Toma Mona u bekstvu?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
29.944
...

Jedan autorski osvrt na Toma Monino Begstvo iz Šošenka...

Ma da li je moguće...da je Toma Mona skupio oba jaja i zapalio... 😯
A naivnom Vesari ispada sapun u Padinskoj skeli...
Au...ko bi se nadao takvom obrtu...
Ili mozda Toma zapliva u plicaku kao Cvijan? 🤔

Мариника Тепић: Вучићу, послао си Дачића да плаче на Пинку, док је Тома Мона у бекству од хапшења? А ни из вашег Стартинга нико није ухапшен?
http://www.nspm.rs/hronika/marinika...-ni-iz-vaseg-startinga-niko-nije-uhapsen.html

Sta se ovo desava...
@Jugoslav Čvarak , @dulesrbenda - šta kažu vaši izvori iz glavnog obora SNS-a ? 🤔🤔

Neke tetke sa Bajlonijeve pijace kazu da su videle Tomu Monu i da je izmenio lik..., istetovirao se kazu i deluje opasno:
p7894205_b_v9_aa.jpg

...

Tako je!
Ima nas Čvorovića!

Pankeri bežite!

...
Илија Чворовић је рекао чувену реченицу ,Има ко је у овој земљи задужен за истину". То значи да ти Громе нема шта да се питаш где је Тома Мона или шта је са Весићем, јер то није твој домен.
Друг Илија би сада подржавао Председника Вучића, а ловио стране шпијуне типа Ђилас, Шолак, Мариника, итд.

Ау бре, где нађе ову, она тврди да су Срби геноцидан народ.
Баш сте се срозали.
aljek je genocidan jer rece da ce d'ubija 100 za 1, marinika ce da ga svrgne
Друг Илија би сада подржавао Председника Вучића, а ловио стране шпијуне типа Ђилас, Шолак, Мариника, итд.
to ti samo mastas, mi cvorovici smo za to da se vi TITOISTI, koji ste se samo zamaskirali u crveno-crno kolaciju, sada naprednjake- svrgnete... vasi beze, a ne nasi, znaci blokirati aerodrom

Poslednja izmena:
Што се господина Момировића тиче, не знам шта се дешава, нисам у току.
Али сам сигуран да они који знају, раде све што је потребно по том питању.
Ja nisam baš siguran, ali nešto mislim da će još neki da nestanu kad počne da se odmotava klupko.
Lakše je uzeti keš i odleteti u neki Meksiko.
Tamo krckati miliončiće i slušati marijače.

Илија Чворовић је рекао чувену реченицу ,Има ко је у овој земљи задужен за истину". То значи да ти Громе нема шта да се питаш где је Тома Мона или шта је са Весићем, јер то није твој домен.
...

Bezbednjaci u Srbiji...⬇️⬇️⬇️

Screenshot-20241124-084229-Chrome.jpg

+
Screenshot-20241124-084212-Chrome.jpg

...

aljek je genocidan jer rece da ce d'ubija 100 za 1, marinika ce da ga svrgne
Мариника је против Срба.
to ti samo mastas, mi cvorovici smo za to da se vi TITOISTI, koji ste se samo zamaskirali u crveno-crno kolaciju, sada naprednjake- svrgnete
Друг Чворовић је бранио власт од страних шпијуна који хоће да је сруше. Исто би чинио и данас.
Он је лепо очитао лекцију свима вама који кукате на власт:

Čvorovic je bio protiv UDBAsa koji su ga oterali na Goli otok...

...

Друг Чворовић је бранио власт од страних шпијуна који хоће да је сруше. Исто би чинио и данас.
cela vasa sns svita je spijunska, videli smo kako ste postrojeni u usa ambasadi dok gospodja u crvenoj haljini djipa

aljek je placao bleru da mu bude savetnik, placao klintonu koji nas je bombardovao, sta je on onda? strano smrdljivo spijunsko gofno, vesala za veleizdajnika

Back