

Back
Top