Tomislav Kovač pozvao borce da se riješe ovog zla za jedan dan?!

комшија

Stara legenda
Poruka
90.831
1597622351900.png





Kovač pozvao borce da se riješe ovog zla za jedan dan?!

Grdno se borci varate, da ćete svoj položaj popraviti bez političkih zahtjeva... Kako je vašoj djeci gledati oca, nekadašnjeg domaćina, radnika, heroja, kako obespravljen, ponižen, ćuti pognute glave? Ako me pitate kako ćemo dalje, pa jednostavno, neka se svako opere od ove nagomilane nečistoće i biće mu lakše. Otvorićemo oči, zbaciti sa sebe sve stege i za dan sve riješiti, poručio je Tomislav Kovač, penzionisani general Policije.

1597622410700.png


14.08.2020 | 20:24


U autorskom tekstu, koji prenosimo u cjelosti, Kovač poručuje:


- Ustadoše i borci Majevice i Semberije!
Hercegovci i Romanija nisu sami!
Vidim pominju izraz "DEMOBILISANI BORCI". Ko nam je to podmetnuo i naveo nas da to prihvatimo? Sigurno neko od STVARALACA.


Sada smo mi učesnici u stvaranju otadžbine Republike Srpske, podijeljeni u više kolona: demobilisani borci,ratni zločinci, oni koji tumaraju po bijelom svijetu i ovi drugi-STVARAOCI i njihovi borci, za koje kažu da nisu okrvavili ruke ali izgleda da su sada spremni da ih okrvave, nad svojim saborcima. Imaju i iskustva iz 1997.godine, kada su se Obrvaš i Vožd sukobili sa svojim vojskama.


Srećom, danas su oni svi zajedno ali nisu sa vama, sa nama, već su čuvari režima. To su oni što ovih dana obilaze Hercegovinu i nude novac, obećavaju borcima da će poboljšati njihov položaj ili pojedincima obećavaju da će im omogućiti bolji status ali ne svima, jer mnogo ih je a sporo umiru....


Grdno se borci varate, da ćete svoj položaj popraviti bez političkih zahtjeva.


Država je privatno vlasništvo, država je složeno preduzeće sa većinskim i malim akcionarima. Znači možda nešto i dobijete ali morate sačekati narednu godinu, jer će te prvu ratu dobiti za izbore. Znate već kako to ide, mali akcionari,čitaj "partije koalicije", imaju SOFTVER, poput onog "Šume RS"; sječa i prikupljanje granja, glasova. Pojedini dobiju radno mjesto, neki pare a koliko, zavisi od regije. Ovi jači borci, mogi biti stavljeni i na spisak STVARAOCA, VETERANA i drugih.


Šta će ti borci reći svojoj djeci, unucima? Zar su zbog toga išli u rat i ostavljali svoja ognjišta?
Kako je vašoj djeci gledati oca, nekadašnjeg domaćina, radnika, heroja, kako obespravljen, ponižen, ćuti pognute glave?


A ovi drugi ugrabiše pozicije i jašu sopstveni narod ali jadnici kratke su vam uzde.....
Borci, zato vaša djeca bježe u bijeli svijet, jer ne mogu gledati vašu muku, ne mogu gledati vaše poniženje, kako klečite i molite za radno mjesto ,vama ili vašem djetetu.


Gdje su vam vođe i ratni komandanti?
Jedni više nisu među živima, drugi u kazamatima, a ovo nas što smo na slobodi, jednima sude u Sarajevu i vode kao mečke kroz čaršiju a drugi su poput mene u Srbiji.


Ja lično ne marim za njihove optužnice i izazivam ih, kao i ove naše čauše, jer straha nemam i smrti se ne bojim!


Borci, samo se oslobodite straha, on je imaginaran i njega su vam podmetnuli ovi STVARAOCI, koji su prenosili ovlaštenja sa Republike Srpske.

link


Томислав Ковач је чест гост на режимским телевизијама у Београду тако да овај његов ауторски текст треба разумети у светлу најновије промене курса званичног Београда према Милораду Додику, а која је највероватније последица оних смерница и задатака које Вучић добија из америчке амбасаде. После посланичке заклетве бившег активисте групе ПРАВДА ЗА ДАВИДА Адама Шукала, сада на листи СНС-а, у парламенту Србије, Томислав Ковач је својим ауторским текстом поново "подигао лествицу".
 

Back
Top