Pacho Herrera
Elita
- Poruka
- 15.599
MLJAC!Ma čitao sam, vlaška posla, bog da te sačuva.
To je kada majmun uće u tenk.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MLJAC!Ma čitao sam, vlaška posla, bog da te sačuva.
To je kada majmun uće u tenk.
iskren da budem, nisam uzeo u obzir da će Tramp tada biti predsednik USA kada Vučić-kyrčić bude trebalo da ide kod Putina, ali pošto je Srbija kandidat za ulazak u EU, a ne u USA, to što će Tramp biti predsednik neće imati puno uticaja na političku situaciju u Evropi i odluku Vučića da u maju sl. god. (ne)ode u Rusiju.Већ сам се кладио са колегом @canavaro . Ево питај га.
Ти не схваташ политику. Сада одлази демократска администрација, долази МАГА, а она није тако антируски настројена.
Тако да ће наш Председник слободно моћи да иде код Руса. На општу радост Руса и Путина.
Duki, ovo ako nije trandža sečem .l. sam sebi odma'Ма ружна једанпут. Каква згодна жена. Ово је згодна, млада, лепа жена:
![]()
Vidi ovog mučkog provokatora.
Nije to on to je neka zenska.Veliki pozdrav za Tomu Monu i Vesaru na robiji sa prigodnom pesmom!
Nije to on to je neka zenska.
Zenska i juce su javili kroz portale.kako mislis
Sere kvake, ona radi za vucica, lepo je razotkrio Nogo kad je trebalo da objavi sa kim je sve Oscar imao oko 1700 razgovora, ona je spomenula totalno nebitnog lika Misu Vacica ,ma jbt Misa Vacic.Onoj pandurki Katarini su namestili jer ona nije ni dala te informacije u vezi nalaza krvi Nikole Petrovica, vec je to uradio Nesa Roming i zena je dobila otkaz ni kriva ni duzna, sve zato sto oni imaju neke unutrasnje sukobe taj Nesa Roming i Nikola.„Вучићу, Тома Мона је у бекству, смислили сте да само Весић робија“!
08:00 24.11.2024.
5
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић је на друштвеним мрежама упитала Србије Александра Вучића да ли су смислили да "само Горан Весић да робија" због злочина у Новом Саду у којем је страдало 15 људи.
„Је ли Александра Вучићу, послао си Дачића да плаче на Пинку, док је Тома Мона у бекству од хапшења?! Синиша Мали завршио Јелени Танасковић посете код куће. Ипак је она била само његов проточни бојлер. А ни из вашег Стартинг-а нико није ухапшен? Смислили сте да само Весић робија?!“, упитала је Тепић на друштвеној мрежи „Икс“.
Виши суд у Новом Саду данас је одредио притвор до 30 дана Горану Весићу, министру грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци, док је Јелени Танасковић и Анити Димовски одређен кућни притвор.
У њиховим наративима као не мисле на све Србе, али суштински, мисле. Њихова политика је да се свима извињавамо што смо Срби, ко у време Тадића што је било.Slagao si da je ona rekla da su "Srbi genocidan narod".
Tu glupost ona nikada nije rekla, to su izmislili ovi tvoji radi lakšeg napadanja ljudi koiji samo žele istinu.
Za svaki genocid postoje krivci sa imenom i prezimenom. To svakako nije ceo jedan narod niti ona to implicira.
Неће, идемо некад и заједно. СНС има своју Унију Жена, где иду и жене.Dule, zabranice ti zena da ides na sastanke SNS-a, ako tako gledas zene tamo.
Наравно. А ако Вучић не оде, ја ћу учинити исто то.kao što smo se dogovorili, ako se to ipak desi da ode, pokrenuću temu u kojoj ću napisati da sam ispao budala i izvinuću ti se jer sam smatrao da tvoj precednik nema m*da da ode... u suprotnom slučaju, očekujem to isto od tebe!
Какве то везе има, иде Фицо, а Словачка је и у ЕУ и у НАТО.pošto je Srbija kandidat za ulazak u EU, a ne u USA, to što će Tramp biti predsednik neće imati puno uticaja na političku situaciju u Evropi i odluku Vučića da u maju sl. god. (ne)ode u Rusiju.
Где нађе њу да цитираш, брате Тихи?? Па то ти је као да си у Русији цитирао Наваљног или тако неког.„Вучићу, Тома Мона је у бекству, смислили сте да само Весић робија“!
08:00 24.11.2024.
5
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић је на друштвеним мрежама упитала Србије Александра Вучића да ли су смислили да "само Горан Весић да робија" због злочина у Новом Саду у којем је страдало 15 људи.
„Је ли Александра Вучићу, послао си Дачића да плаче на Пинку, док је Тома Мона у бекству од хапшења?! Синиша Мали завршио Јелени Танасковић посете код куће. Ипак је она била само његов проточни бојлер. А ни из вашег Стартинг-а нико није ухапшен? Смислили сте да само Весић робија?!“, упитала је Тепић на друштвеној мрежи „Икс“.
Виши суд у Новом Саду данас је одредио притвор до 30 дана Горану Весићу, министру грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре у оставци, док је Јелени Танасковић и Анити Димовски одређен кућни притвор.
Чак и да јесте, а није, опет је лепша од Маринике !Duki, ovo ako nije trandža sečem .l. sam sebi odma'![]()
To je tako možda u tvojim narativima.У њиховим наративима као не мисле на све Србе, али суштински, мисле.
sad ce sns bot @dulesrbenda da te pita jel i ti sine brute za mariniku, ona je nafo bla-bla djenosajd„Је ли Александра Вучићу, послао си Дачића да плаче на Пинку, док је Тома Мона у бекству од хапшења?! Синиша Мали завршио Јелени Танасковић посете код куће. Ипак је она била само његов проточни бојлер. А ни из вашег Стартинг-а нико није ухапшен? Смислили сте да само Весић робија?!“, упитала је Тепић на друштвеној мрежи „Икс“.
ups, nisam video na vreme, preduhitri meГде нађе њу да цитираш, брате Тихи?? Па то ти је као да си у Русији цитирао Наваљног или тако неког.
lazljivica, izdajnica, to je sns sekte normativ, i da lapas sto vise, treba vas samo sryusiti, kao kulu od karata, i u bukagijeМада, имамо ми Милицу, нашу Србску Вилу!
Ima bolja epizoda, kada su Paulie i tupavi Christopher zaglavili cijelu noć u šumi po zimi.Mona zove Vučića.
Циљ свих тих пропаганди о ,,геноциду" и јесте да се Србима наметне осећај кривице.To je tako možda u tvojim narativima.
Niko nije toliko glup da za zločin krivi ljude koji sa ratom nikakve veze nemaju.
sad ce sns bot @dulesrbenda da te pita jel i ti sine brute za mariniku, ona je nafo bla-bla djenosajd
Па не, мислим цитирати Маринику је исто као да цитираш Наваљног у Русији, или тако неког.ups, nisam video na vreme, preduhitri me
Док ево твојих ,,хероја":lazljivica, izdajnica, to je sns sekte normativ, i da lapas sto vise, treba vas samo sryusiti, kao kulu od karata, i u bukagije