Tomislav Nikolić imao udes: Bio u službenom vozilu, sve se desilo u centru grada

Drogirani i pijani samo gaze po ulicama!
Vidis to je postalo uzasno tacno....mnogo vise nego sto se cini vernim glasacima...

Ja sam poceo mojim roditeljima u svakom razgovoru da naglasavam pazite kad prelazite ulicu....Imaju samo jedan prelaz koji je kritican , kod pijace....ostalo im je setalisna zona, pa nisu ugrozeni....

Uskoro pocinjem i drugaricama sa benefitom to isto da pricam....mora da cuvam parohiju...dve su vec bile malo udarene na pesackim i na svoje zeleno...tako da....
 
Ja ovde svima govorim da paze kako prelaze na zeleno jer je sve više drogiranih kriminalaca u suv vozilima koji namerno prolaze na crveno i gaze pešake.

Screenshot_2024-05-20-14-02-01-621-edit_com.miui.gallery.jpg
 
Tomislav Nikolić, bivši predsednik Srbije i direktor Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje s Ruskom Federacijom i NR Kinom, imao je jutros saobraćajnu nezgodu. U udesu, srećom, niko nije povređen.Nikolić je jutros oko 9.15 bio u službenom vozilu "audi A8" kada se desio udes na uglu Kneza Miloša i Birčaninove ulice. Sudarili su se "audijem", kojim je upravljao njegov vozač Z. S. i "fiat 500" kojim je upravljala žena, V. A. Nikolić je potom prebačen u drugo vozilo koje je došlo po njega. Na sreću nije bilo povređenih - piše Kurir.

https://www.blic.rs/vesti/politika/tomislav-nikolic-imao-udes-bio-u-sluzbenom-automobilu/6fzf23s

Srećom da niko nije povrijeđen. Samo me interesuje na koju foru on još ima službeno vozilo i vozača? I to još ovako skupo.
Dobro je što je Fiatom upravljala žena.
Da je muško odmah bi to bio atentat i ko zna šta ne bi sve radili mučeniku po policijskoj stanici.
Ovako - žena u saobraćaju, sve ok, čak i da je alkoholisana i pod sedativima i još tražila alko test.

Srbija brale!
 

Back
Top