Toma: primicu infuziju popodne!

ernauton de carmainge

Domaćin
Banovan
Poruka
4.363
I tako...:rotf: :cepanje:

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/248975/Nikolic-Primicu-infuziju-popodne

- Popodne ću verovatno početi da primam infuziju po savetu lekara jer su mi se nalazi bubrega i EKG pogoršali. Cilj ovoga nije moje samoubistvo i veoma me je pogodilo što se na ovaj način predstavlja moj protest - rekao je danas Tomislav Nikolić, lider Srpske napredne stranke okupljenim novinarima.

Na novinarsko pitanje koliko daleko je spreman da ode u ovom protestu Nikolić je kratko tihim glasom izgovorio: ”koliko bude bilo potrebno ali tako da ne ugrozim svoj život”.

Nikolić je najavio da će se u četvrtak pričestiti. "Spreman sam da nastavim sa štrajkom koliko god je potrebno da Srbija postane normalna zemlja", rekao je Nikolić novinarima u bolničkoj sobi privatnog KBC "Beograd".

On je rekao da njegov štrajk glađu i žeđu treba da se shvati kao post. :hahaha1:

Готова комендија, он испао шарлатан, а на жалост Тадић добио нове гласаче

Ma gde dobio glasace, pa ko ce normalan da glasa za Tadica. Samo je Toma izgubio neki deo normalnih glasaca, ako ih je uospte imao. Sve u svemu, sto vise ljudi shvati s kakvim politickim debilima ima posla, to ce pre da im uvali onu stvar na izborima.

Ali najace je: "strajkujem gladju i zedju,ali tako da ne ugrozim svoj zivot".
Koja kontradiktornost.
Sta to znaci? Da ce svakog meseca da odredi 3 dana u kojima ce da strajkuje gladju? Jer sve preko toga ugrozava njegovo zdravlje i zivot.

Чек бре, а има још један што штрајкује ... из СНС ... негде у унутрашњости. Има ли вести о њему?

Ma gde dobio glasace, pa ko ce normalan da glasa za Tadica. Samo je Toma izgubio neki deo normalnih glasaca, ako ih je uospte imao. Sve u svemu, sto vise ljudi shvati s kakvim politickim debilima ima posla, to ce pre da im uvali onu stvar na izborima.

Надам се да је тако како ти причаш ... Мислим, СНС је показала, доказала, шта год да је неспособна и обичан штрајк да организује, а да не причамо о нечем већем. Сада се поставља питање целе те коалиције.

I? sta je tu cudno?
Pa nije poenta strajka da se umre vec da strajk potraje i da se nastavi sa vrsenjem pritiska. mozda je trebalo da se obesi pa da mu to bude "strajk"?

Kakav crni pritisak??? Ti ovu komendiju nazivas pritiskom? Jedino ako tu uracunamo ove silne "poginule" kod Beske.

Pritisak bi bio da skupis 200 000 ljudi i da blokiras Bg do raspisivanja izbora. Ali za to Toma nema dozvolu iz Brisela.

Pritisak bi bio da skupis 200 000 ljudi i da blokiras Bg do raspisivanja izbora

to su nezakoniti metodi.

kakav pritisak? :rotf:

pritisak na tadicevo izborno telo, jer su ovim do kraja ogoljeni. tadic i djilas rone lazne suze za golubom gutom i kerusom milom ali nemaju nikakav problem da dovedu u zivotnu opasnost coveka koji samo trazi ono sto je zelja ogromne vecine naroda - vanredni izbori koji ce dovesti do formiranja legitimne vlade.

Back