ТОМА СЕ ПРИЧЕСТИО И ПРЕКИНУО ШТРАЈК ЖЕЂУ И ГЛАЂУ???

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
Ево, сада на радио-Фокусу у директном укључењу Томислав је обавстио јавност да се, не само исповедио и причестио, него да ће почети да пије и воду и да по мало једе - ЗНАЧИ ПРЕКИНУО ЈЕ ШТРАЈК.

Молим уљудне коментаре - О ТОМЕ ЧЕМУ ЈЕ И ЗАШТО ЈЕ СВЕ ОВО ТРЕБАЛО???

Nikolić prekinuo štrajk žeđu
Lider SNS-a Tomislav Nikolić prekinuo je štrajk žeđu. Nikolić se jutros pričestio u krugu svoje porodice.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/879630/Nikolić+prekinuo+štrajk+žeđu.html

Poslednja izmena od moderatora:
Ево, сада на радио-Фокусу у директном укључењу Томислав је обавстио јавност да се, не само исповедио и причестио, него да ће почети да пије и воду и да по мало једе - ЗНАЧИ ПРЕКИНУО ЈЕ ШТРАЈК.

...pogresna procena...svi imamo takve momente samo ih drzimo zakljucane u ormanu ali mi ne pretendujemo da budemo premijeri pa ce ova detinjarija njega samog najskuplje kostati...sam pao sam se ubio.

Искрено?Па успео је човек.Ето забележили смо га.......

Томислав Николић, ваш председник.
NIKOLIC-1.jpg

Где су сад Томини обожаваоци?

Томислав Николић, ваш председник.
NIKOLIC-1.jpg

Где су сад Томини обожаваоци?

Tu smo, niko nema sto Srbin imade !!! Tomo, ne daj se !!! Infuzija je uz tebe !!!

Tomin omiljeni parfem je Prada Infusion d'Homme

Тачно је, наравно, ваљда си до сада схватио да немам обичај да лажем.

Био је директно укључен у програм, прилично му је глас занемоћао и рекао је да је добио поруку од Патријарха Павла - па су га онда исправили да је Патријарх Иринеј, он се извинио за грешку и рекао да се исповедио и примио свето причешће и да ће почети и да пије воду а каже, хришћански је да се на Велики Петак и једе и да не буде пост на води - тако да је у ствари објавио ПРЕКИД ШТРАЈКА И ЖЕЂУ И ГЛАЂУ...

А сада су објавили да је ЕВРОПСКА КОМИСИЈА ЗАУЗЕЛА ЈЕДИНСТВЕН СТАВ ДА У СРБИЈИ НЕ ТРЕБА ДА БУДУ РАСПИСАНИ ИЗБОРИ И ДА СУ О ТОМЕ ОБАВЕСТИЛИ СНС...

Тако да је СНС направио тотално погрешну и лошу процену и катастрофалну грешку - што сам од самог почетка и тврдио.

do sad je jeo samo pljeskavice i burek sad može da pređe na prasećinu, jegnjećinu ladno pivo,tako da bota i nije morao da raspisuje izbore ,sad će bota da crkne od muke i spašena Srbija,to je u stvari bio tajni tomin plan

Ма ко те слагао да је јео пљескавице и бурек ... Јео његушки и сир ... нашли испод кревета ;)

do sad je jeo samo pljeskavice i burek sad može da pređe na prasećinu, jegnjećinu ladno pivo,tako da bota i nije morao da raspisuje izbore ,sad će bota da crkne od muke i spašena Srbija,to je u stvari bio tajni tomin plan

Ахаха... па зашто ће ти оволико дугачак ник: mingovog đeda đed prađeda, што ниси једноставно написао: курајбер! :hahaha::hahaha::hahaha:

Тачно је да се причестио али је и формулација свештеника да то не значи да је Томислав прекинуо штрајк глађу.
Еуропа сматра да ванредни избори не треба да се одрже, а са друге стране већ иду информације да се СНС и ДС договарају о датуму...
Шта се десило, ништа, сви су се уверили да је Тома ставио нешто у уста

Тачно је, наравно, ваљда си до сада схватио да немам обичај да лажем.

Био је директно укључен у програм, прилично му је глас занемоћао и рекао је да је добио поруку од Патријарха Павла - па су га онда исправили да је Патријарх Иринеј, он се извинио за грешку и рекао да се исповедио и примио свето причешће и да ће почети и да пије воду а каже, хришћански је да се на Велики Петак и једе и да не буде пост на води - тако да је у ствари објавио ПРЕКИД ШТРАЈКА И ЖЕЂУ И ГЛАЂУ...

А сада су објавили да је ЕВРОПСКА КОМИСИЈА ЗАУЗЕЛА ЈЕДИНСТВЕН СТАВ ДА У СРБИЈИ НЕ ТРЕБА ДА БУДУ РАСПИСАНИ ИЗБОРИ И ДА СУ О ТОМЕ ОБАВЕСТИЛИ СНС...

Тако да је СНС направио тотално погрешну и лошу процену и катастрофалну грешку - што сам од самог почетка и тврдио.

jel mozemo bar da idemo u toalet bez njihovog odobravanja
koja smo mi kolonija, strasno :besan2:

Back