Toma Nikolić - najbolji lider otkako je lidera u Srbiji

Toma Nikolić je nesumnjivo najbolji lider otkako je lidera u Srbiji, jedini izvorni demokrata, principijelan do srži, iako površnima ne izgleda tako.
Njegov vedri duh, vešto skriven iza fasade "smrtne ozbiljnosti", preporodiće Srbiju.

Primili ste se?
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::klap::klap::klap:

xxc-27825.jpg

I to je najpametniji komentar koji si uspeo da smislis na ovu moju šaljivu temu. To je tvoja argumentovana tvrdnja bazirana na objektivnoj analizi? Bolji odgovor bi smislila moja pokojna baba kad je imala 5 godina.

Sta da dokazujes? Samo saberi sta je sve za ovih 20 godina radio i govorio, pa ces da vidis da je Toma - vetrokaz. Okrece se po potrebi. Pre je bio desnicar, danas sve prica o socijali kao levicar. Hoce da preispita sve od 2000te naovamo - a dozvoljava da postoje i posteni novobogatasi...
Stalno prica o snazi opozicije, a zaratio je sa DSS. Sada gundja na DS, a nikoga ne bi iznenadilo da udje sa DS u vlast...

Sta da dokazujes? Samo saberi sta je sve za ovih 20 godina radio i govorio, pa ces da vidis da je Toma - vetrokaz. Okrece se po potrebi. Pre je bio desnicar, danas sve prica o socijali kao levicar. Hoce da preispita sve od 2000te naovamo - a dozvoljava da postoje i posteni novobogatasi...
Stalno prica o snazi opozicije, a zaratio je sa DSS. Sada gundja na DS, a nikoga ne bi iznenadilo da udje sa DS u vlast...

Ne sporim ja to uopste, samo nije mi bila namera da se ova tema pretvori u jos jednu pljuvacinu onih koji to sami sebi najbolje rade. Jednostavno sam se zayebavao. A izjave tipa najveci izdajnik i sl. (bez obzira na koga se odnose) su toliko ofucane i tupave da nemam reci da to opisem.

ajde brate... ne znam koje bi to ministarstvo strucno vodio toma.. on bre ne moze ni ministar da bude.. a kod nas je veciti predsednicki kandidat... ne kazem da su ovi zuti crveni i ostali bolji... ali brateeeeeeeeeeee.... pa i za sefa mesne zajednice da se neko javi opet trebalo bi da je iole iskusan i skolovan.. a eto polupismeni kod nas mogu da za malo budu i predsednici drzave.

Back